1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 support@example.com

WebDesign si optimizare SEO

logo absolut web expert 99a

Promovare prin backlink

7 constructori de site-uri web pentru începători în anul 2019

Constructori de site-uri web pentru începători în anul 2019
Deci, doriți să creați un site web, dar nu aveți idee de unde să începeți? Ei bine, nu-ți fă griji - nimeni nu face cu adevărat. Sau mai degrabă, am făcut-o până când am descoperit constructorii site-ului. Utilizarea unui constructor de site-uri web înseamnă că nu trebuie să știți cum să codificați sau să înregistrați domenii sau să faceți oricare dintre lucrurile complicate asociate site-urilor web. Cu ajutorul unor interfețe simple, accesibile și a unor pagini de ajutor și asistență, crearea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară.

Dar, cu toți constructorii site-urilor web, se pare că oferă aceeași experiență - un mod simplu mort pentru a crea un site web minunat și profesionist, la prețuri ieftine - cum puteți alege între ele?

Am revizuit toți cei mai importanți constructori de site-uri web, astfel încât să puteți afla, dintr-o privire, cea mai bună pentru dvs. Consultați tabelul de comparare a constructorilor de site-uri pentru rezultatele noastre

Și, răspundem tuturor întrebărilor arzătoare pe care le-ați putea avea despre procesul de construire a unui site web.

Cei mai buni constructori de site pentru începători

Cercetarea noastră a arătat că Wix este cel mai bun constructor de site-uri pentru începători. Cum am reușit acest lucru? Ei bine, am analizat și revizuit majoritatea platformelor de construcție a site-urilor importante de pe piață, făcând alegerea dvs. cât mai ușoară posibil. Cercetarea noastră este complet independentă și evaluările noastre se bazează pe o medie a scorurilor din diferitele categorii pe care le vedeți în tabelul de mai jos.

Utilizăm o combinație de ratinguri subiective pentru categorii cum ar fi Ușurința în utilizare și design, precum și evaluări obiective pentru categorii precum Caracteristici și valoare pentru bani. Toate scorurile noastre subiective provin din testarea utilizatorilor din viața reală, în timp ce evaluările noastre obiective sunt generate de echipa noastră specializată de cercetare. Cititi si articolul - Realizare site Bucuresti sau Preturi web design

Privind într-o serie de criterii diferite, Wix , Weebly și Squarespace sunt cei mai importanți trei constructori de site-uri web, câștigând scoruri totale de 4,5, 4 și 4 stele din 5, respectiv. Toate sunt rapide și ușor de utilizat, indiferent de cât de puțină experiență aveți. 1 & 1 MyWebsite și WordPress  vin în al patrulea și al cincilea, de asemenea, racking până scoruri de 4 stele și 3.5 stele fiecare. GoDaddy GoCentral și Site123 ambele scor 3 stele în ansamblu și rotunjite din listă. Ca și primele trei, aceste site-uri rămân ușor de utilizat, dar nu sunt la fel de generoase cu caracteristicile disponibile și sunt destul de restrictive cu ajutorul instrumentelor de editare.

 1. Wix - Cel mai bun constructor de site-uri pentru începători
 2. Weebly - Șabloane flexibile și ușor de utilizat - o alternativă bună Wix
 3. Squarespace - cel mai bun constructor de site-uri web pentru noul designist
 4. 1 & 1 Ionos - Dacă nu intenționați să vindeți produse online, puteți face mai rău
 5. WordPress - cea mai bună alegere pentru bloggeri sau editori online
 6. GoDaddy - Unele teme și modele atractive noi, deși puțin restrictive
 7. Site123 - Un pic limitat, dar vă permite să creați un site foarte repede

Wix

Cel mai bun constructor de site-uri, primii, cronometrati, cu șabloane minunate.

 

Wix este constructorul nostru preferat de site-uri web și scoruri extrem de mari în testele noastre. Este foarte rapid pentru a începe cu Wix, și foarte simplu de creat un site web folosind unul dintre cele mai bune șabloane de clasă. Sistemul inteligent de inteligență a designului artificial (ADI) poate crea, de asemenea, coaja unui site care este adaptat în mod specific nevoilor dvs.

Odată ce ați creat baza site-ului dvs., veți avea acces la o mulțime de aplicații și funcții care vă vor oferi posibilitatea de a crea o mulțime de tipuri diferite de site-uri web - fie că este vorba de o afacere, de un magazin online sau chiar de un blog.

Cu Wix, nu veți avea nevoie de nici o experiență cu constructorii site-urilor web, sau chiar cu dezvoltarea web-ului în general. Sistemul său simplu, dar detaliat de editare înseamnă că veți putea crea un site complet original, fără stres.

Vrei să afli mai multe despre Wix? Verificați opinia noastră completă Wix

Începeți crearea site-ului dvs. cu Wix și Salvați

Vedeți oferte WIX

Pro-uri

 • Incredibil de simplu de utilizat
 • Planuri de mare valoare
 • Ușor de previzualizat pe măsură ce mergeți
 • Nu este nevoie de expertiză
 • Gama largă de șabloane

Contra

 • După publicarea cu un șablon, nu se poate trece la altul

 

Weebly

O opțiune excelentă, ușor de utilizat pentru începători de site-uri web.

 

Deși bine, Weebly nu este la fel de bun ca Wix. Nu are cât mai multe șabloane de site-uri web, iar funcțiile de comerț electronic sunt costisitoare în comparație cu Wix.

Cu toate acestea, este încă un constructor de site-uri fantastice, înarmat cu o mulțime de aspecte deosebite pentru utilizatorii noi pentru a construi site-ul web. Șabloanele sunt flexibile și puteți schimba între ele în orice moment. Ca și Wix, Weebly are, de asemenea, un editor de drag-and-drop foarte intuitiv, care permite personalizarea profundă a site-ului dvs. Veți avea, de asemenea, acces la peste 300 de aplicații și pluginuri care vă vor ajuta să faceți ca site-ul dvs. să lucreze strălucit pentru toți vizitatorii dvs.

Weebly ar putea fi constructorul site-ului dvs. perfect - Citiți întreaga noastră recenzie Weebly pentru a afla de ce

Creați un site uimitor în momente cu Weebly

Încercați Weebly

Pro-uri

 • Selecție largă de șabloane
 • O mulțime de instrumente pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs.
 • Opțiuni de personalizare bune

Contra

 • Nu există editor pentru versiunea mobilă a site-ului dvs.
 • Scump pentru crearea unui site de comerț electronic

 

Squarespace

Oferă cele mai bune șabloane de pe piață - perfect pentru începători după un loc uimitor.

 

Dacă doriți ca site-ul dvs. să arate fantastic, Squarespace este constructorul de site-uri pentru dvs. Ea are doar 91 de șabloane de a alege, dar din moment ce sunt dezvoltate in-house de către Squarespace ele însele, toate acestea oferă un standard de design extrem de ridicat.

Este, de asemenea, o platformă excelentă pentru difuzarea unui blog, datorită design-urilor șablonului plăcut din punct de vedere estetic și editorului de text intuitiv.

Utilizarea Squarespace ca magazin online este la fel de ușor ca crearea unui blog. Are template-uri concepute special pentru a funcționa ca magazine online și un sistem de manager de produs cu adevărat simplu, care vă va permite să gestionați prețurile și să urmăriți stocul. PayPal, cardurile de debit / credit și plățile Apple Pay sunt, de asemenea, integrate.

Este un acarian mai scump decât Wix, dar din moment ce plătiți pentru o mulțime de lucrări în față, veți obține ceva mai mult pentru banii dvs.

Verificați câteva dintre șabloanele minunate ale Squarespace în întreaga noastră recenzie Squarespace

Utilizați codul de reduceri TECH10 pentru prețurile de spații Squarespace de 10%

Încearcă Squarespace

Pro-uri

 • Cele mai frumoase șabloane din jur
 • Excelente funcții de comerț electronic
 • Simplu de personalizat

Contra

 • Nu la fel de ușor ca Wix pentru primii cronometri
 • Gama mică de aplicații
 • Nu există versiune gratuită

1 & 1 Ionos

O alegere bună dacă trebuie să creați un site web multilingv

 

1 & 1 Ionos este un sac de amestec. Are câteva caracteristici bune, inclusiv un editor de pagini în profunzime și cod HTML și CSS ușor de accesat. 1 & 1 Ionos face, de asemenea, foarte ușor să creați un site web multilingv - acest lucru nu este făcut de toți constructorii de site-uri web, deci poate fi cu adevărat util dacă afacerea dvs., de exemplu, operează în mai multe țări.

1 & 1 Ionos are, de asemenea, unele planuri de tarifare foarte accesibile, dintre care cel mai scump costă doar 9,99 dolari pentru primul an. Cu toate acestea, 1 & 1 Ionos nu oferă pachet gratuit, ceea ce face să se simtă ca un salt de credință la înscriere.

Construiți-vă site-ul cu 1 & 1 Ionos astăzi

Încercați 1 & 1 Ionos

Pro-uri

 • Are un editor în profunzime cu multe opțiuni de personalizare
 • Oferă funcții multilingve
 • Cod HTML și CSS ușor de accesat

Contra

 • Nu pachet gratuit
 • Nu există funcții de comerț electronic
 • Șabloane învechite

WordPress

Cel mai bun site pentru bloggerii în devenire.

Dacă sunteți în căutarea de a construi un site de blogging sau de publicare, WordPress ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs. scurtă. Cu toate acestea, talentele sale nu se extind la alte tipuri de site-uri web.

Pentru a fi clar, vorbim despre WordPress.com, nu WordPress.org - aceasta este o distincție importantă, deoarece cele două site-uri funcționează destul de diferit. WordPress oferă o experiență mai ghidat, mai apropiată de un constructor de site-uri tradiționale. Cu toate acestea, WordPress.org oferă o mai mare libertate pentru personalizare, dar va trebui să găsești hosting separat. Puteți citi mai multe despre diferențele dintre WordPress.com și WordPress.org aici .

Dacă alegeți să mergeți cu WordPress.com, totuși, veți găsi echipamentul dvs. cu un constructor de site-uri dedicat blogurilor, care oferă atât o gamă bună de șabloane, cât și un editor simplu și ușor de utilizat. Veți fi, de asemenea, aderarea la o comunitate mare, angajat de utilizatori, care va fi în măsură să vă arăta cabluri WordPress. Cu toate acestea, o serie de funcții mai avansate sunt rezervate pentru planurile de prețuri mai scumpe și nu aveți controlul prea mult asupra designului site-ului dvs. ca ceea ce majoritatea constructorilor de site-uri web oferă.

Începeți bloggingul astăzi cu WordPress

Încercați WordPress

Pro-uri

 • Mare pentru bloggeri și site-uri de publicare
 • Ușor de început 
 • Comunitate uriașă de utilizatori

Contra

 • WordPress.org ar putea fi o opțiune mai bună
 • Nu este o alegere utilă pentru site-urile non-publicare / non-blogging
 • Editor ușor inflexibil

GoDaddy

Nu este cea mai bună, ci o ofertă solidă pentru construirea rapidă a site-urilor de afaceri

GoDaddy este un nume mare în lumea dezvoltării site-ului, și poate cel mai bine cunoscut pentru găzduirea site-ului său web și suport non-stop pe telefon.

Cu toate acestea, instrumentul său de creare a site-urilor web - cunoscut sub numele de GoCentral - este probabil o legătură slabă în portofoliul său de servicii internet. Are un editor de pagini restrictiv, care interzice orice modificări majore ale șablonului site-ului web. De asemenea, are o lipsă de aplicații, mai ales în comparație cu Wix și Weebly. GoDaddy's builder de site-uri este complet concentrat în jurul construirii de site-uri web pentru companii și magazine online - până în punctul în care nu are sens să încercați să construiți un alt tip de site.

Începeți promovarea afacerii dvs. online cu GoDaddy

Încercați GoDaddy

Pro-uri

 • Oferă o opțiune ADI puternică și rapidă 
 • Un editor ușor de utilizat

Contra

 • Nu are opțiuni reale de personalizare în profunzime
 • Foarte puține aplicații sau pluginuri pentru a adăuga funcționalități suplimentare
 • Se concentrează singură pe site-urile de afaceri

Site123

Un constructor de site-uri rapide pentru a te grăbi online

Site123 are un serviciu ADI foarte intuitiv, care vă poate construi shell-ul unui site în câteva minute. De asemenea, are un sistem de editare neobișnuit, dar puternic, bazat pe sidebar, care face foarte ușor să schimbați aspectul paginilor dvs. și să le adăugați conținut.

Site123 este un bun constructor de site-uri pentru crearea de magazine online. Aproape toată configurarea este făcută pentru dvs. cu un șablon de magazin online - tot ce trebuie să faceți este să adăugați informațiile despre produs pe site-ul dvs. pentru a începe să vindeți.

Cu toate acestea, nu este o veste bună. Șabloanele sunt puțin previzibile - nu sunt rău per se, dar le lipsește factorul wow pe care îl veți obține cu un șablon Squarespace, de exemplu. Există cinci pachete de prețuri, inclusiv o încercare gratuită. Cea mai ieftină versiune este limitată în mod serios pentru caracteristici, ceea ce este o rușine, având în vedere că celelalte pachete se ridică rapid în preț.

Obțineți online într-un Flash cu Site123

Încercați Site123

Pro-uri

 • Configurare incredibil de rapidă și caracteristici ADI 
 • Bun funcții de comerț electronic 

Contra

 • Șabloane puțin plictisitoare
 • Confirmarea opțiunilor de navigare

Cum am ales cei mai buni constructori de site-uri web

După cum am menționat mai sus, cercetarea și revizuirea noastră este complet independentă și imparțială. Ne bazăm evaluările pe o combinație de teste subiective de utilizatori și comparații obiective între diferiții constructori de site-uri web.

De exemplu, atunci când se uită la factorul de utilizare ușoară pentru fiecare constructor de site-uri, utilizatorii primesc un set de instrucțiuni pentru a crea un site web. Odată terminate, utilizatorii votează constructorii cu privire la cât de ușor a fost să finalizeze fiecare instrucțiune - și dacă au trebuit să ajungă pentru paginile de asistență. Utilizatorii sunt un amestec de novici constructori de site-uri web și veterani veterani, ceea ce face evaluările noastre echilibrate și cuprinzătoare.

Când vine vorba de compararea caracteristicilor oferite de fiecare constructor de site-uri web, echipa noastră de cercetare efectuează cercetări birou exhaustive pentru a construi o hartă de caracteristici pentru fiecare constructor. Acest lucru permite o comparație obiectivă, una lângă cealaltă, a cantității de caracteristici. Pe baza acestei teste de utilizatori, putem evalua și calitatea relativă a caracteristicilor disponibile pentru fiecare constructor de site-uri - de exemplu, majoritatea constructorilor de site-uri oferă piețe de aplicații și integrare, dar asta nu înseamnă că sunt la fel de bune.

Construirea unui site pentru începători: întrebări frecvente

Poate fi dificil să știți de unde să începeți atunci când vine vorba de construirea unui site web - mai ales dacă nu ați făcut-o niciodată înainte.

Deci, vom răspunde la toate întrebările pe care le puteți avea, inclusiv:

 • Cum de a face propriul dvs. site pentru prima dată
 • Cât costă pentru a crea un site web?
 • Ar trebui să plătiți pentru un dezvoltator de site-uri web?

Cum de a face propriul dvs. site pentru prima dată

Înainte de a face ceva, va trebui să alegeți un constructor de site-uri pentru a vă construi site-ul. Suntem, în general, fani mari ai Wix aici la Tech.Co - este foarte ușor de utilizat, permițând în același timp o mulțime de control creativ. Cu toate acestea, unii constructori de site-uri web, cum ar fi Site123, fac construcția inițială a site-ului dvs. ridicol de simplă - deși vă fură niște posibilități de editare.

Odată ce ați ales constructorul de site-uri web, va trebui să alegeți din selecția lor de șabloane de site-uri web. Acestea vă oferă un ghid dur, aproape ca un plan pentru site-ul dvs., astfel încât veți putea face site-ul dvs. unic fără a fi nevoie să începeți de la zero.

Într-adevăr, a face site-ul dvs. unic este, în general, destul de nedureroasă. Este aproape ca la editarea unei prezentări PowerPoint - de fapt, majoritatea constructorilor de site-uri web folosesc redactori de tip drag-and-drop care vă permit să plonjați text, imagini și mai exact unde doriți.

 

Dacă credeți că designul acestui site (în dreapta) pare să nu se afle din liga dvs., veți fi încântați să știți că este doar câteva clicuri distanță! A fost una dintre opțiunile șablonului Wix 500+ și dacă, de exemplu, fundalul portocaliu nu vă place prea mult, puteți să reconfigurați complet designul. Dacă intenționați să utilizați acest site pentru o afacere existentă, puteți să încărcați orice logo-uri sau să adaptați modelele pentru a se potrivi cu branding-ul curent.

Când sunteți mulțumit de șablonul dvs. și l-ați adaptat pentru a se potrivi nevoilor dvs. și arata așa cum doriți, este întotdeauna util să faceți o previzualizare înainte de a publica - doar pentru a vă asigura că totul pare corect!

Citiți ghidul nostru de 5 pasi pentru crearea primului site web

Cât costă pentru a crea un site web?

Probabil mai puțin decât crezi. Majoritatea constructorilor de site-uri web au pachete care încep de la aproximativ 5 USD pe lună, pachetele cele mai scumpe costând între 25-40 USD pe lună. Firește, cu cât veți plăti mai mult, cu atât veți avea mai multe funcții.

În timp ce cele mai ieftine pachete vă vor permite să creați un site web viabil, cele mai populare pachete se situează, în general, în jurul marcajului de 8-15 dolari pe lună. Acestea vor elibera site-ul dvs. de branding-ul propriu-zis al constructorului site-ului, va permit accesul la funcții cum ar fi urmărirea analizelor și chiar funcțiile de comerț electronic. Dacă doriți să creați un site web cu servere de top - să vă îmbunătățiți afacerea, să vă dezvoltați blogul sau să obțineți numele dvs. acolo - probabil că veți avea nevoie de aceste funcții.

Cu pachetele de 30 $ + pe lună, în general, nu merită să vă îngrijorați de caracteristicile pe care s-ar putea să le pierdeți. Aceste pachete vă oferă acces la funcții de ultimă generație, cum ar fi conversia valutară pentru transportul internațional al produselor sau chiar șansa de a revizui site-ul dvs. de către un profesionist de design web.

Citește mai mult - Cât costă un site web?

Site-uri gratuite

Dacă doriți, puteți crea chiar și un site fără să plătiți un ban. O mulțime de constructori de site-uri - inclusiv Wix - oferă studii gratuite, astfel încât să puteți avea parte de un joc cu constructorul înainte de a vă angaja într-o cheltuială lunară.

Totuși, nu este o veste bună cu un site gratuit. Când vine vorba de publicarea ei, probabil că va trebui să puneți cu anunțuri de la constructorul de site-ul dvs. de alegere de-a lungul side, care nu va face site-ul dvs. arata ca profesionist. Veți fi, de asemenea, lipsesc pe unele caracteristici foarte utile care ar putea face site-ul dvs. mai bun pentru utilizatorii dvs., ajuta la a vă face mai mulți bani, sau pentru a vă oferi mai multă expunere.

Citiți mai multe - 5 motive pentru care nu trebuie să faceți niciodată un site gratuit

Ar trebui să plătiți pentru un dezvoltator de site-uri web?

Nu vrem să spunem că în niciun caz nu ar trebui să plătiți pentru cineva să vă construiască site-ul pentru dvs. Cu toate acestea, ne străduim să ne gândim la situații în care ar fi mai bine să optați pentru un dezvoltator de site-uri web înainte de un instrument bun constructor de site-uri web.

În zilele noastre, constructorii site-ului permit oamenilor obișnuiți, ca și dumneavoastră și cu mine, să creăm site-uri de clasă mondială într-un mod care pur și simplu nu ar fi fost posibil acum 10-15 ani.

Mai mult decât atât, constructorii de site-uri web sunt aproape întotdeauna mai ieftin decât optând pentru un dezvoltator de site-uri web. Nu va trebui să plătiți un depozit mare în avans și nici nu va trebui să plătiți un deținător excesiv lunar sau anual pentru un contract care ar putea dura mai mulți ani. În schimb, veți avea control complet asupra opțiunilor dvs. de plată de la o lună la alta, care poate fi activată sau dezactivată când și cum vă simțiți.

De asemenea, nu veți fi conștienți de programarea și fluxul de lucru al dezvoltatorului dvs. Dacă se rupe ceva, nu va trebui să ridici un bilet pentru a-l repara - tu, și te referim (tu ai construit site-ul, la urma urmei), o poți repara de îndată ce o vezi. Veți putea, de asemenea, să actualizați sau să modificați site-ul oricând doriți sau să adăugați rapid funcționalitatea pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Un dezavantaj, totuși, este că utilizarea unui constructor de site-uri web va necesita ceva mai mult din timpul tău. Aveți mai mulți bani decât timp? Închirierea unui dezvoltator de site-uri web ar putea fi potrivit pentru dvs. Dar, prin crearea site-ului însuși, veți putea să faceți exact site-ul dorit, mai degrabă decât o aproximare a dezvoltatorilor de către solicitanții dvs. Și, niciodată nu știți, ați putea chiar să vă bucurați de ea.

Citește mai mult - Cât costă un designer de site-uri web?

Primul site

Când veniți să vă construiți primul site Web, trebuie să vă amintiți aceste cinci lucruri cheie:

 • Utilizați un constructor de site-uri web - Sunt mai ieftin decât dezvoltatorii web și vă oferă un site despre care știți cum să utilizați. Cei mai buni constructori sunt enumerați mai sus.
 • Alegeți constructorul de site-uri potrivit pentru dvs. - Ne place Wix, datorită prețurilor sale, gamei de caracteristici și ușurinței de utilizare. Vedeți cum se clasează împotriva rivalilor în tabelul nostru de comparare a site - urilor de constructori
 • Știți exact ce doriți de pe site-ul dvs. - Gândiți-vă la persoanele pe care doriți să le vizitați site-ul dvs. și ce ar trebui să facă după ce sunt acolo.
 • Nu fi intimidat - majoritatea constructorilor de site-uri web oferă o mulțime de opțiuni de ajutor și asistență, astfel încât veți putea să rezolvați orice problemă.
 • Construiți fericit - Acesta este site-ul dvs., portalul dvs. la întregul internet, astfel încât să fie distractiv!

This document has been composed with the free HTML edior which can be accessed here. Use it every time for document editing.

Noutăti pe email