Motivele pentru care nu mai puteti fi anonim

Motivele pentru care nu mai puteti fi anonim

Imaginați-vă că intrați într-o cameră plină de străini. Poate că ai călătorit într-un oraș nou. Nu cunoști pe nimeni și nimeni nu te cunoaște. Ești liber să faci ceva sau să mergi oriunde sau să vorbești cu oricine. Cum te simti?Motivele pentru care nu mai puteti fi anonim

Poate că te simți liber de judecata și controlul de la cunoscuți sau asociați. Poate că vă simțiți energizat că puteți folosi această ocazie pentru a experimenta viața cu termenii voștri, la viteza proprie. Dar, oricare ar fi sentimentele tale, ar fi cel puțin sigur să presupui că poți intra în această situație izolată fără a fi monitorizată sau urmărită de o companie sau de un individ, nu-i așa?

Gresit. Ce vă confruntați în timp ce mergi în acea cameră este anonimatul: un fenomen socio-cultural care a condus la intimitate și libertate. Dar, în anul 2017, este destul de mult, dar tot mort. Este în curs de dezvoltare ca fiind una dintre cele mai mari provocări ale epocii noastre: cum ar trebui să mergem atât despre asigurarea securității naționale și îmbunătățirea vieții noastre prin intermediul tehnologiei, menținând în același timp, de asemenea, un drept fundamental la viață privată care se simte ca a existat de la începutul istoriei umane „?

Internetul ne-a făcut-o, nu mai aveți grija sinelui

Anonimatul, care inseamna in greacă pentru „nici un nume“, este o experiență psihologică unic uman: este ideea că toți avem identități care să le prezinte lumii, dar în anumite circumstanțe, se poate schimba identitatea și se operează în secret totală.

 

„Avem nevoie de o auto publice pentru a naviga lumea socială de familie, prieteni, colegi și co-lucrătorilor“, spune John Suler, profesor de psihologie la Universitatea Rider din New Jersey, si autor al psihologiei Cyberspațiului. „Dar avem nevoie, de asemenea, o auto-privat - un spațiu interior în care putem reflecta asupra propriilor noastre gânduri și sentimente în afară de influență din exterior, în cazul în care putem fi la fel cu propriul nostru psihic. Identitatea noastră este format din ambele. Fără unul sau altul, starea de bine poate deveni ușor perturbat.“

 

Ființa anonimă

Ființa anonimă ne permite să încerce lucruri noi sau de a exprima idei fără a fi judecat. În 2013, cercetătorii de la Universitatea Carnegie Mellon din Pennsylvania a publicat un studiu in care au realizat interviuri în profunzime cu zeci de utilizatori de internet de pe patru continente . Un intervievat, de exemplu, a creat o comunitate online anonim pentru cei care învață limba engleză pentru a exersa abilitățile lingvistice. Anonimatul ajutat să gestioneze mai bine anumite sfere ale vieții lor. Un participant a spus că el a frecventat panouri de mesaje pentru a ajuta oamenii să rezolve probleme tehnice, dar a căutat să evite angajamentele nedorite prin natura detașată a internetului. În plus, fiind anonim într - un mediu ca internetul poate ajuta la protejarea siguranței personale.

„Rezultatele noastre arata ca oamenii din toate categoriile sociale au avut un motiv, la un moment dat sau altul, să caute anonimatul,“ au scris cercetătorii din 44 de intervievați.

Dar , conform unui studiu de 2013 de la Centrul de Cercetare Pew , în timp ce majoritatea utilizatorilor de internet ar dori să rămână anonim, cele mai multe nu cred că e în întregime posibil. Studiul a constatat că 59% din utilizatorii de Internet americani cred că este imposibil de a ascunde complet identitatea online.

Și, în timp ce unii oameni iau măsuri de bază pentru a păstra anonimatul, cum ar fi ștergerea istoricului de navigare, mulți utilizatori care spun ca valoare anonimatul nu sunt de mers pe jos într-adevăr de mers pe jos.

 

Paradoxul vieții private

La inceputul acestui an, o meta-analiză publicată în Jurnalul de comunicare a explorat ceva numit „paradoxul vieții private“: ideea că, în timp ce viața privată valoare oamenilor, ei fac puțin în practică , să - l păstreze. Gândiți- vă : atunci când a fost ultima dată când ai citit de fapt , una dintre cele mai multe, actualizări de politică de confidențialitate lungi înainte de clic pe „Sunt de acord“? Atitudinea noastră față de viața privată a devenit din ce în ce blazat.

S-ar putea chiar argumenta că e chiar în detrimentul de a nu divulga cel puțin unele informații. antrenori de carieră la nivel mondial trompeta importanta profesionala a avea o publice LinkedIn fotografie prescurtate-out complet cu numele complet, headshot, istorie de muncă completă și mai mult.

Poate că acest lucru este mai mult o decongelare culturale spre atitudini încordat anterior. Îmi amintesc obtinerea pe internet pentru prima dată. Era 1990 și pe calculatorul munca tatălui meu. În acele zile, furnizorii de servicii de internet a mers la lungimi mari, paranoici pentru a descuraja utilizatorii să divulge chiar și sfaturi de bază în profilurile lor publice, cum ar fi nume, oraș, chiar și de gen.

 

Liber și sălbatic pe întregul web

Astăzi? Informații personale zboară liber și sălbatic pe întregul web, de multe ori pe voința noastră: Selfie Instagrammed de noi înșine și de cei dragi, complet cu locații geoetichetate. Utilizatorii mass-media sociale angajarea în jambiere politice și insulte oribile, în ciuda faptului că ținta hărțuirii lor ar putea să faceți clic pe numele lor reale și fotografii reale și a vedea cine sunt în realitate.

Oamenii tind să se gândească la spațiul virtual ca un fel de spațiu imaginar, fără limite reale, un spațiu care nu trebuie luate prea în serios - John Suler

„Oamenii tind să se gândească la spațiul virtual ca un fel de spațiu imaginar, fără limite reale, un spațiu care nu trebuie luate prea în serios - care nu sunt supuse acelorași reguli și standarde ca lumea«reală»,“, spune Suler. În doar durata de cativa ani, nivelul de confort oamenilor cu internetul a crescut până la punctul în cazul în care schimbul de informații poate fi lipsit de griji sau nesăbuit.

Numiți-o oboseală a vieții private, dar a crescut interdependența noastră pe dispozitivele noastre inteligente și mass-media sociale a dat unii dintre noi o atitudine în mare măsură leneș față de ședere în totalitate anonim.

Dar dacă sunteți unul dintre acei oameni care se eschiveaza Facebook, nu are nici o prezență socială mass-media, și merge la lungimi mari pentru a lăsa o amprentă digitală trecătoare? Ne pare rău - anonimatul este în pericol prea.

Mergând în afara rețelei nu este fix

În timp ce sărind peste un profil de Facebook este o modalitate bună de a deconecta, încă mai există modalități prin care utilizatorii pot Sleuth din identitatea.

Paul Ohm, profesor de drept la Universitatea Georgetown din Washington, DC, spune că este „anonimatul intenționată“ și „anonimatul inferențiale“: prima fiind ceea ce ne-am ales să ținem aproape de vesta, iar aceasta din urmă referindu-se la datele care o Google- Sleuth savvy poate „deduce“ de la tine on-line - adică, dezgropa o mulțime de informații personale despre tine, folosind un singur fapt ca punct de plecare.

Dependența noastră a crescut pe dispozitive inteligente erodează anonimatul. Chiar dacă nu utilizați social media, agenții de publicitate ar putea găsi încă amprenta online. (Credit: Getty Images)

„A devenit tot mai clar că este un joc pierdut“, Ohm spune pe atingerea anonimatului totale în 2017. „Atâta timp cât cineva stie ceva despre tine, ei pot găsi, probabil, alte lucruri despre tine, și fă-o într-adevăr cu succes - mai mult decât le-au în trecut."

Dacă sunteți un partid social media spărgător, care ar putea însemna flăcări vechi sau colegii lung-a pierdut nu vă puteți urmări în jos. Dar asta nu înseamnă că sunteți anonim de la entități mari, cum ar fi corporații sau guvern.

„Este mult mai greu să fie anonim decât a fost acum 20 de ani, cel puțin din cele mai mari companii și guvern“, spune Peter Swire, profesor de drept și etică de la Georgia Institute of Technology, și care a servit la Grupul de revizuire Președintele american Barack Obama privind tehnologia de Informații și Comunicațiilor.

Agenții de publicitate urmăriți obiceiurile de internet pe toate dispozitivele - telefon, tabletă, laptop - să știe unde te duci în mod obișnuit, magazin, și ce fel de site-uri pe care le vizitați, și a existat în creștere controverse cu privire la ceea ce companiile de internet ar trebui să li se permită să urmărească și să vândă terțe părți.

La începutul acestui an, președintele american Donald Trump a semnat o lege care abrogă cerințele pentru furnizorii de servicii de internet pentru a obține permisiunea de la clienții înainte de colectarea și schimbul de date personale, cum ar fi istoricul web și ce aplicații utilizați.

 

Epoca de aur, share total

Swire spune că trăim într-o „epoca de aur de supraveghere“: Dacă sunteți o persoană de interes într-o anchetă, căutând detalii cum ar fi înregistrările financiare, fișe medicale, istoricul web sau istoricul apelurilor este o briza. Și aceasta sugerează o preocupare mai mare a vieții private grave în vârsta de încălcare securității cibernetice și servicii digitale care păstrează informațiile dvs. de acasă și adresele bancare pe înregistrare. Este greu pentru a merge nedetectate aceste zile.

Ce e mai mult? Ohm spune că ne apropiem de „următoarea mare frontieră în publicitate“: locația.

Sigur, site-urile pot optimiza reclamele de la zero in interese bazate pe căutările web pe care le-ați făcut pe același dispozitiv, sau site-uri vizitate. Dar companiile și agenții de publicitate urmăresc tehnologie și de afaceri care se ocupă indică cu precizie locul dvs. exacte în timp real pentru publicitate „personalizate“. De exemplu, un anunț ar putea clipi pe ecranul telefonului mobil, oferind un cupon pentru un magazin sunteți o jumătate de milă distanță de.

Cu excepția cazului în care sunteți dispus să trăiască fără internet sau fără nici un dispozitiv inteligent, este practic imposibil de a merge complet în afara rețelei.

„Acesta este un moment nepotrivit pentru a fi un spion“, spune Swire. Cu alte cuvinte, chiar și pentru persoanele a căror sarcină este de a fi anonim, este greu să fii anonim.

Cu toate acestea, există o mulțime de cazuri în care anonimatul este problematică, chiar periculos. Este decaderii de fapt o binecuvântare pentru societate?

Studii recente au arătat că mulți oameni nu minte sacrifica un anumit nivel de intimitate pe internet pentru a lupta împotriva terorismului, prin intermediul supravegherii on-line. (Credit: Getty Images)

Este moartea anonimatului buna?

Swire spune că anonimatul este un construct relativ nou, și că creșterea orașelor a dat naștere la ea. Deci, ne-am petrecut mult mai mult timp trăiesc fără ea decât să trăiești cu ea.

„Anonimatul nu a existat în orașele mici, în zilele de odinioară,“ Swire spune, în cazul în care toată lumea știa de afaceri tuturor. „Într-o anumită măsură, de viață urban creat anonimatul. Diferența astăzi este că, chiar și într-un oraș mare, fiecare dintre noi frunze pesmet ca un investigator poate urma „.

Anonimatul are și o parte întunecată. În același studiu efectuat de Carnegie Mellon, 53% dintre intervievați au recunoscut activități rău intenționate, cum ar fi hacking sau hărțuirea altor utilizatori de internet sau angajarea în activități "nedorite din punct de vedere social", cum ar fi vizitarea site-urilor care descriu violența sau pornografia sau descărcarea ilegală a fișierelor.

S-ar putea să existe semne că, deși majoritatea oamenilor doresc cu siguranță să păstreze informații delicate cum ar fi conturile bancare și înregistrările medicale, alții nu ar putea să aibă grijă să sacrifice adevărata anonimitate pentru un bun mai bun perceput.

Într- un studiu Pew din 2015 , americanii care au fost chestionați s-au simțit tulburați între menținerea drepturilor de confidențialitate și asigurarea securității naționale: 56% dintre cei chestionați au declarat că sunt mai preocupați de faptul că politicile antiteroriste ale guvernului nu au ajuns suficient de departe pentru a proteja cetățenii a însemnat sacrificarea unor libertăți civile, precum confidențialitatea online.

Între timp, firma YouGov, o firmă de cercetare a pieței de internet, a constatat într-un sondaj trecutcă aproape jumătate dintre britanici au contactat că "ar trebui făcute mai multe pentru a ajuta forțele de securitate să combată terorismul, chiar dacă aceasta înseamnă că viața privată a oamenilor obișnuiți suferă".

În orice caz, eforturile de a anonimizeze complet activitățile noastre sunt mai mult sau mai puțin inutil: Odată cu apariția internetului obiectelor, tot mai multe dintre dispozitivele pe care le folosim în fiecare zi va solicita informațiile noastre personale să funcționeze, și cu atât mai mult vor fi integrate în viața noastră.

„Există această deconectare imens“, spune Ohm. „Nu credem ceea ce oamenii spun atunci când un interviu le cere [despre confidențialitate], sau de a face noi credem obiceiurile lor de cumpărare?“

Anonimitate sună inevitabil waning. Totuși, dacă doriți să vă proteja confidențialitatea cât mai bine, experții nu oferă câteva sfaturi.

Menținerea confidențialității și un sentiment de anonimat este vitală pentru fericire și de auto-dezvoltare, spun expertii. (Credit: Getty Images)

 

Cele mai bune practici puteți utiliza

La inceputul acestui an, Pew a constatat ca majoritatea americanilor nu au încredere în instituții mari , cum ar fi site - urile guvernamentale sau social media pentru a proteja informațiile personale - și totuși, în mod ironic, majoritatea americanilor nu urmeze cele mai bune practici pentru a proteja identitatea lor on - line.

Care sunt unele dintre cele mai bune practici? Păstrarea parolele sub cheie, ceea ce face unul diferit pentru fiecare serviciu, și făcându-le greu de ghicit. Dar dacă sunteți mai preocupat de reputația ta decât hackeri, un sentiment comun pic mai merge un drum lung.

Urmează testul prima pagină: Nu pune comentarii în textele sau e-mailuri pe care le-ar deranja dacă ar fi pe prima pagină a ziarului

„Urmează testul prima pagină,“ sugerează Swire. „Nu pune comentarii în texte sau e-mailuri pe care le-ar deranja dacă ar fi pe prima pagină a ziarului. Eu dau acest sfat pentru agențiile de informații, și eu dau acest sfat pentru oamenii obișnuiți.“Pentru că în timp ce unii oameni nu pot pasa unor terțe părți sau guvernele de urmărire obiceiurile lor de cumpărare, oamenii vor pasa cu siguranta mai mult despre a fi anonim, atunci când este vorba de oameni pe care interacționează cu zilnic.

„Este posibil să nu pasă dacă un birocrat sau internet companie ocupat poate avea acces la aceste e-mailuri bârfitor, dar ai vrea cu adevărat dacă șeful tău le vede în schimb“, spune Swire. Utilizarea aplicațiilor de mesagerie criptate, cum ar fi de semnal și WhatsApp face mesajele mai privat și mai dificil de a urmări.

Dar dacă vom realoca valoare culturală reală la anonimat; să-l asigure ca un popor drept de bază au dreptul de a, se va lua mult mai mult decât o acțiune individuală, și mult mai mult decât aplicațiile de criptare puteți încărca telefonul cu.

Se va lua o schimbare a societății de măturat strada. Se va lua guverne, agenții de publicitate și corporații tech din întreaga lume să cadă de acord asupra unui sistem de bază de etică. Nu este vorba doar despre clienții renunțând la servicii digitale - este vorba despre posibilitatea de a renunța temporar din identitatea lor publice cu care se confruntă, de asemenea.

„Noi toți trebuie să păstreze un spațiu privat, în cazul în care cele mai profunde vise și cele mai întunecate fantezii sunt ascunse departe de alte persoane - ne oferă spațiu pentru a se dezvolta ca oameni, pentru a încerca diferite gânduri și diferite părți ale noastre“, spune Swire. „Asta nu se schimba din cauza internetului.“

 

Please publish modules in offcanvas position.