Bazele optimizării motorului de căutare

Recent, am citit un raport al celor de la Clutch.co care spune că doar 44% dintre întreprinderi investesc într-o strategie axată pe SEO, făcându-l cel mai puțin popular canal de marketing digital.

Bazele optimizării motorului de căutareCe zici de celelalte 56% ... face afacerea dvs. să cadă în această găleată? Dacă da, mă răsfățați doar pentru o clipă ... doar pentru câteva paragrafe scurte, apoi luați-vă decizia dacă doriți sau nu să continuați să citiți.

Dacă afacerea dvs. se încadrează în 56% care nu fac SEO, pariez că este pentru unul din următoarele motive:

  1. SEO necesită o mulțime de oameni putere
  2. SEO nu funcționează în afacerea mea
  3. SEO nu are nici o recompensă imediată

Singura dintre cele trei obiecții care dețin un adevăr este ultima.

Optimizarea SEO si continutul de calitate – reteta succesului unei strategii de marketing online

Optimizarea SEO Iasi si continutul de calitate

Daca obiectivul principal al marketingului online este de a capta atentia audientei si a o mentine interesata, atunci imbinarea unei strategii de optimizare SEO cu un continut de calitate este cheia succesului in online!
In timp ce scopul ultim al optimizarii SEO Iasi este de a crea vizibilitate brandului tau si de a te asigura ca potentialii clienti ajung pe website-ul tau, continutul de calitate este ceea ce ii determina sa dea click si sa ramana mai mult timp pe site. Vedeti si articolul Optimizare SEO Botosani

Combinand optimizarea SEO Iasi si continutul de calitate intr-un singur instrument eficient, antreprenorii online pot atrage utilizatorii de internet si ii pot conduce de la stadiul de simpli vizitatori la cel de clienti. Vedeti si articolul Sfaturi Optimizare SEO Bucuresti

Conform studiilor, peste 97% din specialistii in marketing digital considera ca optimizarea SEO si marketingul de continut sunt complet interdependente si au devenit un singur instrument din umbrela mai vasta a marketingului online.

Optimizarea SEO Iasi este vitala intr-o strategie de marketing online, deoarece contribuie in mod decisiv la descoperirea continutului de pe un website, prin intermediul cautarilor organice din Google. Vezi si articolul Realizare site-uri iasi . Iata cateva statistici interesante legate de cautarile organice:

- reprezinta 51% din traficul total al website-urilor

- necesita investitii minime care genereaza un ROI foarte mare

- are un impact semnificativ asupra vanzarilor, atat online cat si offline

- ajuta la construirea brand awareness-ului

Cum poti combina optimizarea SEO Iasi si continutul de calitate intr-un singur instrument de marketing online eficient?

Pagina 1 din 2