Căi inteligente pentru securizarea site-ului WordPress

solutii inteligente pentru securizarea site ului WordPressSite-urile WordPress sunt platforme potențiale care sunt vulnerabile la hacking și mulți webmasteri se luptă să facă față problemei de securitate. Pentru a preveni posibila schimbare de a fi hacked, echipa noastră inteligentă a identificat câteva precauții de bază care ar putea fi utile în securizare WordPress. Acest articol nu va servi pur și simplu nevoilor de a repara orice problemă după ce hacking-ul este făcut, mai degrabă va fi benefic pentru preocupările de securitate specifice (prevenire prin securizare).

De ce site-ul securizat WordPress devine victimă a hacking-ului?

Elementele de bază ale WordPress sunt pe deplin sigure și hacker-ul nu are suficiente căi vulnerabile pentru a accesa baza/structura. Prin urmare, fără a viza sistemul implicit, cunoscut sub denumirea de zona grea pentru a fi sparta, hackerii merg, de obicei, spre plugins prost codificate, parolele alese, permisiunile de fișiere și actualizarea sistemului. De fapt, nu este atât de complicat să întăriți securuzarea WordPress și să-l păstrați în siguranță. Să învățăm cum se poate face operația în mod corespunzător.

Se plateste taxă anuală pentru domeniile .ro incepand cu 2018Taxa anuala pentru domenii web romanesti .ro

Este oficial! Domeniile .ro nu se mai pot înregistra pe viață. Din 2018 se introduce plata anuală.

Din 2018 doritorii vor trebui să plătească o taxă anuală de 12 Euro + TVA pentru a menține domeniul .ro activ.

Tariful practicat de registrul de domenii „.ro” va fi de 6 EUR/an, fără TVA, acesta fiind tariful care va fi oferit registrarilor acreditați ROTLD, care vor putea adăuga propriile comisioane și taxe.

Pentru cei care vor opta să plătească direct prin rotld.ro va fi percepută o taxă anuală de 12 Euro + TVA. Valoarea tarifului a fost stabilită la nivelul pieței europene din domeniu, ajustată la veniturile și la puterea de cumpărare a românilor.

Ați refuzat cookie-urile. Unele functii ale sistemului au fost dezactivate, de exemplu: NU puteti face comenzi dar puteti vizualiza continutul! Această decizie poate fi inversată.

Created by Web design, Realizare site magazin online - Absolut Web Expert. Web design,realizare site Suceava, Creare site magazin online & Optimizare SEO Bucuresti - Web design magazin online, strategii si optimizare SEO Iasi.