1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

Portofoliu Institutii Publice

Gradinita cu program prelungit Nr 135, Bucuresti

Liceul Tehnologic Repedea, Jud Maramures

LICEUL TEHNOLOGIC “MIHAI BUSUIOC” Pascani, Jud. Iaşi

Primăria comunei DESA Jud Dolj, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Scoala Gimnaziala Ion Creanga din comuna I.C. Bratianu, judetul Tulcea

Liceul Teoretic “Bogdan Voda” din Viseu de Sus, Jud Maramures

Spital Boli infectioase din municipiu Galaţ

Primaria Ludesti - jud. Dambovita, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă Constantin Pufan, din municipiul Timişoara

Primaria Bordei Verde, Jud Braila, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Școala Profesională din comuna Focuri, Jud. iaşi

Școala Profesională din comuna Tătăruși, Jud. Iaşi

Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Jud. Iasi

Şcoala Gimnazială Specială nevazatori nr. 1 Bucureşti

Liceului Tehnologic ” Radu Negru” din municipiul Galaţi

Creare site politie locala sau realizare site jandarmerie

Creare site politie locala sau realizare site jandarmerie

În ceea ce privește existența unui site web modern, municipalitățile și departamentele administrațiilor locale se luptă in zona de restrangere bugetara, deoarece multe site-ueri sunt dezorganizate și depășite. Cu toate acestea, departamentul de poliție al unor orase pare să fi înțeles corect tendinta digitizarii - creare site politie locala interconectat cu platforme sociale si baze de date guvernamentale de interes national.

Cum? Prezintă un „design izbitor” cu imagini de fundal vii care umplu ecranul. Site-ul este un exemplu de plecare de pe site-urile web tipice ale poliției locale care nu includ multe link-uri și pagini care îngreunează navigarea . Ceea ce a dorit departamentul de poliție a fost un site bogat în știri și care a făcut ușor aceștia să le găsească vizitatorilor. Ce nu voia: prea multe butoane și prea multe pagini. În esență, a vrut să păstreze pagina simplă și curată.

"La nivelul cel mai de bază, site-ul trebuia să furnizeze știri ale poliției într-un mod clar și coerent, indiferent dacă utilizatorul era un cetățean în cauză sau un membru al presei, asigurându-se că faptele sunr reale"

Înainte de construirea noului site web, departamentul de poliție a spus că a postat interviuri și fapte, dar pe pagini oamenii rareori vedeau. Acum, are o pagină distinctă, numită „Sursa”, unde sunt postate și actualizate știri. Site-ul web chiar leagă către paginile Twitter și Facebook ale departamentului, dar, probabil, cea mai eficientă parte a site-ului de știri al poliției este că acesta este aranjat într-o singură coloană continuă.

 

Beneficiile unui prezente web al politiei locale prin design simplu si intuitiv in creare site politie locala

Direct și simplu de utilizat a generat cu 2.000 la sută mai mult trafic decât a făcut vechiul site web, iar departamentul a auzit recenzii pozitive din partea comunității și a reporterilor locali.

Chiar dacă departamentele de poliție se confruntă cu restricții bugetare stricte, este posibil să plătească să investească în proiectarea site-ului web pentru a promova un brand vizual puternic online. Poate ajuta la cunoașterea și încrederea publicului în forțele de ordine locale, precum și la atragerea ofițerilor.

A face accesul la înregistrări publice și informații pentru cetățeni a devenit o cerere din ce în ce mai mare pentru municipalități. Conform The Record , orașele și orașele ar trebui să utilizeze site-urile lor pentru a posta informațiile pe care le dorește publicul - mulțumind atât contribuabilul, cât și funcționarul de la primărie, care nu mai trebuie să petreacă timp prețios în regăsirea documentelor, se precizează în articol.Cu o actualizare a site-ului care include un design simplu și modern, municipalitățile vor putea să-și servească mai bine rezidenții și să economisească timp.

Așadar, trebuie să construiți un site web al poliției și aveți un anumit „aspect” în minte.

Din fericire, designul site-urilor a făcut un drum lung în ultimii ani.

Șabloane gratuite, modele gata făcute și constructorii de site-uri permit oricui să-și creeze site-ul și să funcționeze relativ ușor.

În lumea digitală modernă, această schimbare a fost incredibilă iar creare site politie locala poate fi o sarcina grea.

Dar începerea procesului de construire a unui site web al poliției cu un șablon de site-ul poliției poate fi o scurtătură pentru unele alegeri de site-uri proaste.

A începe cu un șablon sau un design pre-realizat este ca și cum ai cumpăra o casă bazată pe meseria de vopsea.

Sigur - o lucrare bună de vopsea existentă este excelentă. Dar nu contează dacă locația, condițiile ipotecare, numărul de dormitoare etc. nu au niciun sens.

Iată secretul deschis în rândul designerilor web profesioniști - paginile web sunt formate din HTML și CSS cu câteva scripturi introduse. Aceasta înseamnă că ...

... orice șablon de site poate exista pe orice platformă web bună.

Având în vedere acest lucru, iată un scurt ghid de 6 pași pentru alegerea șablonului site-ului web al poliției potrivite pe platforma web potrivită, astfel încât să puteți construi designul și funcționalitatea de care are nevoie afacerea dvs.

1. Definiți-vă nevoile, bugetul și activele pentru creare site politie locala

Deoarece orice șablon generic se poate transforma într-un șablon de poliție cu o mică editare, acestea sunt foarte ușor de comercializat (și ușor de indus în eroare). Este important să țineți cont de ceea ce aveți nevoie cu adevărat, care este bugetul dvs. și ce activele site-ului dvs. dețineți deja.

Are nevoie

Ce funcționalitate are nevoie de site-ul dvs. web? Este pur și simplu un „site cu broșuri” pentru a partaja informații sau trebuie să fie interactiv? Ai nevoie să fie editat cu ușurință? Cum ar trebui să afișeze informațiile, locația, serviciile comunitare etc.? Aveți nevoie de solicitanți pentru a putea solicita locuri de muncă direct online?

Nu există răspunsuri corecte, dar este important să vă gândiți la ele înainte de a citi funcțiile de vânzare a șabloanelor.

Buget

Prețul este puternic, dar este important să nu plătești numai pentru valoare, ci și să plătești pentru ceea ce contează .

Care sunt obiectivele dvs. pentru site-ul web? Le puteți cuantifica? Cât timp vă așteptați să dureze acest site web? Cât valorează timpul dvs. și cât de mult va obține site-ul dvs. pentru a economisi timp? Cât valorează timpul personalului dvs. - un site web bun îi poate ajuta?

Deși obiectivul principal al site-ului web poate fi acela de a împărtăși informații cu rezidenții, este totuși important să vă gândiți la cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pentru a face site-ul ceea ce doriți înainte de cumpărături pentru un design / designer / șablon. S-ar putea să vă entuziasmați de proiect acum, dar prețul determină de obicei dacă vă mențineți site-ul o lună sau 10 ani.

Bunuri

Șabloanele de poliție pre-făcute pot merge mult ... dar site-ul trebuie să fie al tău . Ce fotografie ai? Aveți un logo digitalizat? Știți fonturile și culorile exacte? Aveți descrieri ale stației, locației, serviciilor comunitare etc.? Aveți parteneriate cu întreprinderi sau organizații locale? Aveți deja profiluri sociale și recenzii?

Nu există răspunsuri corecte, dar este important să ne gândim cel puțin la ele înainte de a fi aglomerate de niște simulări frumoase.

2. Înțelegeți terminologia și opțiunile

Terminologia site-ului web poate fi descurajantă și frustrantă cu atât de multe companii care amestecă, se potrivesc și folosesc greșit jargonul pentru a-și vinde produsul. Iată cele 5 elemente de bază de care aveți nevoie pentru a avea un site web pe Internet în zilele noastre.

Numele domeniului

Un domeniu este „adresa” dvs. de pe Internet. Îl închiriați pentru o anumită perioadă de timp de la ICANN prin intermediul „registratorilor de domeniu” acreditați. Puteți cumpăra unul acum și „indicați” site-ul dvs. mai târziu. Multe companii de găzduire a site-urilor web revând de asemenea nume de domeniu pentru a oferi confort.

Gazduire site web pentru creare site politie locala

Site-ul dvs. este format din fișiere computerizate. Iar acele fișiere trebuie să „trăiască” undeva. Companiile de găzduire de site-uri închiriază spațiu pe servere specializate care stochează și servesc fișierele site-ului dvs. web ori de câte ori cineva merge pe site-ul dvs. web.

Software pentru site-uri web

Un site web modern constă de obicei dintr-o mulțime de fișiere diferite. Deși nu este 100% necesar, site-urile web au de obicei nevoie de software (adică, un „sistem de gestionare a conținutului”) pentru a gestiona toate fișierele și pentru a facilita editarea și întreținerea unui om.

Există sute de mii de opțiuni software pentru site-uri web.

În scopurile noastre, ne vom uita la WordPress .

WordPress are mai mult de 25% din Internet. Are criticii și evangheliștii săi. Dar este încă soluția ideală pentru majoritatea site-urilor web ale poliției.

Iată chestia: WordPress seamănă cu cele cu patru uși sedan sau SUV ușor din software-ul site-ului web.

Da - este popular. Dar este popular pentru că se potrivește nevoilor majorității oamenilor. Este versatil, ușor de gestionat și potrivit pentru atât de mult. Dacă auziți oameni care spun că „WordPress este hacked” sau „WordPress nu este rapid” - așa este cineva care spune că „sedanurile se rup mai des decât semicamioanele” sau „bine, Honda Accord nu-mi poate bate Ferrari-ul. în afara liniei. "

Da - acele critici sunt adevărate ... dar nu.

În plus, după cum vom vedea, există modalități de atenuare / eliminare a dezavantajelor WordPress, păstrându-și avantajele pentru construirea unui site web al poliției (de exemplu, proprietate, accesibilitate, integrări etc.).

* WordPress este pentru cei mai mulți, dar nu pentru toți. Are o curbă de învățare. Iată cum se compară WordPress cu Wix , cum se compară WordPress cu Squarespace și cum se compara WordPress cu Weebly . Obiectivul final ar trebui să fie un site web care să fie cel mai potrivit pentru * dumneavoastră * și obiectivele dvs. Strategiile generale de mai jos funcționează indiferent de platformă.

Șabloane de site-uri web

Așa cum am văzut în introducere, șabloanele sunt pur și simplu create HTML și CSS (limbajele de calculator pe care browserele le folosesc pentru a genera o pagină web). Deși nu este 100% necesar, dispozitivele mobile și browserele diferite fac un design bun aproape imposibil de rezolvat de la zero. Toți designerii web buni folosesc un fel de șablon / cadru pentru a începe creare site politie locala.

Și există un întreg univers de șabloane de site-uri ale poliției făcute în prealabil, care variază de la șabloane gratuite la plătite până la pachet cu servicii de design personalizate.

Cu toate acestea, există un element de reținut despre șabloane. Șabloanele site-ului web ar trebui să se concentreze pe design, aspect și prezentare de conținut - și nu pe funcționalitate.

Extensii / Extensii pentru site-uri web

Plugin-urile / extensiile / aplicațiile sunt piese specifice de software care funcționează cu software-ul site-ului dvs. web pentru a adăuga funcții sau funcții pe site-ul dvs. web.

Cel mai mare avantaj al WordPress este cât de „extensibil” este. WordPress are un întreg univers de pluginuri gratuite și premium. Acestea permit chiar și site-urilor mici să aibă funcționalități foarte avansate pe site-urile lor web, de la calendarele de evenimente la paginile de donație până la portalurile de aplicații de muncă.

3. Alegeți și configurați platforma site-ului dvs. de poliție

Există o mulțime de platforme web excelente . Există infinite modalități de a combina, amesteca și potrivi cele 5 piese diferite de care aveți nevoie pentru un site web modern.

Dar acest ghid ar fi inutil dacă nu te-ar ajuta de fapt să găsești un șablon și să creezi un site web care să funcționeze.

Am redus deja software-ul site-ului la WordPress. Acum trebuie să alegem unde va trăi software-ul dvs. WordPress și cum va funcționa cu șabloanele și pluginurile dvs.

Există două opțiuni principale - WordPress „găzduit de sine” și WordPress.com.

Dezvăluire - primesc taxe de trimitere a clienților de la companii menționate pe acest site web. Toate datele și opiniile se bazează pe experiența mea profesională ca client plătitor sau consultant pentru clienți plătitori.

WordPress găzduit de sine stătător

WordPress este un software gratuit, open-source, suportat de comunitate. Puteți să îl descărcați, să îl instalați oriunde și să îl utilizați oricum doriți.

Când vă auto-găzduiți WordPress, obțineți o libertate completă, dar aveți și o responsabilitate completă. Este ca și cum ai deține propria clădire. Puteți face orice doriți ... dar sunteți, de asemenea, cel care sună instalatorul.

Acestea fiind spuse, instalarea WordPress cu o companie bună de găzduire de afaceri face toată diferența. O companie bună de găzduire poate oferi asistență, securitate și servicii care pot minimiza riscurile menținerii propriului dvs. WordPress găzduit.

În partea de sus: Dacă vă găzduiți automat software-ul dvs. WordPress, puteți descărca și utiliza practic orice temă sau plugin dorit. Dezvoltatorii și consultanții sunt obișnuiți cu configurarea. Este imperioasă și economisește bani buni în comparație cu alte opțiuni.

Dezavantajul:  Sunteți responsabil de aspecte tehnice. Sigur - InMotion oferă asistență, iar consultanții pot oferi expertiză, dar în cele din urmă sunteți responsabil de toate. Pentru oricine nu vrea să se ocupe de toate problemele tehnice - self-hosting WordPress nu este ideal.

WordPress.com

WordPress.com este un „serviciu găzduit” condus de inițiatorul software-ului WordPress. Este un serviciu integral în unul care include o versiune limitată a software-ului WordPress cu hosting, software, asistență și servicii într-un singur plan lunar.

Dacă WordPress-ul propriu găzduiește este ca și cum ai deține propria clădire, atunci folosind WordPress.com este ca și cum ai închiria un vitrine pre-construit. Puteți face toate personalizările pe care le doriți „în interiorul” clădirii dvs., dar biții de întreținere și plictisitori nu sunt responsabilitatea dvs.

Pentru companii, folosesc și recomand WordPress.com din câteva motive .

 1. WordPress.com are grijă de * toate * viteza, securitatea și problemele tehnice, beneficiind în continuare de avantajele software-ului WordPress.
 2. Planul de afaceri al WordPress.com este scump, dar este previzibil . Nu va exista niciodată o taxă de consultant mare pentru întreținere.
 3. WordPress.com oferă un director complet de șabloane de design premium cu o instalare simplă.
 4. WordPress.com vă permite totuși să instalați pluginuri verificate pentru terți - ceea ce este uriaș pentru un site web personalizat de poliție.

Consultați Planul de afaceri al WordPress.com aici.

În sens invers : dacă utilizați WordPress.com, atunci veți obține cea mai mare parte a dezavantajului software-ului WordPress, fără eventuale bătăi de cap tehnice.

Dezavantaj : aveți o versiune limitată a WordPress - și, inevitabil, veți lipsi unele opțiuni de funcționalitate și design.

Următorii tăi pași

Nu uitați că nu există o alegere greșită. Totul depinde de obiectivele și nevoile tale.

Înscrieți-vă la Planul de afaceri al InMotion Hosting w / WordPress automat.

Înscrieți-vă la Planul de afaceri al WordPress.com.

4. Alegeți și configurați șablonul site-ului dvs. de poliție

Acum că știți ce aveți și știți ce aveți nevoie - puteți să vă scufundați în găsirea șablonului potrivit pentru poliție.

Când faceți cumpărăturile, rețineți câteva lucruri:

 1. Nu ignorați fotografiile și modelele de logo. Adesea, un șablon va arăta doar un anumit mod datorită fotografiei modelate.
 2. Concentrați-vă pe aspectul unui șablon dat.
 3. Uită-te dincolo de pagina principală. Priviți cum sunt prezentate subpaginile și paginile unice.
 4. Nu uitați că orice șablon poate fi reprodus ca temă sau șablon WordPress. Dacă vedeți un șablon Squarespace, Weebly, Wix, Drupal, etc, este mai bine să convertiți acel șablon în WordPress decât să blocați în acea platformă pur și simplu pentru design.

Șabloane WordPress găzduite de sine stătător

Cu o instalare WordPress self-gazdată, aveți o selecție de șabloane practic nelimitată in creare site politie locala. Iată câteva locuri pentru a căuta opțiuni de înaltă calitate.

 • Răspunsul meu al cadrelor cu tema WordPress - practic niște șabloane fundamentale uimitoare care pot produce site-uri web grozave, cu fotografii și culori bune.
 • ThemeForest - o piață imensă pentru teme și șabloane premium. Cumpărați, descărcați și instalați.
 • Teme MOJO - o altă piață uriașă pentru teme și șabloane premium. Cumpărați, descărcați și instalați.
 • TemplateMonster - o altă piață uriașă pentru teme și șabloane premium. Cumpărați, descărcați și instalați.
 • Depozitul WordPress.org - piața oficială pentru teme și șabloane WordPress. Toate șabloanele sunt gratuite pentru a descărca și instala direct pe site-ul dvs. WordPress.

Dacă ați utilizat InMotion Hosting, atunci veți avea acces și la șabloanele lor BoldGrid care au funcționalitate drag and drop. Puteți utiliza, de asemenea , serviciile lor de proiectare pentru a converti un șablon care vă place la WordPress + marca dvs.

Șabloane WordPress.com

Cu un plan de afaceri WordPress.com, nu puteți încărca doar opțiunile de șabloane de pe site-urile enumerate mai sus, ci aveți acces nelimitat la șabloanele premium WordPress.com. Toate acestea au opțiuni avansate de personalizare, astfel încât să le puteți edita.

Le puteți răsfoi aici .

5. Alegeți și configurați funcționalitatea site-ului dvs. de poliție

Mulți producători de șabloane și teme îmbină funcționalitate cu design. Acest lucru poate fi excelent - dar poate avea și dezavantaje.

Dacă tema dvs. are prea multe funcționalități încorporate, atunci sunteți blocat în acel șablon. Dar dacă separați designul și funcționalitatea, le puteți edita cu ușurință pe ambele.

Oricum, WordPress permite funcționalități suplimentare prin intermediul pluginurilor .

Funcționalitate de zi cu zi

WordPress funcționează din cutie - și are nevoie de foarte puțin instalat deasupra. De fapt, în general, mai puține pluginuri aveți, cu atât mai bine.

Dacă utilizați un site de găzduire de sine stătător, atunci aș recomanda instalarea pluginului JetPack pentru a oferi securitate și copii de rezervă (împreună cu alte lucruri distractive, cum ar fi butoanele de partajare, formularele de contact etc.).

Am mai scris aici un rezumat al pluginurilor WordPress „trebuie să aibă” - care include lucruri precum Google Analytics și redirecții.

Funcționalitate specializată 

Acum - ceea ce ați așteptat - funcționalitate specializată pentru creare site politie locala.

Aici este important să subliniați scrierea nevoilor dumneavoastră. Este ușor să adăugați la întâmplare lucruri pe WordPress de care nici tu, nici vizitatorii dvs. nu aveți nevoie.

Există câteva surse excelente.

 • Depozitul WordPress.org - sursa oficială pentru plugin-uri cu o mulțime de funcționalități specializate care pot fi utile pentru poliție (cum ar fi aplicațiile de job / portalul). Efectuați o căutare pentru funcționalități specifice. Asigurați-vă că notați instalările, ratingul și alte note de calitate.
 • ThemeForest - este, de asemenea, o sursă excelentă pentru plugin-uri premium în fiecare industrie.

Rețineți că, cu Planurile de afaceri WordPress.com, există și o mulțime de funcționalități specializate care pot funcționa pentru departamentele de poliție - vedeți acest exemplu .

6. Rafinați-vă designul și conținutul

Acum că aveți configurarea design-ului și funcționalității dvs. - distracția începe.

Punctul important aici este că dacă site-ul dvs. web este o broșură sau un site informațional - sau un site interactiv și permanent actualizat - întreținerea, revizuirea și editarea nu se face niciodată.

Nu trebuie să dureze mult timp, dar un site web bun este unul care are actualizări și modificări periodice.

Editarea proiectării

Folosind WordPress + un șablon bun ar trebui să facă acest proces simplu. Instrumentul BoldGrid de la InMotion aduce funcționalitate drag and drop în WordPress și instrumentul Customizer WordPress.com permite o simplificare clic și editare a personalizării.

Iată un ghid despre modul în care funcționează Temele WordPress - împreună cu un tur al tabloului de bord WordPress .

Când planificați și editați site-ul, asigurați-vă că păstrați în minte caracteristicile pe care clienții dvs. le doresc . Chiar dacă vă place un anumit aspect sau un sentiment - acest lucru ar putea fi frustrant pentru vizitatori.

Comercializarea site-ului dvs. de poliție

Ahh - acum adevărata distracție. Nu există răspunsuri corecte aici.

Dar iată lucrul. Nu puteți face marketing real / pe termen lung, construind comunități fără un site web. Rețelele sociale vin și pleacă. Dar un site web bun este ceva pe care îl deții *.

Dacă vă blocați pe cei mai buni vizitatori și identificați cum vă găsesc, veți putea poziționa site-ul dvs. pentru orice va veni.

Acoper acest subiect în ghidul meu de a planifica o strategie de marketing locală .

Pasii urmatori

Parcurgeți bugetul și nevoile pentru creare site politie locala.

Dacă WordPress-ul propriu-zis găzduiește nevoile dvs., achiziționați un Plan de găzduire de afaceri cu instalare automată WordPress aici .

Dacă serviciile WordPress încorporate se potrivesc nevoilor dvs., cumpărați aici un Plan de afaceri WordPress.com.

Oferta de pachet complet - total personalizabile 

 Disponibil pentru institutii publice pe platforma SEAP CUI 36246651, cod CPV 72413000-8 - Servicii de proiectare de site-uri WWW (World Wide Web) (Rev.2) Titlu: Creare site politie locala ¨Local Police 2960" lei - institutie publica, realizare site jandarmerie 

 

Alba Iulia Arad Piteşti Bacău Oradea Bistriţa Botoşani Braşov Brăila Bucureşti Sec 1 Sec 2 Sec 3 Sec 4 Sec 5 Sec 6 Buzău Reşiţa Călăraşi Cluj-Napoca Constanţa Sfântu Gheorghe Târgovişte Craiova Galaţi Giurgiu Târgu Jiu Miercurea Ciuc Deva Slobozia Iaşi Buftea Baia Mare Drobeta-Turnu Severin Târgu Mureş Piatra Neamţ Slatina Ploieşti Satu Mare Zalău Sibiu Suceava Alexandria Timişoara Tulcea Vaslui Râmnicu Vâlcea Focsani Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea  Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea Alba Iulia Arad Piteşti Bacău Oradea Bistriţa Botoşani Braşov Brăila Bucureşti Sec 1 Sec 2 Sec 3 Sec 4 Sec 5 Sec 6 Buzău Reşiţa Călăraşi Cluj-Napoca Constanţa Sfântu Gheorghe Târgovişte Craiova Galaţi Giurgiu Târgu Jiu Miercurea Ciuc Deva Slobozia Iaşi Buftea Baia Mare Drobeta-Turnu Severin Târgu Mureş Piatra Neamţ Slatina Ploieşti Satu Mare Zalău Sibiu Suceava Alexandria Timişoara Tulcea Vaslui Râmnicu Vâlcea Focsani

Noutăti pe email