1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

77 de strategii de construire a linkurilor pentru SEO

77 de strategii de construire a linkurilor pentru SEO

Este aproape imposibil să obții rezultate măsurabile de optimizare a motoarelor de căutare ( SEO ) fără măcar câteva link -uri .

Viziunea de nivel înalt a strategiilor de construire a legăturilor este destul de simplă; plasați sau câștigați mai multe link-uri care direcționează înapoi către domeniul dvs., astfel încât autoritatea dvs. la nivel de domeniu și la nivel de pagină să crească, moment în care veți fi în mod natural să vă poziționați mai sus în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP).

Dar cei mai mulți marketeri se blochează în cele din urmă, concentrându-se doar pe o mână de strategii de construire a legăturilor.

Strategiile de construire a legăturilor sunt atât de mult o artă, cât și o știință și există zeci de moduri diferite de a le aborda.

Totul poate fi intimidant și dificil pentru un nou venit în construirea de legături și frustrant pentru un veteran experimentat care pur și simplu nu poate depăși cel mai recent platou de trafic .

Aceste strategii includ unele dintre cele mai bune modalități de a obține backlink-uri gratuite .

De asemenea, vom răspunde la următoarele întrebări:

 • Care sunt cele mai simple modalități de a obține backlink-uri de calitate?
 • Cum îți faci postările de pe blog și alt conținut de pe site să fie irezistibil de link-uri demne?
 • Cum eviți strategiile de creare de link-uri spam?
 • Care sunt cele mai bune strategii de creare de link-uri pentru site-uri web noi?
 • Cât timp durează până și cele mai bune strategii de construire a linkurilor să funcționeze?
 • Odată ce obțineți un sistem bun pentru construirea de linkuri, cum îl extindeți?
 • Câte dintre strategiile mele de backlink ar trebui să implice blogging-ul pentru oaspeți sau promovarea postărilor pentru invitați?
 • Ar trebui să achiziționez manual link-uri de înaltă calitate sau să mă bazez pe strategii pasive de achiziție de link-uri?
 • Cum îmi externalizez eficient link-ul?

În această postare, analizăm 77 de strategii de construire a linkurilor cel mai probabil să vă ajute să creșteți vizibilitatea propriului site în SERP-uri.

 

Cuprins

O imagine de ansamblu despre Link Building pentru SEO

Crearea de linkuri poate avea un impact direct, deși întârziat, asupra clasamentului și autorității generale a site-ului.

Există, de asemenea, o corelație puternică între backlink-urile totale și clasamentele individuale ale cuvintelor cheie:

Sursa: Ahrefs.

Pentru a înțelege mai bine strategiile și tacticile de construire a linkurilor din această listă, va trebui să înțelegeți elementele fundamentale ale construirii de linkuri pentru SEO .

„Backlink-urile” sunt doar hyperlinkuri de pe internet care indică domeniul dvs. (și diferitele pagini din acel domeniu).

Backlink-urile sunt importante deoarece sunt considerate ca un marker de încredere în algoritmul Google.

Google dorește să-și claseze rezultatele cele mai demne de încredere deasupra celor mai puțin demne de încredere, presupunând că relevanța postării de pe blog sau a conținutului site-ului dvs. este egală.

Utilizează numărul și calitatea linkurilor de intrare pentru a determina cât de demn de încredere este un site.

Cu alte cuvinte, dacă obțineți backlink-uri de calitate de la mai mulți editori de înaltă autoritate , propria dvs. autoritate de domeniu va crește.

Cu cât autoritatea dvs. la nivel de domeniu și de pagină este mai mare, cu atât veți fi clasat mai sus în căutări.

Într-o lume ideală, link-urile ar fi distribuite în mod natural în funcție de postările de blog sau conținutul site-ului web este cel mai bun – dar acest lucru se întâmplă rareori fără a fi provocat.

Crearea de legături este o strategie menită să ajute companiile să genereze în mod intenționat link-uri de înaltă calitate, câștigând autoritate de domeniu, precum și trafic direct de la persoanele care fac clic pe link-uri.

Crearea de linkuri tinde să se manifeste în două moduri principale: câștigarea de linkuri, cea mai manuală și directă strategie de construire a linkurilor .

Câștig de linkuri

Câștigul prin linkuri este o strategie pasivă concepută pentru a crea situații care stimulează în mod natural alte persoane să facă linkuri către site-ul dvs.

Crearea manuală a legăturilor

Crearea manuală a link-urilor este o abordare practică care vă permite să construiți link-uri pe site-uri externe.

Cu toate acestea, acest lucru necesită o abordare atentă; Google dorește să păstreze integritatea clasamentelor sale în motoarele de căutare, așa că caută și penalizează site-urile care se leagă la ele însele în încercarea de a manipula clasamentul .

În consecință, construirea de legături directe necesită să construiți legături care sunt de fapt valoroase pentru utilizatorii web și într-un context care are sens logistic.

În cea mai mare parte, acest lucru necesită să vă găzduiți linkurile în conținut de înaltă calitate și să lucrați deschis cu site-uri externe de pe web.

În restul acestui articol, vom explora strategiile de creare de link -uri în diferite categorii, de la obținerea de backlink-uri în mod natural, cu conținut atractiv, până la cele mai bune practici pentru gestionarea relațiilor cu editorii .

Ești curios despre backlinkurile existente ale site-ului tău în comparație cu concurenții tăi?

Utilizați verificatorul nostru de backlink pentru a vă vedea profilul și pentru a obține informații despre cum vă puteți îmbunătăți.

Strategii pentru backlink-uri de înaltă calitate

Când căutați să vă consolidați strategia de construire a linkurilor, calitatea este totul.

Backlinkurile de calitate scăzută sau spam vă vor aduce probabil o penalizare, punându-vă eforturile de clasare înapoi în mai mulți pași.

Link-urile de înaltă calitate, prin contrast, au potențialul de a dura pentru totdeauna, crescând clasamentul dvs., în același timp, redirecționând mai mult trafic de recomandare direct către dvs.

În consecință, un backlink de înaltă calitate valorează adesea mult mai mult decât multe link-uri neatractive sau de calitate scăzută.

Aceste strategii de backilnk vă vor ajuta să vă asigurați că legăturile pe care le construiți sunt de cea mai înaltă calitate posibilă:

1. Evitați să construiți legături fără discernământ.

Această primă strategie este mai mult despre ceea ce nu ar trebui să faci.

Nou-veniții sunt adesea tentați să construiască cât mai multe legături posibil, fără să se gândească prea mult la tipurile de legături pe care le construiesc sau la modul în care le construiesc.

Înainte de a începe chiar să construiți linkuri, asigurați-vă că aveți o viziune clară .

 • Ce încerci să realizezi?
 • Ce link-uri te vor ajuta cel mai mult?

Este mult mai bine să construiești un număr mic de link-uri extrem de utile decât un număr mare de link-uri care te-ar putea răni pe termen lung.

2. Încorporați-vă linkurile în conținut bun.

Legături bune există în context.

O adresă URL lungă existentă în sine într-un comentariu pe forum nu va primi o atenție pozitivă; nu este utilă, valoroasă sau chiar naturală.

Dar un link încorporat ca citare către o pagină de resurse sau un articol scris solid este o poveste diferită.

Atunci când construiești linkuri, prima ta prioritate ar trebui să fie conținutul care adăpostește linkul tău și contextul care justifică existența acestuia.

Fără conținut bun ca coloană vertebrală, strategia ta de construire a linkurilor nu va ajunge departe.

3. Preferați site-urile cu DA ridicat față de site-urile cu DA scăzut.

Google judecă nu doar numărul de domenii care leagă site-ul dvs., ci și calitatea acelor domenii care leagă.

Autoritatea de domeniu (DA) este o măsură relativă a fiabilității unui site dat.

Cu cât DA al unui domeniu este mai mare, cu atât legăturile sale vor trece mai multă autoritate.

În consecință, obținerea unui link pe un site cu DA ridicat este mai bine decât un link comparabil pe un site cu DA scăzut.

Ca un bonus suplimentar, site-urile cu DA înaltă tind să obțină mai mult trafic pe cont propriu, ceea ce înseamnă că vor avea o probabilitate mai mare de a trece traficul de recomandare către dvs.

4. Preferați noile domenii față de domeniile deja conectate.

Linkurile trec autoritate de la un site la altul, dar există randamente în scădere pentru linkurile de pe același domeniu .

Cu alte cuvinte, primul link pe care îl construiți pe un site web de 78 DA va trece o autoritate semnificativă site-ului dvs., dar al doilea link pe care îl construiți acolo va trece mult, mult mai puțin.

Ca regulă generală, obținerea unui link pe un domeniu nou este o utilizare mai bună a timpului dvs., chiar dacă DA este puțin mai scăzută.

În acest exemplu, un link pe un nou site 55 DA va fi superior unui al doilea link pe site-ul 78 DA.

Desigur, asta nu este scris în piatră; chiar dacă nu obțineți atât de multă autoritate, noile link-uri pe domenii deja conectate vor crește vizibilitatea mărcii dvs. și vă pot redirecționa trafic de recomandare suplimentar.

5. Link către o pagină de înaltă calitate pe site.

Din punct de vedere tehnic, puteți lega orice pagină a site-ului dvs., dar este o strategie bună să faceți un link către cele mai bine scrise articole de blog sau către cele mai valoroase pagini de conținut ale site-ului dvs.

Acest lucru este util din câteva motive. În primul rând, întărește valoarea linkului dvs., ceea ce înseamnă că este mai probabil să fie acceptat de editori și să facă clic de către cititori.

În al doilea rând, transmite autoritatea de pagină specifică paginii (PA) acestei pagini, crescând potențialul său de clasare în mod disproporționat față de celelalte pagini ale site-ului dvs.

În al treilea rând, vizitatorii din traficul de recomandare pe care îl câștigați își vor forma o impresie mult mai favorabilă asupra mărcii dvs. atunci când vor vedea acest material de calitate (și este posibil să aveți șanse mai mari să-i convertiți ).

6. Asigurați-vă că linkul dvs. adaugă valoare pentru cititori.

Ce funcție servește linkul tău?

Cele mai bune link-uri există pentru a oferi valoare suplimentară cititorilor.

Există multe abordări posibile aici, dar veți avea nevoie de una bună dacă doriți ca linkul dvs. să aibă succes.

De exemplu, linkul dvs. poate servi ca material de lectură suplimentar pe un subiect sau poate servi ca citare pentru a susține faptele pe care le raportați.

De asemenea, ar putea oferi resurse în conformitate cu ceea ce caută un cititor sau chiar să adauge un element umoristic articolului.

Dacă un cititor este fericit să vadă acest link, este un link bun pentru campania dvs.

7. Asigurați-vă că conținutul dvs. este relevant.

„Relevanța” se aplică în două contexte aici și ambele sunt importante.

 1. postarea dvs. pe blogul invitaților sau conținutul din afara site-ului trebuie să fie relevantă pentru editor și pentru publicul care o citește; dacă pare deplasat, fie nu va fi acceptat, fie nu va fi citit.
 2. pagina web pe care o conectați trebuie să fie relevantă pentru articolul care conține linkul.

Există un spațiu de mișcare aici, dar dacă subiectul dvs. este prea departe de bază și nu este inclus pe un site relevant pentru site-ul dvs., aceasta va slăbi calitatea linkului dvs.

8. Pune link-ul la începutul articolului.

Există unele dovezi care sugerează că, cu cât linkul dvs. este mai sus într-o pagină, cu atât va trece mai multă autoritate .

Linkurile din antet sau de la începutul corpului vor fi mult mai valoroase decât linkurile dintr-o bară laterală sau din subsol.

Dacă puteți, încercați să obțineți linkul cât mai sus posibil deasupra pliului.

Acest lucru este, de asemenea, benefic pentru generarea de trafic de recomandare; linkurile timpurii tind să atragă mai multă atenție, crescând vizibilitatea mărcii dvs., precum și numărul total de clicuri.

9. Nu include niciodată mai mult de un link către site-ul tău într-un articol.

Deși este posibil să includeți mai multe link-uri relevante din punct de vedere contextual către domeniul dvs. în corpul unui singur articol, acest lucru este nerecomandabil ca strategie.

Dacă conectați la dvs. de mai multe ori, fiecare link ulterioar va transmite mai puțină autoritate site-ului dvs., iar dacă conectați prea mult, veți semnala suspiciunile atât ale editorului dvs., cât și ale algoritmului de căutare Google.

Concentrați-vă pe crearea unei legături puternice și relevante către domeniul dvs. și nu ezitați să includeți linkuri către alte domenii.

10. Includeți text ancora descriptiv.

Textul de ancorare se referă la secțiunea de text din articolul dvs. care „găzduiește” linkul pe care îl construiți (deseori evidențiat cu albastru).

În primele zile ale SEO, cea mai bună strategie a fost să folosești textul ancora care se potrivea exact cu cuvintele cheie și fraze țintă.

Cu toate acestea, a face acest lucru acum este contraproductiv, atât pentru că cuvintele cheie sunt mai puțin relevante (mulțumită actualizărilor căutării semantice ale Google), cât și pentru că utilizarea excesivă a cuvintelor cheie în textul de ancorare poate dăuna campaniei.

Totuși, textul pe care îl utilizați pentru ancorele dvs. de link este un aspect important.

În zilele noastre, cea mai bună strategie este să includeți ancore care descriu în mod eficient conținutul pe care îl conectați, cu o frază care se îmbină în mod natural cu restul articolului dvs.

11. Evitați umplerea cuvintelor cheie

În această notă, asigurați-vă că nu sunteți umplut cu cuvinte cheie.

Ca regulă generală, dacă începeți cu o idee fermă a textului ancoră de potrivire exactă pe care o doriți, veți ajunge la o frază nefirească.

Simțiți-vă liber să veniți cu o expresie adiacentă cuvintelor cheie țintă sau în context pe subiect, dar prioritatea dvs. principală ar trebui să fie utilizarea textului în ancorele dvs. de link care are sens.

12. Includeți linkuri către alte surse de înaltă calitate.

Dacă doriți ca linkul dvs. să rămână (și să fie bine primit de către cititorii dvs.), este în interesul dvs. să includeți link-uri către alte domenii de înaltă calitate în corpul articolului dvs.

Acest lucru va face ca marca dvs. să pară mai autoritară în context și, poate mai important, va crește probabilitatea ca alte persoane să facă linkuri direct la site-ul dvs. dacă și atunci când cercetează subiectul pe care îl acoperă postările dvs. de blog. Cu alte cuvinte, este un truc util pentru a atrage mai multă atenție din partea cercetătorilor și scriitorilor de pe web.

13. Nu anulați posibilitatea de a construi link-uri nofollow.

În mod implicit, linkurile sunt „dofollow”, ceea ce înseamnă că crawlerele web și algoritmul de căutare Google le vor lua în considerare atunci când fac calcule și determină clasamente.

Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil să includeți o etichetă „nofollow” în codul HTML backend care împiedică luarea în considerare a unui link.

Unele site-uri (în special editorii cu un nivel ridicat de DA) fac în mod intenționat majoritatea linkurilor lor link-uri nofollow pentru a -și păstra reputația online în ochii Google.

Deoarece linkurile nofollow nu vă vor spori autoritatea direct, mulți creatori de linkuri le resping ca lipsite de valoare.

Cu toate acestea, linkurile nofollow pot fi valoroase; sunt încă o sursă de vizibilitate a mărcii și de trafic de recomandare și ar putea fi șansa ta de a face o impresie bună asupra unui editor cu un nivel ridicat de DA, servind ca o piatră de temelie către linkul dofollow pe care l-ai prefera.

14. Nu vă fixați pe cantitatea de link-building.

La un anumit nivel, construirea de legături este un joc de numere.

Este greu de contestat faptul că mai multe link-uri de la mai mulți editori vă vor crește autoritatea și clasamentul.

Cu toate acestea, aceasta nu ar trebui să fie prioritatea ta motivațională, mai ales în primele zile ale campaniei de creare de linkuri.

În schimb, concentrați-vă pe construirea de legături bune; cantitatea va veni în timp.

Strategii de câștigare a linkurilor pentru mai multe backlink-uri SEO

 

O abordare comună pentru obținerea de backlink-uri pentru site-ul dvs. este obținerea de link-uri pasiv .

Scopul general aici este de a crea active la fața locului atât de interesante sau valoroase încât alte autorități doresc în mod firesc să se conecteze la ele.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune tactici de construire a link-urilor pentru job:

15. Includeți statistici originale, care pot fi consultate în conținutul dvs. de bază.

Dacă doriți ca oamenii să trimită un link către postările de pe blog, trebuie să le oferiți un motiv.

Gândiți-vă la linkurile pe care le-ați crea în conținutul dvs. de înaltă calitate; probabil că veți trimite la surse care vă oferă statistici numerice, cercetări originale sau argumente unice care nu sunt peste tot pe web.

Dacă includeți aceste puncte de referință în propria lucrare, va fi mult mai probabil să fie citat de alți autori.

Efectuarea cercetării originale poate fi costisitoare și consumatoare de timp, dar puteți garanta accesul la datele pe care nimeni altcineva nu le are; atâta timp cât acele date sunt valoroase, aproape sigur vei câștiga linkuri.

16. Utilizați rețelele sociale pentru tot ce merită.

Există o mică problemă cu pomparea conținutului dvs. plin de statistici de referință; dacă nimeni nu poate găsi sau descoperi conținutul tău în primul rând, nu va vedea niciodată ceea ce ai scris.

Pentru a combate acest lucru, sprijiniți-vă de rețelele sociale.

Partajarea conținutului dvs. este gratuită și, dacă aveți o bază decentă de abonați, îl puteți face instantaneu disponibil pentru sute, dacă nu mii de oameni.

În timp ce faci asta, interacționează cu adepții tăi și încearcă să atragi noi adepți, astfel încât cotele tale viitoare să fie și mai puternice.

17. Postează în forumuri de nișă în mod regulat și comentează la alte postări.

Veți câștiga mai multe link-uri dacă sunteți cunoscut ca o sursă de renume.

Dacă oamenii din industrie te cunosc și te respectă, îți vor citi munca în mod obișnuit și vor fi dispuși să facă legătura cu materialul tău în propria lor lucrare.

Una dintre cele mai ușoare modalități de a face acest lucru este să găsești forumuri de nișă și comunități online în care profesioniști ca tine se adună pentru a discuta subiecte din industrie.

Faceți postări regulate, răspundeți la întrebările comunității și implicați-vă în discuții active; în timp, îți vei construi o reputație, iar oamenii îți vor lua conținutul mai în serios.

18. Oferă-ți munca influențelor care ar putea avea un interes în ea.

Această tactică de construire a legăturilor este un hibrid între a cere link-uri și a le câștiga în mod natural.

Ideea este să găsești un influencer în domeniul tău (adică, cineva cu o mare urmărire socială sau cineva cunoscut pentru producerea de conținut grozav), apoi oferi acel influencer o parte din conținutul tău pe care crezi că l-ar aprecia.

De exemplu, să presupunem că o autoritate principală din industria dvs. face o postare pe rețelele sociale despre scăderea aparentă a vânzărilor din industrie.

Puteți folosi această oportunitate pentru a le trimite un studiu de caz pe care l-ați făcut despre creșterea pe termen lung a industriei; dacă le place și îl consideră valoros, probabil că îl vor trimite în conținut viitor (sau îl vor împărtăși urmăritorilor lor).

19. Colaborați la postări.

Puteți încerca ceva similar colaborând la postări.

Găsiți un alt expert în domeniul dvs. și lucrați împreună la un conținut comun.

Puteți scrie împreună o postare pe blog sau fiecare contribuie cu piese de cercetare pe care un autor le unește într-o narațiune finală.

Dacă găzduiești conținutul pe site-ul tău, poți fi sigur că partenerul tău va dori să genereze link-uri către acesta; la urma urmei, va funcționa atât în ​​interesul tău.

20. Postează invitați și invită autorii postărilor de invitați.

În mod similar, este benefic să invitați mai mulți autori de postări invitați pe site-ul dvs.

Solicitați contribuții de la autorii postărilor invitați ca un schimb de backlink reciproc avantajos ; ei obțin vizibilitatea platformei dvs. de blog, iar dvs. obțineți valoarea muncii lor.

Dacă întâmpinați dificultăți în a găsi autori de postări pentru invitați dornici să contribuie, luați în considerare să oferiți o tranzacție și o postare pentru invitați pe site-ul lor.

Noii autori de bloguri invitați vor dori probabil să facă referire la propria lor lucrare (cu backlink-uri) în viitor sau să depună eforturi pentru a o populariza; în consecință, veți câștiga mai multe link-uri.

În plus, blogging-ul pentru oaspeți vă ajută să aveți voci mai diverse și mai autoritare în diferitele postări de pe blog.

21. Consolidează-ți marca personală.

Petreceți ceva timp dezvoltând detaliile mărcilor personale ale autorilor dvs. .

Dacă sunteți nou în crearea de linkuri, începeți cu unul. Asigurați-vă că acest autor are un domeniu clar de expertiză și includeți detalii despre cariera sa într-un profil de autor.

Acest autor ar trebui să posteze în mod regulat oaspeții, să interacționeze cu comunitatea de rețele sociale și să se conecteze cu alți profesioniști.

În timp, își vor construi o reputație mai bună, iar conținutul pe care îl postează, distribuie și distribuie va avea mai multă greutate; cu alte cuvinte, va fi mai probabil să construiască mai multe legături.

22. Petrece mai mult timp în rețea cu alți oameni.

Acest lucru are nenumărate beneficii; vă va crește numărul de urmăritori pe rețelele sociale, vă va crește numărul total de cititori, vă va oferi acces la mai mulți autori de bloguri invitați și vă va prezenta mai multe oportunități de postare pentru oaspeți pentru propria strategie.

Cu cât rețeaua ta colectivă este mai mare, cu atât vei avea mai multe șanse să câștigi linkuri.

Strategii de abordare a link-urilor

Aceste strategii sunt abordări de nivel înalt pe care le puteți folosi pentru a vă crește eficiența construirii linkurilor:

23. Amestecați strategiile între link building și link earning.

Câștigul de link-uri este incontestabil sigur; este practic imposibil să fii penalizat de Google dacă doar câștigi pasiv link-uri, dar este, de asemenea, inconsecvent și nesigur, ceea ce face dificilă scalarea.

Crearea de legături este consecventă și de încredere, dar este nevoie de abilități și efort semnificativ pentru ca strategia să funcționeze, mai ales pe perioade lungi de timp.

Cea mai bună abordare pentru majoritatea afacerilor este să folosească un amestec de strategii de construire a linkurilor și strategii de câștigare a linkurilor, valorificând cele mai bune calități ale fiecăreia.

24. Luați în considerare subiecte în plus față de cuvintele cheie.

Mulți nou-veniți la SEO își petrec cea mai mare parte a efortului strategic alegând și prioritizează cuvintele cheie și frazele de cuvinte cheie.

Deși acest lucru este benefic în multe privințe (consultați secțiunea noastră despre „textul ancorare”), poate, de asemenea, să vă compromită eforturile.

Marea problemă aici este că actualizarea Google Hummingbird (precum și actualizările ulterioare) utilizează capabilități de căutare semantică; în loc să caute conținut cu o relație de cuvinte cheie unu-la-unu cu interogarea de căutare, Google lucrează pentru a înțelege interogarea utilizatorului și pentru a găsi conținut care este la subiect.

În consecință, deși este încă benefic să efectuați cercetarea cuvintelor cheie, ar trebui să luați în considerare și să cercetați subiecte de nivel înalt și familii de cuvinte cheie.

25. Creați pagini uimitoare pe site.

Indiferent dacă doriți să obțineți linkuri în mod natural sau să le construiți singur, veți avea nevoie de pagini uimitoare la fața locului pentru a reuși.

Conținutul de înaltă calitate de pe site și postările de pe blog vor face oamenii mai dornici să facă linkuri către dvs. și vor face link-urile dvs. mai „lipinice” – cu alte cuvinte, editorii vor fi mai puțin probabil să le elimine sau să le modifice.

În plus, amintiți-vă că toate strategiile dvs. de creare de linkuri vor genera trafic către site-ul dvs.

Dacă primiți vizitatori recomandați, veți dori ca aceștia să aibă o impresie bună despre marca dvs.

Postările puternice de blog și alte pagini de site sunt singura modalitate de a-ți îndeplini obiectivele de construire a linkurilor.

Nimeni legitim nu va trimite link la o postare de blog prost creată.

26. Prioritizează cele mai bune pagini de pe site.

Pe măsură ce construiți linkuri, generați autoritate de domeniu pentru întregul dvs. site, dar și autoritate de pagină pentru pagini individuale.

Dacă doriți să profitați la maximum de strategia dvs. de construire a linkurilor, ar trebui să acordați prioritate construirii de link-uri către cele mai bune pagini de pe site.

Dacă aveți un ghid cuprinzător sau o cercetare uimitoare de arătat, creați mai multe link-uri către acesta; această piesă se va clasa mai sus și va obține mai mult trafic, beneficiind în cele din urmă marca dvs. în mai multe moduri.

Avertismentul aici este că trebuie să vă amestecați și linkurile; crearea de linkuri exclusiv către o pagină de pe site poate părea suspectă.

27. Monitorizați (și imitați) strategiile de construire a legăturilor concurenților dvs.

Nu sunteți singura companie care construiește backlink-uri pentru SEO; sunt șanse ca majoritatea concurenților tăi să facă același lucru.

Puteți învăța multe observând și mimând strategiile lor.

Cel mai simplu mod de a începe aici este cu un instrument precum Link Explorer al lui Moz ; aici, puteți introduce domeniul unui concurent și puteți genera rapid o listă cu toate linkurile care indică acel domeniu de pe web.

Verificați acele linkuri pentru a vedea unde au fost construite și spre unde sunt direcționate.

Veți descoperi noi editori cu care puteți lucra și, eventual, unele puncte slabe ale strategiei dvs. de construire a legăturilor pe care le puteți exploata pentru a domina competiția.

28. Evitați schemele de legături.

Este tentant să construiești legături rapid și prin orice mijloace necesare, dar mulți nou-veniți cu această atitudine ajung să se îndrăgostească de scheme de legături (sau să se implice de bunăvoie cu ele).

O schemă de legături este, practic, orice încercare de a construi legături de calitate scăzută într-un efort exclusiv de a vă crește clasamentul.

Există multe varietăți aici, inclusiv trimiterea de link-uri spam, participarea la cercuri de linkuri și schimbul intens de link-uri cu alți unul sau doi participanți.

Schemele de link-uri nu sunt doar o strategie de creare de link-uri pe termen scurt, ci sunt magneți de penalizare Google, așa că evitați-le cu orice preț și aveți grijă de orice companie de link-building care promite rezultate imediate (sau dacă au o ofertă care pare prea bună pentru a fi Adevărat).

29. Lucrați cu o agenție de link-building profesionistă.

Acestea fiind spuse, o companie profesionistă de creare de legături vă poate ajuta să vă dezvoltați strategia mai rapid și mai fiabil.

Agențiile experte în crearea de legături înțeleg nuanțele strategiei și fac din conținutul, calitatea legăturilor și relațiile pe termen lung cu editorii prioritățile lor. Au acces la mult mai multe resurse și mai mulți specialiști decât tine și, deși tind să perceapă o taxă relativ mare, ei tind să-ți ofere și un randament ridicat al investiției (ROI).

Doar asigurați-vă că faceți diligența necesară; Lucrați cu o companie SEO care are o reputație bună și investigați abordarea strategică a acestora, astfel încât să știți ce obțineți.

Și, dacă sunteți chiar o agenție SEO, ar putea avea sens să găsiți o companie care vă va permite să externalizați SEO și crearea de linkuri ca cu etichetă albă reseller SEO .

30. Începeți mic și creșteți.

Chiar dacă ești dornic să crești și ești dispus să investești o mulțime de timp și bani în strategia ta de construire a link-urilor, este o idee bună să începi cu o scară mică și să-ți progresezi.

Construirea unui număr mic de link-uri cu o investiție minimă în construirea link-urilor te va ajuta să descoperi cele mai bune abordări pentru brand-ul tău, fără a cheltui mulți bani pentru a face acest lucru.

Când aveți o bancă bună de conținut la fața locului, cunoștințe despre cei mai buni editori din industria dvs. și cunoașterea priorităților dvs. de top, vă puteți extinde treptat domeniul de aplicare.

Obțineți o procedură de operare standard de calitate cu privire la modul în care construiți în mod constant link-uri și replicați acea strategie de construire a link-urilor în rândul unei echipe interne sau externe externalizate .

31. Măsurați-vă autoritatea domeniului.

Probabil că veți fi încântați să vă verificați clasamentul în motoarele de căutare pe măsură ce vă dezvoltați strategia de creare a link-urilor.

Dar, deși aceasta este o măsură bună de măsurat și îmbunătățit, este posibil să nu fie o reflectare directă a progresului pe care îl faceți.

De asemenea, este important să vă măsurați în mod regulat autoritatea de domeniu (DA).

Cu cât aceasta urcă mai sus, cu atât este mai probabil ca toate paginile tale să se claseze mai sus în căutări.

Este, de asemenea, un bun indicator al tacticilor tale de construire a link-urilor funcționează; ar trebui să observați un progres constant atâta timp cât vă hotărâți să construiți legături mai puternice și un număr mai mare dintre ele.

Trebuie doar să știți că, pe măsură ce autoritatea domeniului dvs. crește, devine mai greu să avansați; de exemplu, este foarte ușor să treci de la DA 10 la DA 20, dar a ajunge de la DA 80 la DA 90 este lent și provocator.

Există mai multe instrumente de creare a linkurilor care vă pot ajuta să vă măsurați autoritatea domeniului, inclusiv instrumentul Link Explorer la care am făcut referire la punctul 27.

32. Măsurați autoritatea paginii dvs.

În mod similar, veți dori să măsurați autoritatea la nivel de pagină (PA) a celor mai bune pagini. Dacă încercați să acordați prioritate unui conținut exemplar sau dacă există o pagină de bani pe care doriți să câștigați mai mult trafic , trebuie să știți că linkurile dvs. suplimentare funcționează.

Dacă autoritatea paginii dvs. stagnează, înseamnă că ceva nu merge bine.

33. Evaluați traficul organic, traficul de recomandare și alți factori.

Autoritatea domeniului și autoritatea paginii sunt doi dintre cei mai puternici indicatori ai faptului că strategia dvs. funcționează, dar există multe alte valori de luat în considerare . De exemplu, puteți măsura traficul de recomandare generat de fiecare dintre linkurile dvs.; acest lucru vă va ajuta să determinați care dintre editorii dvs. sunt cei mai valoroși pentru traficul direct.

Uneori, un editor poate avea un DA relativ scăzut, dar linkurile pe care le creați transmit o mulțime de trafic către site-ul dvs., făcând diferența.

De asemenea, acordați atenție clasării cuvintelor cheie, traficului organic și chiar traficului direct către site-ul dvs.; cu cât măsurați mai multe valori, cu atât veți vedea o imagine mai cuprinzătoare.

34. Estimați valoarea linkului și actualizați-vă strategia după cum este necesar.

Ori de câte ori creați un link cu un nou editor, încercați să estimați valoarea totală a linkului respectiv .

Încercați să izolați efectele asupra autorității dvs. la nivel de domeniu și de pagină, determinați vizualizările de pagină ale postării principale de blog și măsurați traficul de recomandare.

Comparați și combinați aceste valori pentru a estima cât de valoros este acest link și comparați concluzia dvs. cu alte link-uri pe care le-ați creat.

Apoi, ajustați-vă strategia de construire a linkurilor pentru viitor; creați mai multe linkuri la cei mai buni editori și găsiți mai mulți editori ca ei.

Nu mai pierdeți timpul cu link-uri sau editori care nu vă aduc prea multă valoare.

Strategii de creare de legături axate pe conținut

 

Diferite tipuri de conținut au avantaje și dezavantaje diferite atunci când vine vorba de optimizarea strategiilor de construire a linkurilor.

Tipurile de conținut care urmează sunt exemple de surse de conținut care tind să atragă cele mai bune link-uri (și să le atragă în mod constant).

35. Listele „Cele mai bune dintre”.

Listele „Cele mai bune dintre” sau listele tind să fie liste numerotate care adună unele dintre cele mai bune sau mai notabile articole dintr-un anumit subiect.

Sunt atrăgătoare pentru că promit cititorului o lectură concisă; ceva de genul „10 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți experiența de tocat ceapa” invită cititorul să intre, înțelegând că poate arunca o privire la acele sfaturi la un nivel înalt și totuși să învețe ceva.

De asemenea, este ușor să construiți o legătură într-unul dintre aceste puncte dacă utilizați acest arhetip pentru o postare pentru oaspeți.

36. Sondaje și alte cercetări originale.

Cercetarea originală este extrem de puternică pentru a atrage legături, dar poate fi și costisitoare de efectuat.

O metodă bună și ieftină de cercetare originală este efectuarea de sondaje; atrage câteva sute de oameni dintr-o nișă să răspundă la un scurt sondaj, să colecteze datele și să le publice pe site-ul tău.

Acum aveți statistici pe care nimeni altcineva nu le are și puteți atrage sau construi link-uri după cum credeți de cuviință.

Introduceți câteva imagini vizuale asupra datelor și veți avea un activ uimitor la fața locului.

De fapt, am descoperit că cercetarea originală, bine publicată, este una dintre cele mai bune strategii de construire a legăturilor pentru scalarea legăturilor naturale, de intrare de pe alte site-uri web.

37. Articole de opinie controversate.

Majoritatea mărcilor sunt reticente în a scrie articole controversate de opinie pe blog, de teamă să nu-și înstrăineze publicul țintă.

Cu toate acestea, adoptarea unei poziții controversate poate fi grozavă pentru campania ta de creare de linkuri, atâta timp cât o faci cu respect și cu dovezi solide.

A fi hotărât în ​​opinia ta și a o împărtăși, te poate ajuta, de asemenea, să câștigi credibilitate, oferindu-ți un impuls pentru a depăși alte mărci mai mari online .

Și atâta timp cât subiectul tău este discutabil, va invita mulți oameni să discute și să împărtășească subiectul.

Toate aceste comentarii și distribuiri îți vor face munca mai vizibilă, ușurând generarea de link-uri.

38. Reportaj original de știri.

Dacă aveți acces la știri originale din industria dvs., lucrați pentru a fi primii care le raportează.

Dacă clienții dvs. și alți cititori devin să aibă încredere în dvs. ca editor de primă linie, ei vor rămâne lipiți de postarea dvs. de pe blog și vor trimite la articolele dvs. de știri în momentul în care vor fi publicate.

39. Newsjacking.

Bineînțeles, dacă nu aveți acces imediat la știrile din industrie, există o altă modalitate de a folosi conținutul demn de știri: newsjacking (a nu fi confundat cu brand jacking ).

Ideea generală aici este să citiți despre un eveniment din știri, apoi să scrieți o bucată de conținut cu propria dvs. interpretare.

Consolidați detalii din mai multe surse diferite pentru a crea un articol cu ​​acoperire cuprinzătoare sau includeți opinia dvs. unică despre știri.

40. Explorarea inițială a subiectului (sau recenzii).

A fi primul care explorează un subiect poate fi, de asemenea, puternic, deoarece nu te vei confrunta cu multă concurență, dar este greu să găsești un subiect care nu a fost niciodată tratat.

De exemplu, puteți examina cel mai recent gadget tehnologic în momentul în care acesta devine disponibil pentru consumatori sau puteți analiza o nouă tendință în industria dvs.

41. Studii de caz și documente albe.

Studiile de caz și documentele albe sunt ambele arhetipuri de conținut de formă lungă pline cu informații analitice.

Studiile de caz tind să se concentreze pe evenimente reale, indivizi sau organizații, în timp ce documentele albe oferă mai mult o imagine de ansamblu sau o examinare ipotetică.

Oricum, formele de conținut ca acestea tind să atragă o mulțime de link-uri.

42. Conținut captivant.

Orice bucată de conținut care încurajează oamenii să interacționeze poate fi valoroasă, deoarece va atrage mai multe aprecieri, comentarii, distribuiri și vizibilitate de la sine.

Conținutul captivant vine în multe forme, dar unul dintre cele mai valoroase este un concurs; un concurs, de obicei, solicită cititorilor dvs. (cum ar fi trimiterea unei fotografii sau a unui alt conținut propriu) și este foarte convingător dacă există o recompensă unică.

43. Glosare și indici.

Glosare, indexuri și alte forme de material enciclopedic sunt elemente fantastice de conținut, în special pentru industriile complexe.

Aceste piese sunt foarte informative, dense și veșnic verzi, ceea ce înseamnă că nu vor expira sau își vor pierde niciodată relevanța.

Țineți-le la curent și veți primi o mulțime de citate de backlink locale .

44. Conținut educațional și ghiduri de utilizare.

Acesta este de obicei unul dintre primele arhetipuri de conținut pe care noii constructori de legături încearcă să le folosească, deoarece este destul de accesibil.

Ești expert în cel puțin un domeniu, așa că scrie o postare pe blog despre ceea ce știi; învață-ți cititorii ceva nou sau oferă-le educație de nivel înalt pe o anumită temă.

Instrucțiunile pas cu pas și ghidurile care includ imagini sunt deosebit de bine primite.

Acest lucru a fost făcut până la nebunie ca strategie de construire a legăturilor, dar încă funcționează dacă este bine făcut.

45. Conținut distractiv/ amuzant.

Deși oarecum mai riscant, puteți atrage și link-uri prin conținut distractiv.

Videoclipurile hilare și/sau distractive tind să primească o mulțime de distribuiri și sunt citate frecvent în compilațiile online.

Problema este că nu există o formulă pentru ceea ce oamenii găsesc distractiv sau plin de umor, așa că dacă ratezi obiectivul, ar putea răni mai mult decât ajută.

46. ​​Infografice.

Infograficele valorifică dorința oamenilor de a obține informații și dragostea lor pentru elementele vizuale digerabile.

Conținutul vizual rămâne unele dintre cele mai comune tipuri de conținut de pe web, așa că un infografic suficient de detaliat și plăcut din punct de vedere estetic vă poate ajuta să câștigați zeci de link-uri.

Construirea de link-uri infografice, deși încă utilă, a fost o strategie de construire a link-urilor mult mai eficientă în urmă cu cinci ani, dar este desigur că s-a diminuat în timp.

47. Citate grafice și alte elemente de partajat.

În mod similar, puteți crea o „grafică citată”, care este de obicei o fotografie sau o ilustrație cu un citat concis de la un lider de gândire din industria dvs. (sau altă autoritate).

Aproape orice conținut vizual care poate fi partajat care oferă divertisment sau informații poate funcționa bine pentru crearea de linkuri.

48. Directoare și/sau conținut consolidat.

Există o mulțime de conținut pe web, așa că utilizatorilor le place să vadă directoare și alte forme de organizare a conținutului.

Compilarea unei liste cu resursele tale preferate, ghiduri pe un anumit subiect sau fragmente de informații te poate face resursa de referință pe acest subiect.

49. Interviuri.

Interviurile au mai multe avantaje ca tip de conținut pentru construirea de link-uri.

Pentru început, puteți publica interviuri în mai multe medii diferite, cum ar fi video, audio sau o transcriere scrisă.

De asemenea, probabil că veți intervieva oameni din afara organizației dvs.; acești oameni vor fi stimulați să se conecteze la produsul finit și să îl distribuie pe propriile platforme de socializare.

Este un impuls încorporat pentru distribuția dumneavoastră inițială.

50. Meme.

Memele sunt un teritoriu periculos. Veniți cu un șablon bun sau utilizați un șablon popular existent într-un mod interesant și amuzant și puteți deveni viral, câștigând link-uri de pe tot web-ul.

Încercați prea mult sau pierdeți ideea memei și ați putea deveni un haz .

Desigur, chiar dacă oamenii râd de tine, oricum ar putea crea legături către tine, așa că ar putea cu ușurință să merite riscul.

51. Webinarii.

Multe companii încearcă să promoveze webinarii , cu diferite grade de succes.

Webinarii sunt prezentări video interactive, oferite în general novicilor pe un anumit subiect.

Pentru a avea succes, seminarul dvs. web trebuie să acopere un subiect solicitat, să fie găzduit de un expert și să fie gratuit sau să merite ceea ce taxați pentru el.

Elementele interactive, cum ar fi întrebările și răspunsurile live, vă pot îmbunătăți performanța și este ideal să faceți webinarul disponibil permanent (adică, nu exclusiv transmis în flux live).

52. Tests and quizzes.

As you’ve seen from many of the items on this list, interactivity is highly successful in encouraging shares, and there are few types of content more interactive than tests and quizzes.

În funcție de natura industriei dvs., puteți găsi un calculator pentru produsele și serviciile dvs., un test pentru a testa cunoștințele cuiva despre un subiect (cum ar fi alfabetizarea financiară) sau ceva mai prostesc, cum ar fi „ce CEO tech ești?”

53. Videoclipuri (în combinație cu oricare dintre abordările de mai sus).

Videoclipurile pot fi tipuri de conținut incredibil de puternice, mai ales atunci când sunt utilizate în combinație cu oricare dintre tipurile de conținut de mai sus.

Interviurile video, știrile video și listele video pot fi toate puternice pentru generarea de link-uri.

Cu toate acestea, va trebui să vă gândiți cu atenție la modul în care publicați și distribuiți conținutul dvs. video; dacă vă găzduiți videoclipurile pe YouTube (așa cum fac majoritatea companiilor), orice link direct pe care videoclipul le câștigă va transmite autoritate către YouTube, nu neapărat propriul dvs. site.

În consecință, este o tactică comună de construire a linkurilor să găzduiești videoclipul YouTube pe o pagină a propriului site, astfel încât să poți câștiga linkuri direct către domeniul tău.

De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea acestora ca material de conținut pentru bloguri pentru invitați.

Strategii pentru editor/partener pentru Link Building

Dacă urmați strategii de creare de link-uri directe, majoritatea eforturilor voastre se vor învârti în jurul blogului și postării invitaților.

Ideea este de a lucra cu editori externi ai site-urilor cu autoritate mare de domeniu, oferindu-le conținut pe care publicul lor vrea să-l vadă.

Când trimiteți conținutul, veți include un link de înaltă calitate înapoi către site-ul dvs., presupunând că există un site web relevant care se aliniază cu conținutul dvs.

Aceste strategii vă pot ajuta în acest demers:

54. Începeți cu editori mici și mergeți în sus.

Editorii cu nivel superior DA vă vor recompensa cu link-uri mai puternice, așa că este tentant să le acordați prioritate în activitățile dvs. de postare a invitaților.

Cu toate acestea, editorii cu DA înaltă tind să aibă standarde mult mai înalte pentru munca pe care o acceptă și este posibil să nu fie accesibile unui autor sau unei mărci nedovedite.

În schimb, concentrați-vă pe editorii accesibili pentru dvs.; faceți o treabă bună pentru ei, publicați o mulțime de conținut și, în cele din urmă, vă veți construi o reputație suficient de bună și un portofoliu suficient de mare încât să puteți începe să urcați pe scară.

Editorii locali și editorii axați pe nișă sunt o piatră grozavă în drumul către autorități de renume național.

55. Păstrați lucrurile concentrate pe un singur brand personal.

Unele companii încearcă să scrie și să publice materiale de postări pe blog sub numele lor de marcă, dar de obicei este mai bine să publici sub numele unei persoane din compania ta.

De-a lungul timpului, puteți publica sub mai multe nume, dar pentru moment, concentrați-vă doar pe unul.

Concentrarea pe un individ în loc de brand vă va face mai demn de încredere și vă va deschide mai multe oportunități de publicare.

Și construirea unui brand personal înainte de a construi altele vă va ajuta să vă consolidați progresul.

56. Prioritizează nevoile cititorilor unui editor.

Ai unele motivații egoiste în a fi publicat, dar dacă vrei să fii publicat și să continui să fii publicat, prioritatea ta ar trebui să fie pe cititorii editorului tău.

Editorii sunt interesați să distribuie conținutul pe care cititorii lor îl consideră cel mai valoros.

În consecință, ei vor accepta contribuțiile dvs. numai dacă cititorii lor le vor plăcea.

Cunoașteți datele demografice ale editorului țintă și vedeți ce tip de conținut le place cel mai mult.

Este posibil să fii nevoit să compromiți unele dintre celelalte priorități ale tale pentru ca această relație să funcționeze.

De obicei, puteți găsi un subiect care vă oferă atât o oportunitate de conectare inbound, cât și atrage publicul țintă.

57. Găsiți editorul (sau pe cineva responsabil).

Dacă contactați un nou editor, cel mai bine este să găsiți o persoană (în loc să trimiteți un formular de contact generic).

Look at the “About” or “Contact” page of the website to try and find the contact information for the editor, content manager, or other authority.

Dacă nu este disponibil aici, încercați să le găsiți pe rețelele de socializare precum LinkedIn.

A face un apel personal este întotdeauna mai bine decât a scrie orbește unei organizații, mai ales dacă puteți găsi ceva în comun cu ei și puteți atinge obiective reciproc avantajoase.

58. Trimiteți un e-mail cald cu un subiect convingător și original.

Când trimiteți primul e-mail, este important să ieși în evidență și să faci imediat mesajul tău să pară valoros.

Editorii sunt de obicei foarte ocupați, cu căsuțe de e-mail inundate de solicitări generice, neatrăgătoare.

Dacă doriți să aveți șansa de a vă deschide e-mailul, trebuie să aveți un subiect convingător și original; să vină cu ceva ce nu au văzut deja de un milion de ori și să explice clar care este valoarea.

Ceva de genul „Noi statistici despre antreprenoriat – ar fi interesați cititorii tăi?”

59. Demonstrează că ești un cititor pasionat al acestui editor.

În corpul e-mailului, este important să arătați că cunoașteți acest editor.

Dacă nu ați citit niciodată lucrările acestui editor, este posibil ca editorul să nu vrea să lucreze cu dvs.

Dacă e-mailul tău arată ca și cum ai trimis același șablon către 20 de persoane diferite, va fi respins.

Evidențiați și completați o mână de postări de care v-ați bucurat în trecut și faceți evident că cunoașteți domeniul de specialitate al acestui editor.

Dacă utilizați acest lucru ca una dintre strategiile dvs. de creare de linkuri, asigurați-vă că sunteți cu adevărat autentic, deoarece proprietarii site-ului îl pot simți.

60. Prezentați o postare inițială care se aliniază cu conținut similar de pe site-ul lor.

La un moment dat în mesajul tău, va trebui să faci o prezentare. Nu trebuie să fie fantezist – de obicei, câteva propoziții concise care descriu ideea ta sunt suficiente.

Pitch a tentative headline if you can, and describe the body of the article you plan to write (or let our blog writing services pitch it and write it for you).

Some publishers have specific requirements for the formatting or presentation of new pitches, so do some research before you submit, and adhere to those rules as best you can.

61. Explain why this pitch will work.

It’s also helpful to explain why you think this would be valuable for the publisher’s readership.

You might note that there are similar blog posts or articles already on the site, but it doesn’t cover the topic from this angle.

Sau ați putea observa că demografiile țintă ale editorului tind să fie foarte interesate de materiale ca acesta, citând statistici pentru a susține afirmația dvs.

Dacă ați scris postări de succes pentru invitați pentru alți editori, vă recomandăm să furnizați valori precum numărul de distribuiri sau comentarii primite de aceste postări.

62. Urmăriți politicos dacă nu primiți răspuns.

După cum am spus, editorii sunt oameni ocupați – și devin din ce în ce mai ocupați pe măsură ce urci pe scara DA.

Este normal să nu auzi un răspuns timp de câteva zile. Dacă nu primiți răspuns după 3-4 zile lucrătoare, trimiteți un e-mail politicos de urmărire; cereți-le să confirme primirea pitch-ului și întrebați dacă consideră că are nevoie de vreo modificare.

63. Respectați toate solicitările editorului.

În multe cazuri, editorul poate răspunde propunerii dvs. cu o recomandare despre cum să se potrivească mai bine.

În alte cazuri, veți furniza o schiță scrisă, pe care echipa de redactare o va revizui; în acest moment, este posibil să primiți feedback suplimentar despre cum să îmbunătățiți piesa.

Deși este posibil să nu fiți neapărat de acord cu sugestiile pe care le fac, dacă prioritatea dvs. este publicarea, cel mai bine este să faceți modificările solicitate.

De exemplu, puteți fi forțat să eliminați un link sau să îl înlocuiți cu un link nofollow; deși nu este ideal, de multe ori merită să faceți acest compromis inițial.

Cu cât ești mai politicos, mai agreabil și mai rapid când editezi articolul, cu atât vor fi mai multe șanse ca ei să lucreze cu tine în viitor sau să te recomande pentru alte oportunități.

Fă-le viața ușoară și ei vor răspunde la fel.

64. Profitați de noul dvs. loc de autor pentru blogging invitat.

If your first article is successful, your editor/publisher will likely be eager to work with you again.

Aceștia vă pot invita să prezentați câteva idei noi sau, în cele din urmă, vă pot crea un loc de autor de blogging invitat recurent .

Dacă te afli în această poziție, încearcă să profiti de ea.

Evidențiați poziția dvs. atunci când faceți propuneri către noi editori și încercați să publicați articole ulterioare aici, chiar dacă nu ajungeți să vă trimiteți linkuri către site-ul dvs. la fiecare trimitere nouă.

65. Hrăniți-vă comunitatea bazată pe editori.

Editorii sunt conexiuni fantastice de făcut, dar cititorii sunt și mai importanți.

Când publicați lucrări pentru un nou editor, petreceți ceva timp răspunzând la comentariile care (inevitabil) apar.

Dacă sunteți o prezență activă în discuții și întăriți în mod pozitiv comunitatea, oamenii vor fi mai încântați să vă citească munca.

De asemenea, vor începe să vă urmărească pe rețelele de socializare, ceea ce poate duce la o urmărire mai mare – și un motiv în plus pentru editorii mai mari și mai buni să vă accepte munca.

66. Menține vechile relații.

Pe măsură ce începeți să vă scalați strategia de construire a legăturilor și să lucrați cu editori de nivel național superior, vechii dvs. editori ar putea începe să pară mai puțin valoroși prin comparație.

Cu toate acestea, este o idee bună să mențineți acele relații vechi, să postați conținut ocazional pe toate conturile de postare de invitați și să vă consultați periodic cu editorii.

Menținerea unei bune poziții cu o rețea largă de editori va maximiza numărul de oportunități pe care le aveți în cele din urmă și vă va crește și mai mult reputația ca autor.

Singura excepție aici sunt relațiile problematice (de exemplu, un editor foarte dificil sau nepoliticos, un cititor practic inexistent etc.) – nu ezitați să le eliminați complet.

Diverse strategii de construire a linkurilor „bonus”.

 

Aceste strategii nu se potrivesc exact cu niciuna dintre celelalte categorii din acest ghid cuprinzător, dar pot fi totuși utile pentru a obține mai multe linkuri, link-uri mai puternice sau link-uri mai consistente:

67. Configurați redirecționări 301 pentru link-uri vechi, învechite sau întrerupte.

Ocazional, va trebui să scapi de o pagină, fie pentru că nu mai este relevantă, fie pentru că o reformezi în altceva.

Dacă schimbați adresa URL, toate linkurile pe care le-ați creat către acea pagină în trecut vor fi rupte, făcându-le practic inutile pentru marca dvs.

Puteți combate linkurile întrerupte prin configurarea redirecționărilor 301 , care preiau tot traficul de la vechea adresă URL și redirecționează acel trafic către o nouă adresă URL.

As a link building strategy, broken link building in this way can be highly effective.

As long as you’re sending people to a new, relevant site page, Google is completely fine with using broken link building as an effective backlink tactic—it even encourages it.

68. Keep your old content updated.

Dacă urmați cele mai bune practici pentru marketingul de conținut , o mare parte din conținutul dvs. va fi „evergreen”, ceea ce înseamnă că este probabil să rămână relevant pentru o lungă perioadă de timp, dacă nu pentru totdeauna.

Cu toate acestea, chiar și conținutul veșnic verde ar putea fi actualizat periodic.

Revizuiți-vă materialul mai vechi și asigurați-vă că este relevant și fiți dispus să adăugați fapte noi, statistici vechi actualizate și să faceți modificări pentru a vă asigura că este mai potrivit pentru epoca modernă.

Este mult mai ieftin și mai eficient să -ți păstrezi vechiul conținut actualizat , relevant și generator de link-uri decât să creezi doar unul nou.

69. Folosește HARO (Ajută un reporter să iasă).

Help a Reporter Out , sau HARO , este o resursă folosită de jurnaliști și scriitori atunci când au nevoie de informații dintr-o anumită sursă.

Răsfoiți periodic acest lucru; este posibil să găsiți o solicitare pentru un expert ca dvs. pentru a oferi informații despre un anumit subiect.

Dacă într-adevăr ajuți acest reporter, probabil că te va credita pentru contribuțiile tale, inclusiv un link către site-ul tău și/sau profilul de autor.

În funcție de editorul pe care îl folosesc, acest lucru poate fi foarte valoros.

70. Faceți-vă voluntar sau donați.

De asemenea, de obicei, puteți câștiga un link donând unei organizații nonprofit sau oferindu-vă timpul sau serviciile dvs.

De exemplu, ați putea dona serviciile dvs. unei strângeri de fonduri pentru o organizație locală.

Când face publicitate evenimentului pe site-ul lor, această organizație probabil că va face referire la afacerea dvs. cu un link. Dacă donați bani unei organizații, aceasta poate include un link către site-ul dvs. pe pagina de donatori.

71. Faceți modificări Wikipedia.

În cazuri rare, este posibil să puteți crea link-uri către conținutul dvs. de pe site pentru a servi drept referințe pentru articolele Wikipedia.

Wikipedia este deschisă la editări de la practic orice utilizator; totuși, rețineți că standardele comunității lor sunt foarte stricte.

Dacă includeți un link către site-ul dvs., asigurați-vă că conținutul dvs. este foarte relevant, cu informații specifice care sunt de fapt valoroase pentru articol.

It’s also a good idea to make occasional Wikipedia edits elsewhere, so it doesn’t look like the sole purpose of your account is to link back to your site.

Deși Wikipedia s-ar putea să nu vă ajute din perspectivă SEO, poate fi o sursă excelentă de trafic de trimitere pe backlink.

72. Angajați-vă într-o campanie de construire a link-urilor întrerupte.

Pe măsură ce citiți conținut de pe web, probabil că veți întâlni link-uri întrerupte - link-uri care vă trimit către o pagină 404 sau link-uri care nu mai sunt relevante.

Tratează-le ca pe o oportunitate de a te angaja în construirea de legături întrerupte.

Dacă și când găsiți un link întrerupt , contactați autorii, editorii sau proprietarii de site-uri cu o sugestie pentru un backlink de calitate care să înlocuiască linkul întrerupt; presupunând că aveți un conținut care îndeplinește această cerință, cererea dvs. de link întreruptă are o probabilitate mare de a fi îndeplinită.

O strategie de construire a linkurilor rupte este una dintre cele mai bune modalități de a achiziționa backlink-uri de pe paginile de pe site-uri web relevante care sunt vechi în mod corespunzător și au autoritate existentă în pagină.

73. Utilizați Quora și alte servicii.

Quora este un serviciu de întrebări și răspunsuri în care utilizatorii individuali pot pune întrebări, iar alți utilizatori pot răspunde la acestea.

Vă puteți gândi la asta ca la o versiune de FAQ a Wikipedia în acest fel.

Creați un cont și începeți să publicați răspunsuri la întrebări din industria dvs. specifică; ocazional, veți găsi o oportunitate de a trimite înapoi la un articol de pe site-ul dvs., fie pentru a cita o pagină de resursă, o statistică sau pentru a citi mai departe.

Ca întotdeauna, asigurați-vă că nu trimiteți link-uri spam; în schimb, acordați prioritate răspunsurilor bune și includeți o combinație de link-uri către diferite autorități.

Dacă oferiți în mod constant răspunsuri bune (pe care utilizatorii le pot vota), contul dvs. va deveni mai proeminent, iar răspunsurile dvs. (și, prin urmare, linkurile dvs.) vor obține și mai multă vizibilitate.

74. Oferă corecții.

Ocazional, veți găsi greșeli pe bucăți de conținut offsite.

Ei pot cita o statistică sau o pagină de resurse care este învechită sau pot face un argument care nu este destul de precis.

Când găsiți aceste cazuri, oferiți-vă să faceți o corecție, mai ales dacă aveți un articol la fața locului care conține deja informațiile corecte.

75. Oferă actualizarea conținutului vechi.

You can do something similar by offering to update old content.

For example, let’s say you find an article with a title like “How to Buy a Used Car in 2010” that hasn’t been touched or updated since.

You can reach out to the site owner and offer to write a new version that’s updated for 2020.

When you write this content (or revise what’s already there), you’ll get the chance to include a link back to your site in some way.

76. Guest speak.

Dacă știi cu cine să vorbești, poți găsi cu ușurință oportunități de vorbire pentru invitați în orașul tău. Dacă și când o faci, ia-le.

Convorbirea cu invitații vă oferă șansa de a vorbi în fața unor profesioniști cu gânduri similare și de a vă arăta expertiza.

Veți avea, de asemenea, șansa de a prezenta postările de pe blog unui nou public.

Presupunând că petreceți ceva timp în rețea după aceea, acest lucru poate duce cu ușurință la un nou aflux de oameni care vă citesc materialul la fața locului și, eventual, noi oportunități de publicare sau colaborare în conținut.

77. Creați și susțineți o comunitate.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru strategia dvs. de construire a linkurilor este să creați și să susțineți o comunitate.

Vrei ca oamenii să se implice activ cu conținutul tău, să-l partajeze, să-l comenteze și să-l citească, indiferent de proprietarii de site-uri pe care îi folosești.

Cu cât aveți mai mulți fani activi, cu atât vă va fi mai ușor să găsiți noi oportunități de publicare, cu atât veți câștiga mai multe link-uri și cu atât prezența dvs. online va crește mai repede.

Cele mai bune modalități de a construi o comunitate sunt să interacționezi direct cu cititorii tăi, să oferi cititorilor tăi o platformă pentru comentarii și discuții și să faci relații cu oameni noi în mod constant.

Sunteți gata să începeți să construiți backlink-uri?

Ești interesat să folosești link building pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului tău și pentru a obține mai mult trafic organic decât ai crezut vreodată că este posibil?

Aceste strategii vor fi un început bun, dar dacă doriți rezultate fiabile, pe termen lung, este în interesul dvs. să lucrați cu o companie experimentată de SEO .

Contactați-ne astăzi și vă vom stabili cu unul dintre managerii noștri de cont dedicați, care vă va oferi o consultație gratuită și o evaluare a nevoilor dvs. actuale.

De acolo, putem elabora o strategie personalizată de construire a legăturilor care funcționează perfect pentru marca dvs.

 

Sursa: SEO.CO

Noutăti pe email