1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

Mobil - responsive

Sunteti pregatit pentru prezent?

Compania dvs. are un site web optimizat pentru mobil (smartphone) si tableta?
Indiferent de raspuns, clientii dumneavoastra sunt deja acolo.
Un site optimizat pentru dispozitivele mobile va ajuta firma dumneavoastra sa intre in contact cu clientii ce utilizeaza din ce in ce mai mult internetul de pe mobil sau de pe tableta si sa genereze mai multe vanzari.

Web design receptivă (RWD) este o abordare de web design scopul de a permite paginilor web pe desktop pentru a fi vizualizate ca răspuns la dimensiunea dispozitivului este unul care vizionează cu.
Un site realizat cu RWD adaptează layout-ul pentru mediul de vizualizare prin utilizarea de fluid, grile pe bază de proporție, imagini flexibile și CSS3 interogări mass-media, o extindere a regulii @media, în următoarele moduri:
Conceptul de grilă de fluid solicită ca element de pagină de dimensionare să fie în unități relative ca procente, mai degrabă decât de unități absolute, cum ar fi pixeli sau puncte. Imagini flexibile sunt, de asemenea, dimensionate în unități relative, astfel încât să le împiedice să afișeze în afara elementului lor conținut.
interogări media permite paginii să utilizeze diferite reguli de stil CSS bazate pe caracteristicile dispozitivului site-ului este afișat pe, cel mai frecvent lățimea browser-ului.
web design receptivă a devenit mai importantă cu cât cantitatea de trafic mobil reprezintă în prezent mai mult de jumătate din totalul traffic.Therefore pe internet, Google a anunțat Mobilegeddon (aprilie-de 21, 2015) și a început să stimuleze ratingurile de site-uri care sunt mobile prietenoase în cazul în care căutarea a fost făcută dintr-un dispozitiv mobil.

Mobil în primul rând, discret JavaScript și accesoriu progresiv 
"Mobile primul", discret JavaScript și accesoriu progresiv sunt concepte care preced RWD legate. Browsere de telefoane mobile de bază nu înțeleg interogări JavaScript sau media, astfel încât o practică recomandată este de a crea un site web de bază și de a spori-l pentru telefoane inteligente și PC-uri, mai degrabă decât să se bazeze pe o degradare grațioasă pentru a face un complex de imagine grele de lucru, site pe telefoane mobile.
accesoriu progresivă bazată pe browser-ul, dispozitiv sau de detectare caracteristică 
În cazul în care un site web trebuie să sprijine dispozitive mobile de bază care nu au JavaScript, browser-ul ( "agent utilizator") de detecție (de asemenea, numit "browser-ul sniffing") și dispozitivul mobil detectionare două moduri de deducând în cazul în care anumite caracteristici HTML si CSS sunt suportate (ca bază pentru progresivă -Cu toate acestea accesoriu), aceste metode nu sunt complet fiabile decât dacă este utilizat împreună cu o bază de date capacitățile dispozitivului.
Pentru mai multe telefoane mobile capabile și PC-uri, cum ar fi cadrele JavaScript Modernizr, jQuery și jQuery Mobile, care poate testa în mod direct sprijin browser-ul pentru caracteristici HTML / CSS (sau pentru a identifica agentul de dispozitiv sau utilizator) sunt populare. Polyfills poate fi utilizat pentru a adăuga suport pentru caracteristici de ex. pentru a sprijini interogări media (necesare pentru RWD), și de a spori sprijin HTML5, pe Internet Explorer. De asemenea, de detectare caracteristică ar putea să nu fie complet sigur; unii pot raporta că o caracteristică este disponibilă, atunci când este fie lipsește, fie atât de prost implementate, astfel încât este efectiv nefuncțional.
Provocări și alte abordări
Luca Wroblewski a rezumat unele dintre provocările RWD si design mobil, și a creat un catalog de modele de layout multi-dispozitiv. El sugerează că, în comparație cu o abordare simplă RWD, experiență dispozitiv sau RESS (receptiv web design cu componente server-side) abordări pot oferi o experiență de utilizator, care este mai bine optimizat pentru dispozitivele mobile. Server-side "dinamic CSS" punerea în aplicare a limbilor stylesheet precum Sass sau MML Incentivated poate face parte dintr-o astfel de abordare prin accesarea unui API bazat pe server care se ocupă de dispozitiv (de obicei, telefonul mobil) diferențele în conjuncție cu o bază de date capacitățile dispozitivului, în scopul de a îmbunătăți gradul de utilizare. RESS este mai scump pentru a dezvolta, care necesita mai mult decat logica client-side, și deci tinde să fie rezervat pentru organizațiile cu bugete mai mari. Google vă recomandă un design receptiv pentru site-urile de smartphone-uri cu alte abordări.
Cu toate că mulți editori au început să pună în aplicare proiectele care răspund, o provocare continuă pentru RWD este faptul că unele reclame banner și înregistrări video nu sunt fluide. Cu toate acestea, căutare de publicitate și (banner) de afișare de suport pentru platforma de publicitate specifice de dispozitiv de direcționare și diferite formate de dimensiuni de publicitate pentru desktop, smartphone-uri și dispozitive mobile de bază. URL-uri diferite ale paginilor de destinație pot fi folosite pentru platforme diferite, sau Ajax poate fi utilizat pentru a afișa variante de publicitate diferite, pe o pagină. tabele CSS permit hibrid fix + machete de fluid.
În prezent, există mai multe modalități de validare și testare modele RWD, [35] în domeniul de la validatoare site-ul mobil și emulatoare mobile [36] la instrumente de testare simultane precum Adobe Edge Controlați. [37] Browserele Chrome, Firefox și Safari și consola Chrome oferă un design receptiv port de vizualizare instrumente de redimensionare, așa cum fac terții.

Tags:

Noutăti pe email