Ghid de accesibilitate a site-ului

Ghid de accesibilitate a site-ului pentru persoanele cu dizabilitati

Vizitatorii site-ului dvs. web sunt la fel de diferiți ca și comunitatea pe care o serviți și pentru a le refuza accesul la conținutul de pe pagina dvs. web este același lucru care nu le oferă acces la locația dvs. fizică. Când a fost lansată pentru prima dată Legea romaneasca pentru persoanele cu dizabilitati conform Strategia Europeana pentru Persoanele cu Dizabilitati 2010-2020, Forumul European al Dizabilitatii (EDF),Convenția Națiunilor Unite privind drepturile persoanelor cu handicap (CNUDPH) sau varianta americana American Disability Act (ADA). Internetul tocmai venea la curent, acum aceleași protecții pentru cei cu dizabilitați sunt aplicate pe întregul cadru digital . Alături de această nouă concentrare asupra experienței digitale vine cu destul de multă confuzie. Fără a ajuta, instanțele au declarat că, chiar și fără standarde legale cuprinzătoare, sunteți deschis să fiți dat în judecată și găsiți răspunzători dacă site-ul dvs. web nu respectă legislatia. Nu vă faceți griji, există câteva standarde de bază de design pe care le puteți urma pentru a vă reduce riscul și pentru a vă asigura că site-ul dvs. este inclus pentru toți utilizatorii.


"Accesibilitatea web” poate fi definită ca fiind capacitatea persoanelor cu dizabilităţi de a observa, înţelege, naviga şi interacţiona cu spaţiul Web. Accesibilitatea web se adresează tuturor dizabilităţilor senzoriale şi motorii ce afectează accesul la Web. Este definit ca fiind „ansamblul de măsuri şi lucrări de adaptare a mediului fizic, precum şi măsurile de adaptare a mediului informaţional şi comunicaţional conform nevoilor persoanelor cu handicap, factor esenţial de exercitare a drepturilor şi de îndeplinire a obligaţiilor persoanelor cu handicap în societate.” 

Creare site asociatii de propietari

Creare site asociatie de proprietari original, personalizabil

Creativitatea pentru site-urile asociatiei de proprietari de apartamente înseamnă că proiectăm site-uri web in funtie de specificul comunitatii. Fiecare site web este asamblat individual pe baza specificațiilor dvs., asigurându-le că sunt flexibile pentru asocierea dvs. Realizăm acest lucru prin atribuirea unui designer web personal, care va fi disponibil pentru a răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta pe întregul proiect de site.

Suport rapid

Asistența permanentă pentru site-ul dvs. web ne reprezintă ca servicii oferite . În primul rând, proiectantul dvs. personal vă ajută prin procesul nostru pas cu pas și face ca site-ul dvs. să fie live rapid. Echipa noastră de asistență este, de asemenea, disponibilă pentru sfaturi în curs de desfășurare și ajutor pentru a vă asigura că veți beneficia la maxim de site-ul dvs. Consultați statisticile noastre de asistență pentru raportarea în timp real a răspunsului nostru.

Caracteristici robuste site asociatie de proprietari

Funcții utile pune site-ul web de care proprietarii de apartamente au nevoie la îndemână 24/7. Alegeți ce caracteristici să le activați pe site-ul dvs. web și modul în care acestea sunt cel mai bine organizate. Este în regulă dacă vă răzgândiți mai târziu, deoarece nu veți suporta taxe suplimentare. Și este la fel de simplu ca să dai clic pe un buton. Astfel vă oferim un site web ușor de utilizat, care este ușor de gestionat pentru administratorii dvs. Platforma contine componente legale de siguranta cibernetica gen firewal,  administrare cookie conform DGPR, documentatie legislativa cu link catre platforme de juristprudenta pentru fiecare sectiune.