1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

Realizarea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară

Realizarea unui site web nu a fost niciodată mai ușoarăRealizarea de site online

Pentru a vă trimite mesajul în aceste zile, probabil că vă bazați pe Facebook și pe Twitter, cu ajutorul unor link-uri de la Instagram, LinkedIn, Pinterest și Tumblr. Acest lucru este comun, dar dacă doriți o prezență pe Internet care să reprezinte cu adevărat pe voi sau organizația dvs., aveți nevoie și de un site personalizat propriu. Un site web real, spre deosebire de o pagină de social media, vă oferă un control complet asupra designului și conținutului. Acest lucru conferă credibilitate afacerii, organizației sau mărcii dvs. personale. Puteți să vă arătați atât de distinctiv pe Facebook, dar pe propriul dvs. site puteți să realizați o imagine adevărată a mărcii, să oferiți produse de vânzare și să integrați o multitudine de servicii web ale unor terțe părți.

Nu a fost niciodată mai ușor să configurați un site web cu aspect profesional, de design-forward. Constructori de site-uri bine cunoscute, cum ar fi Squarespace, Weebly și Wix, se îmbunătățesc în mod constant. Și concurenții mai noi, cum ar fi Simvoly, Strikingly și uKit, se aprind tot timpul cu propriile lor rătăciri inteligente în acest proces.


De ce aveți nevoie de un site Web

Dar să vorbim mai mult despre motivul pentru care chiar aveți nevoie de o pagină web ( nume domeniu, gazduire web ) în această zi de dominație socială a rețelelor media. La nivel personal, probabil că nu doriți să trimiteți potențiali angajatori pe pagina dvs. de pe Facebook, astfel încât un site web personalizat are mult mai mult sens ca un CV personalizat online.

Un alt motiv care merită luat în considerare, atât pentru site-urile personale, cât și pentru cele de afaceri, este că construirea propriului site vă oferă opțiuni de design nesfârșite. De asemenea, beneficiați de un control total asupra produselor și serviciilor pe care le puteți vinde și modul în care acestea sunt livrate. În plus, având un site real, dedicat, o afacere pare mai autoritară și mai de încredere decât o prezență Facebook sau Tumblr poate fi de sine stătător (deși ar trebui să considerați, de asemenea, aceste servicii ca elemente ale prezenței dvs. online).

Obținerea propriului dvs. site web a necesitat o mulțime de vrăjitorie tehnologică, cum ar fi cunoștințele despre servere, HTML, registrii site-ului și serviciile de găzduire web. Din fericire, acum trăim în epoca unor constructori simpli site-uri web. Serviciile incluse aici vă permit să creați un site bine conceput, cu capacitate mobilă, cu cunoștințe tehnice minime. Aceștia pot chiar să ia o afacere mică sau exclusivă pentru profitabilitate, cu link-uri de cumpărare, magazine online și alte opțiuni de a face bani.

Întreprinderile mari cheltuiesc multe mii de dolari pentru a obține site-urile lor personalizate și programate, dar nu este nevoie de organizații și indivizi mai mici pentru a merge la astfel de cheltuieli. Pentru aproximativ 10 USD pe lună (sau în jur de 25 USD dacă vând produse) și câteva ore din timpul dvs., serviciile incluse aici vă pot ajuta să creați un site web unic și atractiv.
Mai multe dintre serviciile incluse aici oferă și opțiuni gratuite. Dacă alegeți această cale, cu toate acestea, site-ul dvs. va include branding de la furnizor, ceea ce va face în mod necesar site-ul dvs. mai puțin impresionant pentru a savvy surferi și cumpărători. Ofertele gratuite variază foarte mult în ceea ce privește spațiul de stocare permis și lățimea de bandă, așa că citiți amprenta mică pentru a afla cât de mult puteți obține cu fiecare furnizor. Weebly și Wix sunt printre cei mai generoși cu ofertele lor gratuite, dacă așa vrei să mergi.
Cu toate aceste servicii, vă construiți singur totul, folosind interfețe simple de tragere și plasare. Serviciile vă permit chiar să includeți elemente de tip snapzy, cum ar fi butoanele sociale, galerii foto, bloguri și playere media. Unii vă permit chiar să restricționați vizionarea cu o parolă și să vă permiteți să se alăture ca membri ai site-ului (consultați tabelul).

 

Înregistrați-vă domeniul, alegeți șablonul

Înainte de a începe să vă construiți casa pe web, veți avea nevoie de o adresă pentru aceasta. Majoritatea constructorilor site-ului pot înregistra un domeniu unic pentru dvs. și toți vă pot oferi o adresă web utilizând domeniul furnizorului, de exemplu, numele dvs. tamplarie-ion.ro. Serviciile vă permit să utilizați un domeniu pe care l-ați achiziționat de la un registrator terță parte, cum ar fi rotld.ro, dar, de obicei, trebuie să plătiți constructorului site-ului pentru acest privilegiu.
Toate serviciile web enumerate aici au început prin a alege dintr-o selecție de șabloane pentru site-ul dvs. Cei mai buni, cum ar fi Duda, Squarespace, Weebly și Wix, utilizează șabloane care transformă automat site-ul dvs. pentru a fi vizualizate pe dispozitive mobile. De asemenea, oferă șabloane specifice țintite pe baza scopului site-ului dvs., cum ar fi promovarea vânzărilor de produse de panificație, recepționarea unui muzician sau informarea oaspeților despre nunți. Unele, cum ar fi Squarespace, Strikingly și uKit, vă restricționează plasarea obiectelor de pagină în locuri care nu vor face ca site-ul dvs. să pară înfricoșat, ceea ce poate fi un avantaj dacă designul nu este forța dvs. Alți constructori oferă mai multă libertate; Dacă asta este ceea ce căutați, verificați-l pe Wix.


Designul site-ului mobil

Orice constructor de site-uri care vrea să se numească modern în aceste zile trebuie să fie capabil să producă site-uri care să joace bine pe telefonul mobil și toate cele listate aici pot face acest lucru într-o oarecare măsură. Unele, cum ar fi Squarespace și Weebly, utilizează abordări de design strict receptive pentru a crea un site mobil din ceea ce ați construit pentru web.
Designul responsive este trendul în design-ul web în aceste zile, dar, în ceea ce privește SEO si perceptia motoarelor de căutare, într-adevăr îngrijesc că un site se afișează corespunzător pe dimensiunile ecranului mobil. Atât Bing, cât și Google au pagini în care poți să introduci adresa URL pentru a vedea dacă site-ul tău se joacă pe mobil în mod acceptabil. Nu sunt îngrijorați dacă se întinde pe măsură ce măriți dimensiunea ecranului, într-un mod cu adevărat receptiv. Abordarea receptivă a lui Simvoly, uKit și Weeby, totuși, înseamnă că nu aveți control asupra vizualizării numai pentru dispozitive mobile. În schimb, Wix oferă o previzualizare a site-urilor mobile și vă permite să efectuați personalizări care se aplică numai pentru vizionarea pe dispozitive mobile. De exemplu, este posibil să doriți o pagină de tip splash pentru a saluta spectatorii mobili sau poate doriți să lăsați un element care nu funcționează bine pe ecrane mai mici.


Fotografii și galerii

Să recunoaștem, unul dintre lucrurile pe care ni le place cel mai mult de web se uită la poze. Constructorii site-ului de aici oferă un anumit grad de afișare a fotografiilor și a galeriei. Unele, cum ar fi Squarespace și Wix, oferă, de asemenea, o mulțime de fotografii pe care le puteți folosi. Unele vă permit să atingeți imagini cu instrumente de editare, cum ar fi trunchierea, luminozitatea și, în unele cazuri, chiar filtrele asemănătoare cu Instagram. Altele, cum ar fi Simvoly și uKit, nu oferă nici o editare a fotografiilor, în afară de redimensionarea și poziționarea. Opțiunile pentru galeria foto variază de asemenea foarte mult. De exemplu, Weebly oferă o gamă completă de stiluri pentru galeriile dvs. online, în timp ce altele precum Duda și GoDaddy sunt mai limitate în opțiunile de galerii de imagini.


Efectuarea de bani din site-ul dvs.

Promoții de produse marketing prin e mail și instrumente de inventar și de expediereDesigur, dacă doriți să mergeți la toate pentru vânzări, veți dori să vă deplasați până la un serviciu de coș de cumpărături dedicat cum ar fi Shopify 29,00 dolari la Shopify, dar acesta este un pas pe care nu ar trebui să-l luați. Toate serviciile de aici oferă o anumită abilitate de a vinde articole de pe site-ul dvs., chiar dacă acestea sunt sub forma unui buton PayPal, dar unele nu oferă chiar și cele în conturile gratuite.
Opțiunile mai avansate găsite de unii constructori vă permit să procesați plăți prin carduri de credit și să adăugați propriile pagini de coș și de checkout. Cei mai puternici constructori de site-uri includ promoții de produse, marketing prin e-mail și instrumente de inventar și de expediere. Unii vă permit să vindeți descărcări digitale, în timp ce altele nu; Consultați tabelul de mai sus pentru a afla ce face. Doar câțiva dintre acești constructori vă permit să plasați anunțuri pe site-ul dvs., deși majoritatea dintre ele permit o anumită înscriere HTML personalizată.


Statistici sociale și site-uri

Toți constructorii site-ului vă permit să puneți Facebook Like și Twitter Urmați butoanele din paginile dvs., iar altele chiar vă permit să includeți feeduri din rețelele sociale. Unii vă ajută de asemenea să vă construiți o pagină Facebook și să o legați în proiectarea și actualizările site-ului dvs. Multe produse oferă un fel de instrumente SEO, dar prea adesea aceasta este doar o formă pe care puteți introduce meta tag-uri. Sunteți mai ales lăsați să se lupte cu acea magie neagră cunoscută sub numele de SEO pentru voi înșivă. Este foarte important să trimiteți și să confirmați site-ul dvs. la motoarele de căutare, cu excepția cazului în care nu doriți ca nimeni să îl găsească.
Cele mai multe dintre produsele de aici vă pot spune despre traficul pe site, deși cantitatea de detalii variază foarte mult printre ele și este adesea legată de nivelurile de cont premium. De exemplu, Weebly vă poate nu numai să vă arătăm vizualizări de pagină și vizitatori unici pentru fiecare zi a lunii, dar și termeni de căutare folosiți pentru accesarea site-ului, trimiterea de site-uri și pagini vizitate. Wix și uKit, la celălalt capăt, nu au nimic în calea statisticii site-ului încorporat, în schimb necesitatea de a vă crea propriul cont Google Analytics și chiar și acesta necesită un cont plătit. Un alt dezavantaj al acestei abordări este că puteți vedea numai traficul din ziua precedentă și mai devreme; Nu este actualizat, nici chiar ora.


Trecând peste dezavantaje

Un dezavantaj al majorității acestor servicii este că, dacă într-o zi doriți să vă mutați într-o altă gazdă, probabil că veți avea noroc, din cauza codului personalizat pe care îl utilizează pentru a afișa site-ul dvs. Doar câteva servicii vă permit să luați site-ul dvs. la un alt serviciu de găzduire web: Cea mai completă exemplu este Weebly, care vă permite să descărcați folderele serverului standard. Squarespace oferă o anumită transferabilitate, permițându-vă să ieșiți în site-ul dvs. în format standard WordPress, pe care îl puteți lua la un alt furnizor care este specializat în găzduirea WordPress gestionată. Boldgrid, care nu face în prezent cutoff pentru acest tabel, oferă, de asemenea, posibilitatea de a transfera anumite elemente ale site-ului dvs.
După cum puteți vedea, există câțiva factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți un simplu constructor de site-uri web online. Citiți blurburile și faceți clic pe cele de mai jos pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Și nu ezitați să faceți clic pe mai jos în secțiunea de comentarii pentru a raporta experiența dvs. cu un constructor de site-uri sau pentru a lăuda una care nu este inclusă.

Noutăti pe email