Link-uri reciproce

Un important element SEO a devenit crearea de link-uri reciproce de calitate.

Nici o strategie SEO nu este completă fără un plan de acțiune robust pentru backlink și link-uri. Dezvoltarea backlink-urilor reputate și utile implică ceva mai mult decât marketing.

Dar mai întâi: exact ce sunt backlink-urile și ce le face reputate sau nu sunt reputate? 

Definiția unui "backlink" este foarte simplă: Site-ul A se leagă de Site B și invers. Da, este într-adevăr atât de simplu (cum vă poate spune orice strateg de SEO sau specialist de marketing). Motoarele de căutare, inclusiv Google, interpretează această relație ca suport pentru fiecare site.

Gândiți-vă la asta ca pe cineva care vă dă un "vot de încredere" sau vă sprijină într-o dezbatere. SEO backlink-urile sunt echivalente doar cu asta, așa că merită să promovezi colaborarea digitală și să construim mai multe backlink. Cu toate acestea, nu toate backlink-urile SEO sunt create egale.

Link uri reciproce perfect backlink

Daca website-urile sunt pe subiecte diferite atunci cred ca este o problema daca avem 100 link exchange.

Sa folosesti sau nu linkuri reciproce (link exchange)?

Consider ca nu ai de ce sa iti faci griji daca un link este reciproc sau nu. Nu cred ca acest lucrur conteaza. Linkurile reciproce nu sunt nici bune nici rele. Ele sunt doar linkuri si depind doar de calitatea lor, ca provin de pe website-uri de calitate sau nu.

Daca un link provine de pe un website care are continut pe aceeasi tema cu al tau atunci cu siguranta sunt linkuri de calitate. Daca un website ce are continut asemanator cu al tau are un link catre tine poti pune si tu unul catre el fara nici o problema. Trebuie doar sa tii cont ca aceste linkuri sa fii relevante si sa foloseasca vizitatorilor tai.

Ultimile link-uri adaugate

Ați refuzat cookie-urile. Unele functii ale sistemului au fost dezactivate, de exemplu: NU puteti face comenzi dar puteti vizualiza continutul! Această decizie poate fi inversată.

Created by Web design, Realizare site magazin online - Absolut Web Expert. Web design,realizare site Suceava, Creare site magazin online & Optimizare SEO Bucuresti - Web design magazin online, strategii si optimizare SEO Iasi.