1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

Administrarea site-ului web

Managementul site-ului web

Deci, aveți un site web.

Menținerea acestuia la zi, fără erori și întreținută nu este atât de ușor pe cât pare și poate consuma mult timp.

Sunt necesare actualizări frecvente pentru a menține actualitatea, iar actualizări în timp util pentru a menține vizitatorii și clienții implicați. Acest proces necesită timp și îndemânare.

O companie profesionistă de administrare și gestionare a site-urilor web știe ce să actualizeze, cum să o facă eficient și să mențină totul să funcționeze corect și mai bine decât concurența dvs.

Management și administrare site-uri web

Webmasterii, profesioniștii care efectuează gestionarea și administrarea site-urilor web, au un set de abilități foarte specifice. În afară de schimbarea copiei pe site, webmasterii știu cum să schimbe aspectul paginii, să adauge, să redimensioneze și să optimizeze imagini, să mute conținutul și să-l facă să arate uimitor prin echilibrarea aspectului și conținutului paginii.

Vizitatorilor li se aduce pagina, cu SEO, social media marketing și alte canale. Scopul este de a converti vizitatorii site-ului web în clienți potențiali, contacte și clienți plătitori prin copierea site-ului, plasarea butoanelor de îndemn, formulare și aspect.

Administrarea site-urilor web necesită, de asemenea, cunoștințe despre software-ul serverului web, sistemele de management al conținutului (CMS) configurarea serverelor web, actualizarea software-ului, modul în care funcționează domeniile și DNS și menținerea funcționării întregului sistem.

Beneficiile managementului site-ului web

Externalizarea managementului site-ului este cea mai potrivită pentru afacerile care caută redirecționare și scapă de toate necazurile și durerile de cap ale site-ului dvs. Aveți o afacere de condus, asigurându-vă că site-ul dvs. funcționează și este actualizat.

Echipa ta se poate concentra pe ceea ce fac cel mai bine; vânzări, asistență pentru clienți și construirea unei afaceri minunate. Devenim parte din echipa ta și ne ocupăm doar de toate sarcinile administrative și de gestionare a site-ului web pentru tine.

Avem designeri, programatori, specialiști SEO, specialiști Google Ads Certified în personal pentru a ne asigura că aveți cantitatea potrivită de tehnologie care funcționează pentru dvs.

Ajutor pentru site-uri web profesionale

Gestionarea și administrarea site-urilor web înseamnă mai mult decât simpla actualizare a conținutului dvs. la cerere. Solicitările simple precum „adăugați textul” și „adăugați această imagine” pot fi făcute de oricine are abilitățile simple de a edita o pagină. Pur și simplu adăugarea de lucruri pe un site web nu vă va crește clasamentul pe Google și nu vă va aduce instantaneu mai mulți vizitatori și clienți. Nu adăugați conținut doar de dragul de a adăuga conținut.

Cu managementul și administrarea noastră ne place să facem un pas mai departe și cu SEO (Search Engine Optimization) dovedit știm cum să vă optimizați site-ul, conținutul, cuvintele cheie pentru a îmbunătăți Clasamentul în motoarele de căutare. Conținutul ar trebui să fie planificat strategic și optimizat atât pentru vizitatori, cât și pentru motoarele de căutare.

Nu numai că trebuie adăugat conținutul potrivit, dar trebuie adăugat corect, astfel încât motoarele de căutare să poată înțelege datele folosind schema structurată și de microdate, astfel încât site-ul dvs. să fie remarcat și să aibă cele mai bune șanse de a fi indexat și de a se clasa mai sus decât concurența dvs.

 

 Actualizări ale site-ului web

Întreținere, administrare, modificări de conținut, remedieri de erori, pagini noi, actualizări de teme și pluginuri.

 SEO și creșterea vitezei

Optimizare pe pagină Optimizarea imaginii Optimizare script Îmbunătățiți timpul de încărcare a site-ului

 Securitate și copii de rezervă

Management de securitate Actualizări software Configurare firewall Backup-uri lunare ale site-ului

 

 Consilier site

Analizează-ți site-ul web și concurența. Vă sfătuim cum să vă creșteți traficul pe site și rezultatele motorului de căutare.

 A sustine

Asistență atunci când aveți nevoie. Încerci să faci ceva sau pur și simplu nu reușești să-l faci să funcționeze? Vei avea pe cine să suni.

 Analiză avansată

SEO combinat, viteza site-ului, clasarea competitorilor, traficul site-ului, toate într-un singur raport ușor de citit.

 

 

Exemple de sarcini de management pe care le oferim clienților noștri

 

 
 • Adăugați/Eliminați pagini
 • Adăugați articole de blog sau articole
 • Actualizați personalul
 • Gestionați produsele
 • Actualizați informațiile de contact
 • Schimbați formularele de contact și clienți potențiali
 • Adăugați apel la acțiune
 • Monitorizați SEO site-ului
 
 • Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
 • Creați pagini de destinație de înaltă performanță
 • Eliminarea și remedierea erorilor
 • Îmbunătățirea vitezei site-ului
 • Îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare
 • Date structurate/microscheme
 • Îmbunătățirea vizibilității motorului de căutare
 • Configurarea canalelor de marketing și vânzări
 • Creșterea traficului pe site
 • Administrare software pentru site și server

 

 

Întrebări frecvente - Nevoie de ajutor?

Asigurați-vă că vizitați forumurile noastre de asistență pentru răspunsuri la întrebările dvs.!

  Cum funcționează managementul site-ului? 

Lucrăm cu o mare varietate de clienți. În funcție de nevoile afacerii, unele au nevoie doar de câteva ore pe lună pentru a ajusta SEO, iar unele companii au nevoie de multe ore de ajutor sau asistență continuă. Unii clienți ne angajează pe retener pentru a-și actualiza site-ul web și alte servicii SEO. Vă putem spune care sunt cele mai bune opțiuni pentru afacerea dvs., pe baza stării actuale a site-ului dvs., a concurenței și a competitivității industriei (și a cuvintelor cheie). Programează o consultație rapidă de 15 minute. Vom determina nevoile dvs. și cum vă putem ajuta.

  Ai un sistem de bilete? 

Da facem. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un bilet și vom urmări lucrările și vă vom anunța când începem și când este finalizată. Pentru articole mai complexe, este posibil să avem nevoie de un apel rapid, dar vom urmări totul din bilet.

  Cât percepeți? Tarif ? Costuri !

Volumul de management și administrare depinde de o serie de factori, printre care: starea actuală a site-ului dvs competitia competitivitatea industriei Dacă aveți actualizări simple de site-uri web, sarcini de administrare a serverului sau activități complexe de marketing sau SEO, poate fi mai mult. Contactați-ne, spuneți-ne despre proiectul dvs. și vă vom furniza o fișă de tarif. Pentru firme și proiecte mai mari, reducem tariful orar.

  Cât de repede lucrezi?

Terminăm sarcini mici în 24 de ore lucrătoare. Dacă aveți nevoie mai devreme, îl putem accelera. Sarcinile mai mari și mai complexe vor dura de obicei mai mult. Odată ce primim cererea și totul este clar, vă vom oferi un timp estimat de finalizare.

  Aveți nevoie de acces la site-ul nostru pentru a face modificări?

Da. Noi facem. De obicei, vom avea nevoie de informații FTP/Panou de control și acces CMS la actualizările de conținut și de a optimiza site-ul web. Dacă trebuie să facem modificări la server, vom avea nevoie de acces la nivel de administrator la server.

  Voi putea examina modificările înainte ca acestea să fie disponibile? 

Dacă preferați, da, putem face asta. Pentru modificări mai mari, mai complexe, este recomandat. Va trebui doar să ne asigurăm că există un server de staging cu care să lucrăm. Dacă nu aveți unul, vă putem ajuta să configurați unul.

Noutăti pe email