Conditiile si termenii de utilizare

Termeni si conditii - Contract privind utilizarea site-ului absolutweb.ro

Definitii

Termenii "absolutweb.ro", "Site-ul", "Site-ul Absolut Web Expert", "noi","Absolut Web Expert", "compania" reprezinta firma Absolut Web Expert S.R.L si serviciile sale, oferite prin site-ul www.absolutweb.ro. Societatea Absolut Web Expert S.R.L. are sediul social in Botosani, Str. Prieteniei nr. 10,si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J07/312/2016 , cod fiscal 36246651.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/ sau juridice care acceseaza site-ul www.absolutweb.ro.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.absolutweb.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul www.absolutweb.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nicio modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.absolutweb.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Societatea Absolut Web Expert SRL, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.absolutweb.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.absolutweb.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente online care includ: locuri de munca, sfaturi legate de cariera, servicii de vanzare-cumparare, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului www.absolutweb.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile www.absolutweb.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative www.absolutweb.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru www.absolutweb.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" , iar www.absolutweb.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.absolutweb.ro, va obligati sa:
1). furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
2). mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea Absolut Web Expert SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului www.absolutweb.ro.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie. Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

  • a). sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv
  • b). sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica
  • c). sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala
  • d). sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie
  • e). incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
  • f). incarcati, postati, difuzati sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
  • g). aveti adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema
  • h). promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promovati ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau a oricarui act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"
  • i). posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc...).

www.absolutweb.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

www.absolutweb.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. www.absolutweb.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta.

Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei www.absolutweb.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor.

De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca www.absolutweb.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. www.absolutweb.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.www.absolutweb.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Societatea Absolut Web Expert S.R.L catre un tert implicat.

Acord de confidentialitate

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, Absolut Web Expert SRL prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:
• Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu Notificarea nr. ;
• Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
• Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
• Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;
 • Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
• Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
• Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;
 • Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate de Legea 677/2001):

• dreptul de a obtine de la Absolut Web Expert SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de Absolut Web Expert SRL;
• dreptul de a obtine de la Absolut Web Expert SRL, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de a obtine de la Absolut Web Expert SRL, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;
• dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
• dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost inculcate. De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Absolut Web Expert SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.
Absolut Web Expert SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Nota de informare privind protectia datelor personale

a. S.C. Absolut Web Expert SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu Notificarea nr. 33835.

b. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Absolut Web Expert SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

c. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing si publicitate si selectie si plasare forta de munca.

d. La optiunea dumneavoastra, ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.absolutweb.ro de catre S.C Absolut Web Expert S.R.L. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Absolut Web Expert SRL in conformitate cu scopurile sus - mentionate.

e. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopurile declarate, respectiv: reclama, marketing si publicitate si selectie si plasare forta de munca. Refuzul dumneavoastra de a va inregistra si implicit de a ne furniza datele cu caracter personal determina imposibilitatea Societatii Absolut Web Expert SRL de a va oferi serviciile solicitate si imposibilitatea dumneavoastra de a beneficia de serviciile societatii. Informatiile/datele inregistrate sunt necesare utilizarii de catre subscrisa, in calitate de operator in scopurile declarate a datelor cu caracter personal care ne-au fost furnizate.

f. In cazul în care datele solicitate nu sunt furnizate, Absolut Web Expert SRL îsi rezerva dreptul de a nu efectua anumite operatiuni solicitate de catre persoanele vizate. Persoanele vizate beneficiaza de drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate.

g. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Absolut Web Expert SRL şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerii contractuali ai operatorului, angajatorul / potentialul angajator al persoanei vizate, agentii de selectie si plasare a fortei de munca.

h. In momentul crearii contului, aveti posibilitatea de a opta la abonarea la newsletterele noastre pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutelor corespunzatoare pe pagina de creare a contului, astfel incat veti putea fi la curent cu cele mai noi locuri de munca, oferte speciale si multe altele.

i. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare;
- dreptul de acces la date cu caracter personal ;
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal;
- dreptul de opozitie;
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
- dreptul de a se adresa justitiei.

j. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. Absolut Web Expert SRL.

k. Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. Absolut Web Expert SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverul pe care site-ul absolutweb.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

l. Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca.

m. Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la urmatoarea adresa: Str. Zizinului nr. 36-38, ap.3, Brasov, cu mentiunea "Pentru echipa Absolut Web Expert", fie prin e-mail

n. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curand posibil.

Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati www.absolutweb.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra.

Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs. Societatea Absolut Web Expert S.R.L, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Societatea Absolut Web Expert S.R.L poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nicio notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile www.absolutweb.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Societatea Absolut Web Expert S.R.L. poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului www.absolutweb.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/ sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile www.absolutweb.ro.

Mai mult, Societatea Absolut Web Expert S.R.L. nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/ sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.absolutweb.ro.

Utilizarea materialelor

Societatea Absolut Web Expert S.R.L. va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul www.absolutweb.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Societatea Absolut Web Expert S.R.L. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Societatii Absolut Web Expert S.R.L., drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Societatea Absolut Web Expert S.R.L. accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/ sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul www.absolutweb.ro

Societatea Absolut Web Expert S.R.L. nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al www.absolutweb.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Societatii Absolut Web Expert S.R.L. permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Absolut Web Expert S.R.L. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul www.absolutweb.ro

Societatea Absolut Web Expert S.R.L. ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Societatea Absolut Web Expert S.R.L. nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.absolutweb.ro. Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Societatii Absolut Web Expert S.R.L. de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.absolutweb.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Societatea Absolut Web Expert S.R.L. nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Absolut Web Expert S.R.L. nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Societatea Absolut Web Expert S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile absolutweb.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.absolutweb.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este cine pretinde a fi. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.absolutweb.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, www.absolutweb.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. www.absolutweb.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Absolut Web Expert S.R.L. nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Societatea Absolut Web Expert S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Absolut Web Expert S.R.L. a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a). utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.absolutweb.ro
b). acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
c). declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.absolutweb.ro
d). orice alta problema legata de serviciile site-ului

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a). utilizarea serviciilor site-ului www.absolutweb.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b). Societatea Absolut Web Expert S.R.L. nu ofera nicio garantie ca:
b.1). serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra
b.2). serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
b.3). rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului www.absolutweb.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere
b.4). orice eroare de program va fi corectata
c). Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Societatea Absolut Web Expert S.R.L. se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Absolut Web Expert in privinta utilizarii site-ului www.absolutweb.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Absolut Web Expert S.R.L. si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.absolutweb.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Absolut Web Expert S.R.L. sau site-ul sau (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii ale Absolut Web Expert sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Societatea Absolut Web Expert S.R.L. vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Tags:

Noutăti pe email

Please publish modules in offcanvas position.

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |