1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

14 Sfaturi de optimizare SEO pentru imagine trebuie să știți

14 Sfaturi de optimizare SEO pentru imagine trebuie să știți

Optimizare SEO pentru imagini

Trăim într-o lume din ce în ce mai dependenta de vizual. Și în această lume, valoarea de optimizare a imaginii nu poate fi trecut cu vederea.

Imaginile fac paginile dvs. Web mai atrăgătoare. Vedeti si articolul Optimizare SEO Botosani

Mai mult decât probabil, nu, există o imagine de pe fiecare pagină a site-ului.

Fără optimizarea adecvată, cu toate acestea, îți pierzi un SEO activ valoros.

În plus, este mai mare dimensiunea fișierului, cu atât mai mult este nevoie de pagina pentru a încărca, și mai mare rata de respingere va fi.

Optimizarea imaginilor creează multe avantaje pentru activele dvs. imagine, inclusiv experiența de utilizare mai bună, ori mai rapid de încărcare a paginii, și oportunități de clasament suplimentare, atât în ​​cadrul rezultatelor căutării tradiționale și de imagine. 

Deși tehnologia de căutare vizuală a făcut pași mari de întârziere, roboții motoarelor de căutare sunt în măsură să identifice conținutul unei imagini; ei se bazează pe textul asociat cu imaginile pentru a înțelege pe deplin ceea ce imaginea este și modul în care se referă la conținutul sau subiectul paginii. Vedeti si articolul Sfaturi Optimizare SEO Bucuresti

Dar factorii care sunt cele mai importante pentru a asigura imaginile sunt ușor de găsit și nu încetini site-ul dvs.?

Aici sunt 14 sfaturi importante de optimizare a imaginii trebuie să știți.

 

1. Imagini stoc nu va ajuta SEO

Vrei fotografiile pop pe site. Dacă vă umple site-ul dvs. cu imagini de stoc, vei arăta neoriginal - ca mii de alte site-uri care nu ies în evidență.

Prea multe site-uri sunt aglomerat cu aceleași fotografii stoc generice.

Gândiți-vă la un site web corporate, o firmă de consultanță, o afacere care se mândrește cu servicii pentru clienți. Toate aceste site-uri folosesc practic aceeași imagine de stoc în căutarea unui om de afaceri zambitoare.

Sunt sigur că ai văzut unul care arata ca acest lucru:

În timp ce ar putea avea imaginile stoc optimizate perfect, acesta nu va avea același impact sau potențiale beneficii SEO ca o imagine originală, de înaltă calitate.

2. Utilizați Original, de înaltă calitate Imagini

Cu cat mai multe imagini originale pe care le au, cu atât mai bine experiența pentru utilizator și mai bine șansele sunt de rang pentru căutările relevante.

Imaginile originale pot fi realizate de un designer de la compania dvs. (de exemplu, vizualizările de date, infografică) sau luate in-house, folosind un aparat de fotografiat de calitate.

Dă clienților o bucatica de companie, sau să ofere o imagine de produs de înaltă calitate, care vizitatorii vor răspunde la.

Mulți utilizatori ignora fotografii stoc. Imaginile originale de înaltă calitate vă permit să iasă în evidență în rezultatele căutării - asa arata personalitatea brand-ul și pentru a atrage mai multe persoane pe site.

3. Un motiv pentru imaginile dvs.

Imaginile ar trebui să ajute spune o poveste sau de a simplifica o idee sau un lucru.

Mulți oameni să învețe vizual. Imaginile, de asemenea, poate avea un impact emoțional mai mare decât blocuri lungi de text.

Deși întotdeauna doriți să adăugați un fel de imagine pentru conținutul dvs., nu-l forta.

Folosind capturi de ecran este un alt mod de a adăuga valoare, spune povestea ta, și să completeze materialul pe bloguri, articole, și paginile de destinație. Imagini sunt o modalitate foarte bună de a obține punctul de peste, mai ales dacă discutăm despre un subiect complicat.

În cele din urmă, motivul pentru a avea o imagine este de a completa conținutul, rupe textul, și de a ajuta publicul să înțeleagă un produs sau un concept.

4. Feriți-vă de drepturile de autor

Indiferent de fișierele de imagine pe care le alegeți să utilizați, asigurați-vă că nu există nici un conflict privind drepturile de autor. Dacă Getty, Shutterstock, DepositFiles, sau un alt furnizor de stoc fotografie deține o imagine să utilizați, și nu aveți o licență să-l folosească, atunci te risca un proces costisitor.

În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), ați putea fi emis un aviz în cazul în care ați încălcat orice probleme privind drepturile de autor. În cazul în care proprietarul o bucată de conținut vede conținutul lor pe site - ul dvs., ei pot emite o retragere DMCA pe care trebuie să le respecte.

Exista o multime de moduri de a găsi imagini gratuite de pe web, precum și. Google Căutare de imagini vă permite să filtrați rezultatele bazate pe cele disponibile pentru reutilizare. Aceste imagini nu sunt întotdeauna cele mai potrivite, dar vă poate ajuta să găsiți o imagine gratuit.

5. Îmbunătățirea imaginilor cu Instrumente

După ce descărcați imagini de la Shutterstock sau DepositPhotos, puteți face mai mult cu ei.

Un instrument ca Canva vă permite să adăugați personalitate, text si unicitatea imaginilor, care pot spori recursul acestuia.

Multe imagini erou și aparent fotografii comerciale sunt îmbunătățite și a făcut mai atrăgătoare, cu o notă personală, folosind aceste instrumente. În timp ce pe cont propriu, acesta poate fi o imagine de stoc regulat, utilizarea Canva vă oferă o șansă de a adăuga un mesaj personal.

Cu aceste instrumente, puteți crea un post de suport personalizat social sau infografic dintr-un șablon.

instrumente suplimentare, cum ar fi Easel.ly, Visual.ly, și Pablo prin tampon vă ajuta să creați imagini frumoase și atrăgătoare, pentru a ajuta la imaginea dvs. iasă în evidență.

6. JPEG Cele mai bune practici

Cunoaște tipul de fișier pe care lucrați. În scopuri de optimizare, veți fi utilizați în mod obișnuit un JPEG.

O imagine JPEG oferă cele mai bune opțiuni pentru menținerea unei imagini de calitate atunci când sunt comprimate sau redimensionate. Ei lucrează cu mai multe culori, umbre și modele pentru a afișa o imagine de înaltă rezoluție, și este cel mai popular tip de fotografie în spațiul digital.

Datorită capacității sale de a fi comprimată în mod considerabil, JPEG formează imagini de calitate în dimensiuni mici fișier.

Un dezavantaj de JPEG-uri: se utilizează compresia datelor lossy. Acest lucru înseamnă că, calitatea imaginii poate suferi în funcție de setările. Există, de asemenea, nici un suport pentru medii transparente ca exista cu formatele GIF și PNG.

Acestea fiind spuse, folosind acest format este benefică, deoarece păstrează fișier de dimensiuni mici și este susținută în mod universal.

7. PNG Cele mai bune practici

O imagine PNG este utilizată de obicei atunci când editarea sau descărcarea de fișiere de la Adobe Photoshop. PNG este cunoscut să se ocupe de transparență, și sunt adesea folosite pentru active logo-ul de imagine ca imagine apare mici, dar rezoluția este de înaltă calitate.

PNGs poate fi salvat ca PNG-8 sau PNG-24. PNG-8 tip de fișier este limitat la o paletă de 256 de culori, în timp ce PNG-24 va oferi un ecran de calitate mult mai mare, dar au ca rezultat un fișier de dimensiuni mai mari, care ar putea perturba performanța paginii.

Vei descoperi că pe măsură ce continuați să resalvați imaginile, PNGs nu se va degrada.

8. GIF Cele mai bune practici

Ca un PNG, GIF-uri rămân o opțiune pentru dimensiuni mici de imagine, și similar cu PNG-8, imaginile au doar 256 de culori. Pentru cele mai bune practici, ar trebui să evitați să utilizați GIF-uri pentru fotografii de produs.

GIF este un format de imagine bitmap utilizate în mod obișnuit pentru artă simplă și animații. Acesta este formatul ideal pentru logo-urile companiei și alte elemente de pagini ale site-urilor din cauza dimensiunii sale mic fișier și suport pentru medii transparente.

Cu toate acestea, acest format nu este recomandat pentru imagini și fotografii.

Citește mai mult: SEO Cele mai bune practici atunci când se utilizează GIF - uri

9. Folosiți un optim Dimensiune fișier fără a pierde din calitate

Imaginile sunt adesea principala cauză ori de încărcare lent. În cazul în care viteza site - ului dvs. are nevoie de îmbunătățiri, încercați reducerea dimensiunilor fișierelor de imagini prin redimensionarea și compresie. Check out moduri în care valori de referință de viteză pagina impact de fapt , afacerea ta .

Dimensiunea totală a imaginii nu ar trebui să fie mult mai mare decât ai nevoie de ea să fie (adică lățimea paginii web sau blog).

Una dintre cele mai bune metode prin care puteți reduce dimensiunea fișierului fără calitate afectată este în cadrul Adobe Photoshop „Salvare pentru Web“ funcționalitate.

Imaginile pot fi fișiere masive, dar asta nu este de ajutor atunci când vine vorba de experiența utilizatorului. Dimensiunile mari de fișiere pot afecta în mod direct rang în căutările SERPs și imagine.

In cadrul Photoshop, puteți redimensiona imaginea înainte de ao salva, ceea ce face dimensiunea fișierului mai adecvat pentru experiența utilizatorului. Photoshop are presetări pentru tine de a alege calitatea imaginii, variind de la 1.38MB la 86K. In general, undeva la mijloc nu va afecta rezoluția sau crește viteza de încărcare a paginii.

Atunci când nu utilizați Photoshop, există instrumente de compresie online, care fac ușor pentru a redimensiona imaginea, fără a afecta calitatea.

Există mai multe instrumente de acolo pentru a redimensiona și comprima imaginile. Unele dintre cele mai bune instrumente, altele decât Photoshop includ PicMonkey și Pixlr atât pentru începători cât și utilizatorii avansați.

În cele din urmă, este vorba despre dimensiunea fișierului, calitatea imaginii, și timpul de încărcare. Asigurați-vă că imaginea nu pierde nici pixeli și devin distorsionate în timp ce comprima dimensiunea fișierului.

10. Adăugați descriptiv Legende

Adăugarea de legende imaginilor este o cele mai bune practici de optimizare a imaginii.

Legenda este textul care apare - de obicei, într-o casetă gri - sub imagine, explicând ceea ce vedeți în imagine. În timp ce cuvintele din articolul dumneavoastră nu poate fi citit, sunt șanse mari ca textul de sub imaginea va fi citit.

Subtitrările sunt benefice , deoarece nu toate imaginile sunt înțelese imediat, iar funcția adaugă context imaginea pentru a oferi mai mult context pentru motoarele de căutare pentru a înțelege ( în afară din textul alt). Legende vedea până la cititori 16 la sută mai mult decât textul, potrivit Poynter Research, care se poate dovedi a fi valoroase pentru cititori.

Unele imagini pot sta singur, cu toate că o valoare suplimentară este adăugată cu o legendă. Doar amintiți-vă să nu forțați legenda, atunci când este nevoie de nici unul.

 

11. Cum Nume Imagini pentru SEO

Când vine vorba de SEO, crearea de nume de fișiere descriptive, de cuvinte cheie bogat este absolut crucială. nume de fișiere imagine de alertă Google și alte crawlerele motorului de căutare cu privire la subiectul imaginii.

Dacă utilizați o imagine pe care a avut-te sau descărcat de pe un aparat de fotografiat, numele fișierului va arata de obicei ca „IMG_722019“ sau ceva similar. Schimbați numele fișierului de implicit pentru a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă imaginea și de a îmbunătăți valoarea de SEO.

Acest lucru implică un pic de lucru, în funcție de cât de vastă bibliotecă media este, dar schimbarea numelui imaginii implicit este întotdeauna o idee bună. Să luăm această imagine de ciocolată, de exemplu:

Am putea numi pur și simplu „ciocolată“, dar dacă vinzi ciocolată pe site-ul dvs., potențial orice imagine poate fi numit „ciocolată-1“, „ciocolata-2“, și așa mai departe. Am numit această imagine „dark-ciocolata-cafea“, pentru a permite utilizatorilor și motoarelor de căutare să înțeleagă imaginea.

Va trebui să editați codul HTML al imaginii manual pentru fiecare încărcare pentru a asigura acuratețea. Scris într-un limbaj simplu, numele de fișier ar trebui să fie o scurtă, precisă descriere, infuzat de cuvinte cheie a subiectului imaginii reprezintă.

12. Cum se scrie SEO-Friendly Alt text

Alt tag-uri sunt o alternativă de text la imagini atunci când un browser nu le poate reda corespunzător. Similar cu titlul, atributul alt este utilizat pentru a descrie conținutul unui fișier imagine.

În cazul în care imaginea nu se va încărca, veți obține o casetă de imagine cu alt tag prezentă în colțul din stânga sus. Asigurați-vă că acestea se potrivesc cu imaginea și de a face imaginea relevantă.

Acordând o atenție la tag - uri alt este , de asemenea , benefic pentru strategia generală de pe pagina de SEO . Doriți să vă asigurați că toate celelalte zone de optimizare sunt la locul lor , dar în cazul în care imaginea nu se încarcă pentru orice motiv, utilizatorii vor vedea ce imaginea ar trebui să fie.

În plus, adăugând tag - urile alt potrivite pentru imaginile de pe site - ul dvs. poate ajuta site - ul dvs. atinge Topul mai bune în motoarele de căutare prin asocierea de cuvinte cheie cu imagini. Chiar și Google a remarcat cu privire la valoarea de text alternativ în imagini:

Acesta oferă Google cu informații utile despre subiectul imaginii. Noi folosim aceste informații pentru a ajuta la a determina cea mai bună imagine pentru a reveni pentru interogarea unui utilizator.

Alt text este necesar în conformitate cu handicap Act american pentru persoanele care sunt în imposibilitatea de a vizualiza imaginile ei înșiși. Un alt text descriptiv poate alerta utilizatorii exact ceea ce este în fotografie. De exemplu, să presupunem că aveți o imagine de ciocolată pe site. Alt text ar putea citi:

<Img src =“ciocolată-1.jpg“ alt =“ciocolată“ />

Cu toate acestea, un text care descrie alternativă mai bună a imaginii va citi:

<Img src =“ciocolată-1.jpg“ alt =“cafea ciocolata neagra bar aromat“ />

Alt text este vizibil în versiunea text salvată în memoria cache a paginii, ajutând în beneficiul său atât utilizatorilor și motoarele de căutare. Pentru mai multe valoare SEO, textul alternativ poate acționa ca textul ancoră al unui link intern atunci când imaginea link-uri către o altă pagină de pe site.

13. Crearea unui sitemap Imagine

Creați și publicați un sitemap de imagine pentru a găzdui toate imaginile într-un singur loc. Acest lucru oferă Google și alte motoare de căutare mai capacitatea de a descoperi imaginile de pe site-ul dvs., crescând probabilitatea ca imaginile vor fi afișate în rezultatele căutării de imagini.

Printr - o „imagine-sitemap.xml“ vă pot alerta Google pentru imaginile încărcate prin JavaScript care șenilele nu s - ar fi găsit, în mod specific sau apelați din imaginile pe care doriți cu crawlere. Per Google , puteți crea un nou sitemap de brand exclusiv pentru imagini sau adăugați informații imagine într - un sitemap XML existent.

Pentru site - urile WordPress, crearea și punerea în aplicare a Sitemaps imagine este ușor prin intermediul plugin - ul WordPress, „ Google Sitemap XML pentru imagini “ , care creează automat sitemap pentru imaginile încărcate în WordPress Media Library.

Ajutați Google să indice în continuare și imaginile corespunzătoare. Un sitemap XML vă ajută să faci doar asta.

14. Deschideți Graph & Carduri Twitter

Dacă furnizați conținut valoros și informații pentru publicul dvs., ei vor împărtăși conținutul social media. De la Facebook la Twitter, conținutul este distribuit și link-uri sunt distribuite.

Când aveți codul HTML creat pentru Open Graph (OG) și carduri Twitter (găsit în plugin Yoast în WordPress), vă poate garanta imaginea va apărea pe platformele sociale de fiecare dată când link-ul dvs. este partajat.

Pentru etichetele OG, puteți seta imaginea pe care doriți în interiorul WordPress, dar, de asemenea, a crea propria proprietate meta în HTML. Adăugați tag-ul la secțiunea <head> a paginii, astfel încât se pare ca acest lucru:

<Meta proprietate =“og: image“ content =“https://example.com/image-optimization.jpg“ />

Carduri de Twitter joacă același rol în cazul în care URL - ul este partajat pe Twitter, angajamentul de conducere și de generare de clicuri. De marcare pentru carduri Twitter funcționează în mod similar cu Open Graph și plugin - ul de mai sus screenshot Yoast prezinta logo - ul Twitter , unde vă puteți umple cu ușurință aceste informații în utilizarea WordPress.

Configurarea acestor aspecte pentru imaginile dvs. îi ajută să atragă atenția într-o piață aglomerată socială.

Imagine de optimizare cheie Takeaways

În urma acestor sfaturi ar trebui să crească interacțiunea și interacțiunea cu imagini, reduce viteza de încărcare a paginii, pentru a îmbunătăți findability în rezultatele căutării de imagini, și să consolideze performanța cuvintelor cheie.

Cel mai important lucru este să vă asigurați că imaginea și textul alternativ sunt relevante pentru pagina. Alte concluzii cheie cu:

  • Reduce dimensiunea fișierului pentru o viteză mai rapidă de încărcare a paginii.
  • JPEG-urile sunt, în general, cea mai bună opțiune pentru fotografii site-ul web.
  • Nu utilizați niciodată pentru imagini GIF-uri mari de produse.
  • Îmbunătățirea imagini de stoc cu instrumente cum ar fi Canva.
  • Nu overstuff cuvinte cheie în alt text, asigurați-vă că descrie fotografia.
  • Asigurați-vă că imaginea este în raport cu pagina.
  • Pentru crawlability, creați un sitemap imagine.
  • Crearea OG și carduri Twitter pentru acțiuni sociale.

Optimizarea imaginilor nevoie de ceva efort, dar, în calitate de consumatori caută informații vizuale pentru a înțelege informații, spre deosebire de text, asigurându-vă că o imagine este optimizat este crucială pentru succesul dumneavoastră.

Noutăti pe email