1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

Căi inteligente pentru securizarea site-ului WordPress

Căi inteligente pentru securizarea site-ului WordPress

solutii inteligente pentru securizarea site ului WordPressSite-urile WordPress sunt platforme potențiale care sunt vulnerabile la hacking și mulți webmasteri se luptă să facă față problemei de securitate. Pentru a preveni posibila schimbare de a fi hacked, echipa noastră inteligentă a identificat câteva precauții de bază care ar putea fi utile în securizare WordPress. Acest articol nu va servi pur și simplu nevoilor de a repara orice problemă după ce hacking-ul este făcut, mai degrabă va fi benefic pentru preocupările de securitate specifice (prevenire prin securizare).

De ce site-ul securizat WordPress devine victimă a hacking-ului?

Elementele de bază ale WordPress sunt pe deplin sigure și hacker-ul nu are suficiente căi vulnerabile pentru a accesa baza/structura. Prin urmare, fără a viza sistemul implicit, cunoscut sub denumirea de zona grea pentru a fi sparta, hackerii merg, de obicei, spre plugins prost codificate, parolele alese, permisiunile de fișiere și actualizarea sistemului. De fapt, nu este atât de complicat să întăriți securuzarea WordPress și să-l păstrați în siguranță. Să învățăm cum se poate face operația în mod corespunzător.

 

  • Pasul 1: Actualizări necesare
    Nu uitați să actualizați sistemul de bază al WordPress imediat ce o nouă versiune a ajuns și apare pe tabloul de bord. Mai mult, trebuie să actualizați tema și pluginurile asociate ale site-ului dvs. cât mai curând posibil. De obicei, fiecare dintre noile versiuni vine cu coduri semnificative de blocare a vulnerabilităților. Deci, trebuie să țineți cont de actualizări și trebuie să vă asigurați totul.
  • Pasul 2: Nume și parolă unice
    În mod implicit, numele de utilizator al WordPress este "admin", dar nu trebuie să lăsați acest nume. Pagina de conectare este ținta primordială a hackerilor, iar aici se întâmplă practica robotilor automați, brute-force, de încercare de conectare. Numele de utilizator ar putea fi o scrisoare de nonsens cum ar fi "s3r7as" în loc de "admin". Parola ușor de ghicit este o altă lacună de securitate a sistemului WordPress care necesită o atenție considerabilă. În mod implicit, WordPress are un generator de parole securizat pentru acest lucru.
  • Pasul 3: Dezactivați Trackback-urile și Pingback-urile
    Opțiunea Trackbacks și Pingbacks trebuie dezactivată datorită faptului că unele probleme cum ar fi spam-ul de comentarii nu conduc la atacul DDoS și atacul forței brute. Deci, dezactivați opțiunea trackback-urilor și pingback-urilor dacă nu sunt utilizate. Această opțiune poate fi dezactivată utilizând un plugin, altfel puteți să o faceți manual din Setări> Discuție și să debifați casetele din dreptul opțiunii Încercați să notificați orice bloguri legate de articol și să permiteți notificările de pe link-uri de la alte bloguri. Opțiunea poate fi modificată oricând și, prin urmare, este încă în pericol și decizia corectă este blocarea opțiunii utilizând pluginul.
  • Pasul 4: Ascundeți erorile PHP
    Ar trebui să aveți grijă să arătați raportul de eroare PHP pe site-ul public chiar dacă raportul este util pentru dezvoltatori, deoarece acestea sunt folosite pentru a gestiona bug-uri. Aceasta deoarece raportul conține informații vulnerabile ale nucleului fișierului și acest lucru ar putea fi utilizat de către hacker pentru a găsi acces la inima site-ului și pentru a obține puterea administratorului. Soluția simplă este să setați WP_DEBUG la falsă.
  • Pasul 5: Utilizați un prefix de tabel de date unic
    Dacă site-ul dvs. permite scrierea de informații către baza de date existentă, atunci hackerii pot exploata prefixul bazei de date. Deci, nevoia dvs. de a schimba WordPress implicit folosește wp_ care prefixează toate tabelele bazei de date. Pentru a face acest lucru trebuie să urmați calea manuală pentru a modifica baza de date. Sau puteți să o faceți folosind pluginuri fără a trece prin procesul complex.
  • Pasul 6: Prevenirea execuției PHP
    Multe site-uri Web permit utilizatorului general să încarce fișiere pe server, astfel de site-uri pot fi hackate folosind fișiere PHP care conțin deturnare de site-uri sau defacing payload. Imediat ce WordPress execută codurile din fișierul respectiv, site-ul este hacked. Dacă site-ul dvs. rulează pe serverul Apache folosind platforma WordPress, puteți utiliza un fișier .htaccess cu instrucțiunile de refuz de la toate pentru a bloca execuția PHP a directorului specific.
  • Pasul 7: Prevenirea dezvăluirii informațiilor
    Site-ul cu un director este în pericol la un anumit nivel, deoarece permite utilizatorului general să adune foarte multe informații care pot include informații sensibile pentru hackeri. Implicit WordPress este capabil să facă față acestei probleme. Puteți dezactiva următorul director utilizând fișierele .htaccess, wp-config.php și fișierele sensibile din directorul de conținut wp al site-ului dvs. Acest lucru se poate face atât manual, cât și cu ajutorul pluginului.
  • 8. Scanarea periodică pentru a determina vulnerabilitățile
    Dacă ați implementat deja strategiile menționate menționați în acest articol, ați făcut de fapt sarcina de a vă întări efectiv. Dar securitatea este o problemă în schimbare și întotdeauna trebuie să țineți cont de ea. Pentru a verifica problemele de securitate în mod regulat, puteți obține ajutor din plugin sau puteți să o faceți manual.

Concluzie despre securizare
Dacă aveți o pasiune cu privire la site-ul dvs. curent și nu doriți să-l pierdeți, atunci trebuie să fiți serios în legătură cu problema securității și ar trebui să vă ocupați de toate problemele de a rezolva problema unui site hacked. În afară de această imagine a unui site de afaceri depinde în cea mai mare parte de securitatea clienților și vă puteți pierde clienții de îndată ce imaginea dvs. este în jos de a fi hacked. Deci, literalmente nu puteți ignora problema. Deci, hartă strategia dvs. chiar acum pentru a vă proteja site-ul și du-te pentru el.

Tags:

Noutăti pe email