1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

10 sfaturi despre cum să realizati un web site in Joomla de succes!

Cum să realizati un web site in Joomla de succes

Sfaturi despre cum să realizati un web site in Joomla de succes

Crearea unui web site este usor de realizat în zilele noastre. Administrarea unui site de succes poate fi dificil, uneori. Un bun administrator este familiarizat cu conceptul „mai puțin este mai mult“ și o aplică structura și designul site-ului, cu toate acestea un administrator înțelege cat de MARE este nevoie de mai mult decât un șablon stilizat pentru a atrage clienții noi.

Am compilat o listă de 10 sugestii pentru a rula un Joomla înflorit! site-ul, pe baza experienței.

1. Pregătirea terenului 
Înainte de a urca pe drum lung de testare și optimizare, aveți nevoie pentru a căuta cele mai „fertil“ teren pentru afacerea dvs. online să crească. Face cercetare asupra ceea ce sunt cele mai bune opțiuni: găzduire pentru Joomla! (siteuri ca aceasta poate ajuta),calculează bugetul funcție de resurseleai nevoie (sau partajat server dedicat), apoi trece la alegerea unui nume domeniu atractiv, asemenea funcție tine de natura siteul dumneavoastră.

 

2. Alegeți o soluție de rezervă 
Am subliniat pe acest lucru înainte și vom face din nou - ESTE ESENȚIALĂ BACKUP! Unii furnizori hosting oferă oferte excelente pentru abonamente backup, care sunt uneori incluse în prețul mașinii virtuale. Nimeni nu poate fi prea atent cu datele lor, astfel încât acesta este motivul îngrijire suplimentară este implicat pe acest subiect. Securitate Site - ul categorie în JED afișează multe instrumente puternice pentru a ajuta webmasteri.

3. Extensiile Get
Acest lucru poate dura până ceva timp,funcție de funcționalitatea siteul și extinderea ofertelor. Reviewuri și reacțiile răspuns utilizatorilorajutor, dar ar trebui să se concentreze mai mult pe casele dezvoltator care vă permit să testați produsele lor. Acest lucru ar trebui să vă dea așteptări realiste față implementarea soluțiilor lor. Vă rugăm rețineți că un site destul bază (blog, galerieimagini, clasificate indiceleanunțuri etc.) pot lucra bine în nativ Joomla !,toate acestea dacă afacerea dvs. este orientată spre e-commerce, licitații, intalniri onlineetc., componente profesionale ar trebui să fie # 1 prioritate.

4. Obțineți un șablon corespunzător
întrun mai devreme articol neam rezumat câteva dintre cele mai frumoase și practice templateuri disponibile pentru Joomla! Având in vedere efortul depus până in prezent în crearea unui site web legendar, șablonul ales va trebui să fie în armonie perfectă cu extensiile 3rd party. Cel mai bun moda asigura tot ceea ce încadrează în scopul estea căuta ajutorul unui dezvoltator de încredere pentru a optimiza și personaliza versiunea șablon implicit.

5. Conținutul

Atâta timp cât există Internet, conținutul va fi întotdeauna rege. Nu există nici o modalitate mai bună de a trezi interesul în ochii de noi potențiali clienți decât conținut relevant. Dacă sunteți proprietarul site-ului, prin urmare, sunteți autoritatea supremă în relație cu informațiile site-ul dvs. oferă. În cazul în care informațiile se dovedește a fi false sau înșelătoare, credibilitatea ta va avea de suferit. Câteva sfaturi rapide pentru un conținut de calitate ar fi:

  • nu fac dvs. articol / post prea mult timp. Ideile trebuie să fie concentrate și pe punctul;
  • folosesc cuvinte simple, pentru a citi mai rapid (util pentru vizitatorii care citesc de pe dispozitive mobile);
  • o structură curată este foarte importantă, de aceea este ideal pentru a avea o idee pe paragraf;
  • evita, la toate costurile cu titluri clickbait, cu excepția cazului în natura site-ul dvs. le cere;
  • gramatica bună este întotdeauna apreciat, dar gramatica perfectă este adesea obositor să urmeze.

6. Testul totul pe un site web separat  
Nu este nimic mai dureros decât pentru a testa o funcție nouă pe siteul direct, apoi urmăriți în frustrare modul care primiți 500 sau 404 erori pe frontend. Aceasta durere de cap poate fi ușor evitate dacă vă duplicat siteul dvs. pe un server separat și prostim cu ea în siguranță totală. Pe termen lung, va fie conomisire o mulțime de timp stabilire buguri sau tweaking CSS șablon. Pe siteul direct, instalați numai extensiile care aveți nevoie și au fost verificate prealabil pe platforma de testare .

7. Păstrați J ta! versiune și componente de până la zi
Inutil să spunem că Joomla! Versiunile care au ajuns la sfârșitul ciclului sprijin sunt vulnerabile față încălcarea securității și infecțiilor de viruși. Oricâte ori o versiune stabilă este eliberat, care este coada pentru a actualiza. Același lucru este valabilpentru componentele 3rd party rulează pe siteul dvs. - profesioniști adevărați vor păstra produsele lor „viu“ și va ajuta asemeneasă efectuați orice modificări sunt necesare.

8. Se menține contactul cu comunitatea 
Cel mai bun moda învăța Joomla! estea fi un activ comunitar membru. Forumul este o ocazie minunataa cunoaște alte Joomla! entuziaști,schimb de experiență, vorbesc despre problemele și module care acestea au fost soluționate, sfaturi parts în ceea ce privește cele mai bune practici SEO etc este asemenea o șansă a participa la numeroase conferințe și întruniri internaționale care fac Joomla! distracție și uimitor!

9. Instrumente de utilizare SEO pentru o mai bună expunere
Nimic nu va ajuta vreodată să obțineți Topul bun conținut de calitate fel nu, dar este bine să păstrați adresele URL concis, au un șablon receptiv și sa păstreze ambele adrese URL SEF și mod_rewrite pe. Cele mai bune practici SEO nu sunt efectuatecătre angajații companiilor SEO, ci prin simplitatea si relevanta.

10. Păstrați site - ul curat și accesibil 
Regula 3 clic este încă in picioare, mulți ani la începuturile sale. Pagina de pornire trebuie să aibă un meniu curat,cazul care fiecare secțiune pot fi accesate cu ușurință. Prea multe subcategorii pot confunda vizitator, deci un sitemap,preferință situat în partea de jos a paginii ar putea face diferență.

This document has been composed with the free HTML edior. Click here to give it a try.

Tags:

Noutăti pe email