Cum să conectați un site web - Obțineți backlink și le oferiți în schimb

Cum să conectați un site web - Obțineți backlink și le oferiți în schimb

Cum să conectați un site web - Obțineți backlink și le oferiți în schimbDacă sunteți în căutarea de a vă îmbunătăți SEO (și cine nu?), Învățând cum să legați un site web este unul dintre primele locuri pe care ar trebui să le începeți. Există o cantitate decentă de bloguri care sugerează că  cumpărați linkuri în vrac, link-uri reciproce și alte reduceri scurte, nu credem în comenzi rapide. Atunci când vine vorba de PR online , comenzile rapide întotdeauna vă prinde și rar aduceți rezultatele pe care le căutați in promovare site. Am scris un ghid despre cum să obțineți backlink-uri în trecut, dar dacă știți ceva despre cum să conectați un site web, știți că este mereu mai mult de învățat. Și din moment ce lucrurile se schimbă mereu, ceea ce înveți astăzi ar putea să nu fie încă adevărat mâine. Nu incetati sa puneti intrebari .
Iată cum să conectați un site Web -
  • Postați bloguri săptămânale - Scrieți multe - și de multe ori. Conținutul proaspăt este ceea ce caută fiecare motor de căutare într-un site web. Actualizarea frecventă a conținutului blogului vă va asigura că motoarele de căutare vă vor ține la curent. Un blog foarte bun care este cuprins între 750 și 1.000 de cuvinte afișate o dată pe săptămână pe site-ul dvs. va conduce trafic și cu cât articolul este mai lung, cu atât mai multe oportunități aveți pentru a umple acel articol plin de cuvinte cheie. Scrieți două până la trei bloguri cu adevărat minunate și veți fi chiar mai probabil să fiți primul site solicitat la balul virtual (dacă ar exista, ne-ar imagina că ar fi aruncat de Google, desigur).
  • Cercetarea bunelor cuvinte cheie -  Primul loc pentru a începe atunci când vă îmbunătățiți SEO-ul și găsiți cum să conectați un site web este o cercetare bună a cuvintelor cheie, deoarece acestea sunt cuvintele pe care le veți lega (se numește text ancoră și o vom discuta mai detaliat mai tarziu). Utilizați Google AdWords sau un instrument de analiză a cuvintelor cheie pentru a determina ce cuvinte cheie caută oamenii și cât de competitive sunt. Alegeți cuvinte cheie relevante pentru industria dvs. care au căutări lunare ridicate și concurență scăzută. Termenul de marketing social media poate atrage mai multe căutări lunare decât termenul social media marketing. Semantica este foarte asemănătoare, dar schimbând acel cuvânt, puteți crește traficul.
  • Anchor text - Odată ce ați venit cu o listă de cuvinte cheie, utilizați aceste cuvinte cheie în întregul dvs. conținut, inclusiv paginile dvs. de destinație, blogurile, descrierile produselor și orice articole linkbait pe care le puteți posta pe alte site-uri. Dacă utilizați costul de marketing social media al cuvântului cheie, un hyperlink către o zonă adecvată de pe site-ul dvs. sau un articol extern corespunzător.
  • Întotdeauna link-ul către alte zone ale site-ului dvs. - atunci când adăugați conținut de blog. Dacă nu aveți multe bloguri pentru a vă conecta înapoi pe site-ul dvs., conectați-le înapoi la paginile de destinație corespunzătoare. Dacă utilizați conținutul blogului de cuvinte cheie și nu aveți un blog sus la care să se facă legătura, trimiteți persoane, de exemplu, la pagina dvs. de servicii.
  • Întotdeauna legați la cel puțin un site extern pe fiecare blog - Nu este vorba despre tine. Serios. Legătura cu alte site-uri nu numai că încurajează site-urile să se conecteze la dvs., dar le spune și motoarelor de căutare și cititorilor că ați făcut temele și că aveți surse legitime pe care le-ați stabilit. Când totul este spus și făcut, oferindu-i pe cineva un backlink va beneficia în cele din urmă site-ul dvs. și site-ul la care vă conectați înapoi.
  • Comentează blogul - comentează pe Do Urmăriți bloguri care sunt legate de industria dvs. cu text ancoră (cuvinte cheie care fac legătura cu zonele de pe site-ul dvs., de preferință bloguri). Concentrați cât mai mult posibil pe comentarea pe bloguri pe site-uri care au un rang înalt de Google PageRank și Alexa sau cel puțin site-uri care au clasamente mai mari decât ale dvs. Acest lucru ajută cu adevărat în termeni de SEO.
  • Scrie linkbait - Articolele Linkbait sunt bucăți mai lungi (între 750-1500 de cuvinte) care sunt informative și intenționează să devină virale. Sunt mai profunde decât blogul mediu și utilizează textul de ancorare. Acestea sunt chiar mai valoroase atunci când sunt plasate pe site-uri care au clasamente SEO mai mari decât ale dvs., dar, de asemenea, minunat pentru a pune pe site-ul dvs., de asemenea.
  • Scrieți despre produsele, programele și serviciile pe care le-ați iubit - În calitate de proprietar de firmă, probabil că aveți cel puțin câteva produse pe care le utilizați, pur și simplu nu v-ați putut face treaba fără. Noi, de exemplu, nu am putut trăi fără Proiectul Bubble , HootSuite și HARO , așa că am decis să facem un blog despre ei. Să nu se laude, dar HootSuite a comentat blogul pe care l-am scris despre ei. A fost o afacere mare și am fost cu adevărat pompați. Alți oameni din industria noastră au găsit informațiile utile, astfel încât ne-a ajutat să realizăm câteva legături excelente.
  • Blog de invitați - Dacă aveți ocazia de a contribui la conținutul blogului la un site minunat (unul care are legătură cu industria dvs. și are clasamente SEO înalte), mergeți la el. Uneori, un site vă va plăti, chiar dacă nu, avantajele sunt minunate. Mai ales dacă o faci gratuit, majoritatea site-urilor sunt atât de jazzed încât primesc un conținut web bun, care vă va permite să vă conectați înapoi la site-ul dvs. Dacă ești norocos, ai putea chiar să ai un profil permanent pe site.
  • Scrieți conținut foarte bun - Mai presus de toate, scrieți un conținut grozav și oamenii vor dori să-l împărtășească și să se leagă de ea. Conceptul nebun, nu? Sa întâmplat cu noi și se poate întâmpla cu tine.
Deci, acolo aveți. Secretul cum să obțineți backlink-uri nu este deloc un secret. Scrieți un conținut grozav, legați-l la alt conținut extraordinar și comentați conținuturi extraordinare. Aveți câteva dintre propriile povesti de succes în legătură cu backlinkul? Vă rugăm să le partajați în secțiunea de Social de mai jos și nu ezitați să lăsați un link către propriul site minunat.

Please publish modules in offcanvas position.