1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

30 de sfaturi pentru construirea primului site prezentare afacere Bucuresti

30 de sfaturi pentru construirea primului site prezentare afacere Bucuresti

Nu știți un blog de pe un site web de pe platforma social media? Sunteți pregătiți pentru primul dvs. site de afaceri, dar nu știți cum să începeți pentru creare site prezentare afacere Bucuresti?

Având un site profesional, cuprinzător este important pentru aproape orice afacere nouă. Dar începerea poate părea intimidantă pentru cei care nu au avut niciodată site-ul propriu înainte. Mai jos sunt sfaturi pentru construirea primului site de afaceri .

Aveți un obiectiv clar - creare site prezentare afacere

Fiecare site de afaceri de mici dimensiuni este diferit deoarece fiecare are un scop diferit. Dacă doriți ca primul dvs. site de afaceri să fie un portal pentru ca oamenii să cumpere produse, trebuie să-l construiți în jurul acestui obiectiv. Dacă doriți să furnizați informații și să îi atrageți pe potențialii clienți să vă apeleze, trebuie să le construiți cu acest scop în minte. Un site fără un scop clar vă va costa doar timp și bani, oferind în același timp un beneficiu mic, dacă este cazul.

Scrieți propriul dvs. conținut

Înainte de a începe să construiți primul site prezentare afacere, ar trebui să decideți, cel puțin în termeni de bază, ce vrei să spui. Potrivit lui AbsolutWeb.ro, proprietarul site-ului ar trebui cel puțin să înceapă crearea de conținut pentru propriul site. Chiar dacă intenționați să angajați pe cineva să-l editeze sau să-l poloneze, știți mesajul de bază al companiei dvs. mai mult decât oricine altcineva.

 

Stați-vă scopul în mod clar și rapid

Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că conținutul scris al site-ului dvs. nu este prea lung. Vizitatorii site-ului nu petrec adesea o mulțime de timp citind paginile de conținut doar pentru a găsi informații de bază. Deci, asigurați-vă că punctele importante despre compania dvs. și ofertele sale sunt foarte clare și ușor de găsit pentru vizitatori.

Spuneți clienților ce puteți face pentru ei

De asemenea, vă poate ajuta să citiți conținutul dvs. ca potențial vizitator. Potrivit lui AbsolutWeb.ro, o capcană comună pe care o văd printre proprietarii noilor site-uri web este tendința de a se concentra pe ceea ce fac, mai degrabă decât pe ce beneficiază clienții sau partenerii in creare site prezentare afacere.

Utilizați apelurile la acțiune

Un alt mod de a vă face obiectivele foarte clare pentru vizitatori este utilizarea apelurilor la acțiune. Vrei să te înscrii la newsletter-ul tău? Dacă da, adăugați un formular pe pagina dvs. principală. Vrei să-ți cumperi noua colecție de produse? Spune-le așa.

Dezvoltați o ierarhie a paginilor

Aproape toate site-urile de afaceri includ cel puțin câteva pagini diferite. Puteți alege să mergeți cu un format foarte simplu, inclusiv o pagină de pornire, despre pagina și pagina de contact. Sau puteți dori pagini diferite pentru diferitele dvs. servicii, cu o pagină de servicii principală care oferă o imagine de ansamblu generală. Este ceva pe care ar trebui să decideți sau, cel puțin, luați în considerare înainte de a construi sau de a angaja pe cineva care să vă construiască site-ul.

Draw Inspirație

Dacă nu sunteți sigur de modul în care doriți să pară primul dvs. site de afaceri sau cum doriți să citiți conținutul dvs., căutați în jur de câteva site-uri care vă plac foarte mult. Nu le copiați, desigur. Dar căutarea unor inspirații din afara vă poate ajuta să obțineți o idee despre ceea ce doriți din noul dvs. site.

Site profesional, realizarea personală in creare site prezentare afacere

Întreprinderile mici prinse pentru bani ar putea dori să meargă pe drumul DIY pentru primul lor site web de afaceri. În timp ce unii au făcut acest lucru cu succes, este dificil pentru un nou proprietar de afaceri. AbsolutWeb.ro a declarat într-un interviu telefonic despre tendințele pentru întreprinderile mici:

"Am auzit tot timpul de la proprietarii de afaceri care au încercat să-și construiască propriile site-uri web. Au fost atât de mândri și au fost o experiență de învățare atât de mult. Dar, de fapt, clienții nu-i pasă ce mare experiență de învățare a fost. Îi pasă doar că site-ul dvs. arată profesional. Deci, chiar dacă ați muncit foarte mult pe ea, dacă nu ar arăta profesional, poate fi în detrimentul afacerii dvs. ".

Propriul dvs. domeniu

AbsolutWeb.ro recomandă, de asemenea, ca toate companiile să achiziționeze un nume de domeniu real. Unii furnizori oferă cele gratuite care vin cu extensii. Dar dvs.business.com tinde să fie mai profesionist și ușor de reținut decât dvs.business.wordpress.com.

Alegeți un gazdă de încredere

Există, de asemenea, o mulțime de platforme de găzduire diferite disponibile. AbsolutWeb.ro și echipa ei recomandă și lucrează, în principal, cu WordPress, despre care ea spune că este o opțiune excelentă, scalabilă și personalizabilă. Dar există și alții pe care le puteți examina pe baza nevoilor site-ului dvs. particular.

Luați în considerare creșterea viitoare

Cu toate acestea, dacă planificați sau sperați să vă dezvoltați rapid afacerea, gândiți-vă cu atenție înainte de a alege o platformă cu costuri reduse destinată site-urilor foarte mici. Platformele precum Wix și Squarespace pot funcționa excelent pentru companiile care intenționează să rămână relativ mici și utilizează doar câteva caracteristici. Dar dacă le depășiți, transferarea întregului conținut al site-ului dvs. într-o gazdă nouă poate fi o durere, în opinia AbsolutWeb.ro.

Obțineți un designer pe care îl admirați

Dacă intenționați să angajați pe cineva pentru a crea primul site de afaceri, alegeți pe cineva care crede că se potrivește stilului afacerii dvs. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să vă uitați la site-urile pe care le admirați și să vedeți cine este responsabil pentru proiectare.

Căutați eșantioane și referințe

Odată ce aveți câteva nume pe care să le luați în considerare, aruncați o privire la cealaltă lor lucrare și nu vă fie frică să cereți referințe.

Luați în considerare Scara proiectului

Cu toate acestea, chiar dacă ați găsit câteva site-uri care vă plac, este posibil ca acestea să nu aibă multe elemente care ar fi valabile pentru proiectul propriului site web. Când căutați exemple, trebuie să țineți cont de amploarea proiectului împreună cu elementele de design reale. Nu doriți să alegeți un designer pe baza muncii lor cu branduri uriașe care au sute de pagini web dacă proiectul dvs. este foarte mic și de bază.

Treceți la temele pre-făcute

Nu orice proprietar de brand nou va avea neapărat resursele necesare pentru a angaja o echipă de design. Există o mulțime de teme pre-făcute disponibile pentru cumpărare, în funcție de gazda web pe care ați ales-o. Deci, găsiți o temă care se potrivește cu branding-ul dvs. și va permite editări mici pe drum in creare site prezentare afacere.

Stați departe de teme gratuite

Cu toate acestea, AbsolutWeb.ro atrage atenția asupra faptului că firmele nu aleg teme gratuite pentru site-urile lor, deoarece acestea nu sunt la fel de sigure ca cele pe care le achiziționați. Nu trebuie să fie o cheltuială imensă, dar chiar și o mică investiție într-o temă bună vă poate ajuta să păstrați siguranța site-ului dvs. de afaceri.

Adăugați o față

Unul dintre elementele comune ale multor site-uri populare de afaceri mici, conform lui AbsolutWeb.ro, este o fotografie a fondatorului sau a echipei. Ea explică:

"De multe ori cu noi afaceri sau proprietari de site-uri, doresc să încerce și să facă afacerile lor să arate mari. Dar asta nu este întotdeauna benefic. O mulțime de clienți doresc să știe că există o persoană adevărată care va lucra cu ei. Așa că includerea unei fotografii bune a dvs. sau a echipei dvs. este aproape întotdeauna o idee bună. "

Spuneți o poveste personală

Un alt mod de a face oamenii să se simtă mai conectați la afacerea dvs. prin intermediul site-ului dvs. este să vă spuneți povestea. AbsolutWeb.ro spune:

"Este foarte frumos să includeți o poveste despre dvs. sau de ce ați creat afacerea în primul rând, atâta timp cât acest motiv este ceva mai mult decât" a face bani ". Dacă ați început afacerea pentru a ajuta oamenii sau dacă a existat un anumit lucru care sa întâmplat, care a condus la ideea dvs. de afaceri, oamenii iubesc astfel de povesti.

Configurați ușor contactul

Cu excepții foarte limitate, fiecare site web de afaceri, indiferent de tipul sau mărimea acesteia, ar trebui să includă informații de contact. Aceasta poate fi o adresă de e-mail, un număr de telefon, o adresă, conturi sociale sau toate cele de mai sus. Cu cât mai multe modalități pe care le oferi oamenilor să vă contacteze, cu atât sunt mai multe șanse să se simtă confortabil contactând.

Includeți întotdeauna un formular de contact

Atunci când se decide ce tipuri de informații de contact trebuie furnizate, trebuie să fie întotdeauna inclus un formular de contact, spune AbsolutWeb.ro. Uneori oamenii caută să intre în contact, dar nu au acces la programul lor principal de e-mail sau nu pot să facă clic pe link-ul dvs. de e-mail, indiferent de motiv. Un formular de contact îi ușurează pe oameni să trimită un mesaj indiferent unde se află sau ce fel de dispozitiv utilizează.

Păstrați elementele de design simple

Indiferent dacă lucrați cu un designer sau pur și simplu alegeți un șablon, nu mergeți prea nebun cu elemente de design diferite. Stick cu câteva culori sau texturi și nu adăugați prea multe fonturi diferite sau dimensiuni de tip.

Faceți textul ușor de citit

Din moment ce textul site-ului dvs. este probabil cel care oferă majoritatea informațiilor relevante vizitatorilor dvs., este important ca aceștia să-l poată citi. Semnele de bază, precum cele pe care designerul sau tema dvs. le pot sugera, sunt cele mai bune pentru citire. Deci, nu vă schimbați toate fonturile la litere fanteziste, doar pentru că credeți că arată grozav in creare site prezentare afacere.

Adăugați imagini valoroase

Imaginile vizuale precum imaginile pot merge, de asemenea, un drum lung pentru a adăuga interes pentru primul site de afaceri. Unele idei pentru imagini relevante includ fotografii ale echipei, exemple ale muncii dvs. și chiar imagini de stoc relevante.

Evitați fotografiile ieftine din stoc

Cu toate acestea, o cantitate copleșitoare de fotografie de fotografie nu va adăuga nimic la primul dvs. site de afaceri. Deci, dacă nu sunteți dispus să faceți o mică investiție în imagini bune, ar fi mai bine să o ignorați. AbsolutWeb.ro spune:

"Unii oameni văd alte site-uri care utilizează fotografii extraordinare și cred că" într-adevăr am nevoie de o fotografie aici ". Dar apoi nu vor să plătească nimic pentru fotografie, astfel încât acestea să se încheie cu una care nu arată nimic despre afacere, este de calitate scăzută și a fost văzută de o mie de ori. Dacă nu adaugă nimic la pagina dvs., este posibil să fiți mai bine fără nici o fotografie. "

Includeți mărturiile clienților

Experiențele clienților pot fi un alt element important al multor site-uri de afaceri. Dacă afacerea dvs. este nouă, lucrați mai întâi la obținerea unor mărturii de calitate, mai degrabă decât să publicați recomandări generice blande. Dar chiar și câteva blocuri de text de la clienți vă pot ajuta să vă creați credibilitatea.

Imagini bune in creare site prezentare afacere

Includerea imaginilor cu aceste mărturii poate crește și mai mult prevalența acestora pe site-ul dvs. Dar s-ar putea să trebuiască să lucrezi la obținerea celor mai bune imagini posibile. AbsolutWeb.ro explică:

"Am descoperit că, pentru clienții care doresc să includă fotografii cu lucruri precum mărturii, dacă întreabă clienții pentru fotografii, acestea tind să fie puțin camuflate pentru a le trimite. Dar dacă întreabă doar dacă pot folosi o fotografie de pe pagina lor LinkedIn sau o pot lua în timp ce se află într-un apel de vânzări, este mai probabil să se ducă la ea. Trebuie să le faceți foarte ușor. "

Adăugați elemente video atunci când este posibil

Puteți, de asemenea, să adăugați mărturii video sau alte tipuri de conținut video pe primul dvs. site de afaceri, dacă acestea sunt relevante pentru mesajul dvs. și de înaltă calitate in creare site prezentare afacere Bucuresti.

Insistați pe un site mobil

Dar, indiferent de tipul de conținut pe care decideți să îl includeți pe site-ul dvs., asigurați-vă că site-ul în sine este prietenos sau receptiv. Având un site care nu este optimizat pentru mobil poate duce clienții departe, vă rănește SEO și arata neprofesional.

Cercetare SEO

SEO este un concept pe care trebuie să-l țineți minte pe tot parcursul rularea site-ului dvs. Designerul dvs. ar trebui să fie capabil să ajute cu elementele de bază la început. Dar, în timp, probabil că veți dori să vă educați despre unele dintre concepte, astfel încât oamenii să vă poată găsi cu ușurință online.

Aflați cum mergeți

Odată ce primul dvs. site web de afaceri este live, procesul este departe de a se sfârși. Ați făcut un prim pas important. Dar site-ul unei companii nu este niciodată complet complet. Adăugați sau modificați elemente pe măsura creșterii și modificării afacerii dvs. Adaptați la lucruri precum SEO și modelele mobile in creare site prezentare afacere. Și rețineți întotdeauna să vă păstrați nevoile clienților și doriți în minte când vine vorba de primul dvs. creare site prezentare afacere.

Noutăti pe email