Oferta de optimizare pagina web pentru telefoane mobile

Optimizare web pentru SmartPhone

Optimizare pagina web pentru SmartPhone - 880 lei contract pe 6 luni, avans 45%, factura scadenta la 61 de zile.

Smartphone-urile au trecut rapid de la o nouă tehnologie scumpă, interesantă, la o parte obișnuită a vieții de zi cu zi. Astăzi ni se pare ciudat pentru oricine să iasă din casă fără telefonul lor. De la sălile de așteptare ale spitalului până la holurile teatrului (când erau deschise oricum), oamenii care se uită la telefoanele lor sunt o vedere normală.

Pentru proprietarii de site-uri web, asta înseamnă că a trecut timpul ca site-ul dvs. web să ofere o experiență mobilă bună.

În 2016, pentru prima dată, utilizarea internetului mobil a depășit utilizarea computerului. Și tendința a crescut  de atunci. Peste jumătate din traficul de site-uri web din întreaga lume se întâmplă acum pe smartphone-uri.

 În timp ce distribuția traficului site-ului web pentru site-uri web individuale va varia, aproximativ jumătate din vizitatorii dvs. vă vor vizualiza site-ul web pe micul ecran al unui telefon. Dispunerea unui site web pentru dispozitive mobile nu mai este opțională. Dacă vizitatorii dvs. de pe telefonul mobil nu au o experiență bună pe site-ul dvs., veți alunga o mare parte din trafic (și veți afecta clasamentul motorului de căutare în acest proces).

Ați mai auzit-o până acum, dar o spunem din nou: site-ul dvs. web trebuie să fie compatibil cu dispozitivele mobile. Site-ul meu este deja compatibil cu dispozitivele mobile? Dacă site-ul dvs. web a fost construit sau actualizat în ultimii câțiva ani, este posibil ca proiectantul sau producătorul de site-uri web pe care l-ați folosit să aibă experiența mobilă.

Testati pagina  web pentru Smartphone

Înainte de a pune o mulțime de resurse în îngrijorarea cu privire la modul de a face site-ul dvs. mobil prietenos, verificați pentru a vedea cum merge site-ul dvs. acum.

Google oferă un instrument de testare pentru dispozitive mobile. Plasați adresa URL în caseta de căutare. Nu veți primi doar un răspuns rapid dacă site-ul dvs. este compatibil sau nu cu dispozitivele mobile, ci și o captură de ecran a aspectului paginii pe ecranul unui smartphone și o listă de recomandări pentru a îmbunătăți experiența mobilă.

Noutăti pe email

Please publish modules in offcanvas position.

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |