Importanta designului paginii facebook a hotelului si pensiuniiImportanța designului paginii Facebook a hotelului

În timp ce site-ul web al hotelului dvs. este cel mai bun reprezentant de vânzări, pagina de Facebook a hotelului este cel mai bun reprezentant al Relațiilor Publice. Prin urmare, este extrem de important să vă brumați pagina de Facebook a hotelului cu instrumentele adecvate pentru a angaja fanii dvs. Facebook. Mai jos sunt cinci sfaturi simple pentru a transforma pagina dvs. Facebook într-o mașină PR de succes.

5 sfaturi pentru o pagină de Facebook puternică

 1.Proiectarea paginii se diferențiază de concurență:

Din motive evidente, cea mai vizibilă caracteristică a unei pagini facebook a hotelului este logo-ul, întrucât designul paginii hotelului este facebook. Afișează-ți logo-ul într-un mod neașteptat. Furnizați o pagină de prezentare a hotelului, care este atât informativă cât și distractivă. Atunci când creați noua pagină de Facebook a hotelului, asigurați-vă că reflectă culorile, texturile și experiențele oferite de proprietate, dar se potrivește și stilului Facebook.

STERGE CERERILE DE PRIETENIE TRIMISE PE FACEBOOK iasiCei care aveți cont pe Facebook de caţiva ani, sau cei care sunteți hiperactivi, probabil ați observat că nu toate cererile de prietenie trimise, sunt onorate. Probabil ați observat ca dacă trimiteți cereri de prietenie persoanelor pe care nu le cunoașteți, vă este suspendată posibilitatea de a trimite cereri noi.

O altă situație este cea în care trimiteți o cerere de prietenie din greșeală. Oricum ar fi, există o soluție, trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:

ADMINISTRARE PAGINA Facebook design iasiBeneficiaza de cel mai ieftin mod de promovare online pentru a-ti atinge obiectivele in afacere. In spatele like-urilor paginii tale de Facebook, stau oameni reali, care in proportie de 99% sunt interesati de afacerea ta, de produsele sau serviciile pe care le oferi. Pe scurt, acestia sunt potentiali clienti. Noi administram cu succes pagina ta de Facebook, iar tu te bucuri de beneficiile aduse si observi cum popularitatea si cifra de afacere ale companiei tale cresc.

Iti oferim servicii de comunicare si promovare in social media ce iti vor garanta calitatea, originalitatea si eficienta prezentei tale pe acest canal de comunicare.

- Vom asigura continut original, creativ, care sa creeze engagement in pagina ta de social media si sa te ajute sa iti cresti comunitatea de fani

- Vom urmari indeaproape o serie de indicatori agreati impreuna pentru a fi siguri ca obiectivele tale de business se vor indeplini

- Putem crea bannere atragatoare care sa promoveze ofertele tale, aplicatii care sa te ajute sa iti cresti baza de contacte dar si comunitatea de fani

- Vom monitoriza indeaproape cand se scrie despre brandul tau pentru a putea reactiona in timp util

Please publish modules in offcanvas position.